LÄGST PRISER
SPARA UPP TILL 60%
FRI FRAKT
ORDRAR ÖVER 500 SEK
PÅLITLIGT
TRANSPARENT, TESTAT
STÖRST UTBUD
1200+ PRODUKTER
Leggings

Leggings

Leggings

Leggings

As low as 194,00 kr Regular Price 259,00 kr
SKU
WMN-LEGG
In stock
SKU
WMN-LEGG
As low as 194,00 kr Regular Price 259,00 kr
UPP TILL 50% AVingen kod behövs
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
BULK POINTS™

Andningsaktiv
Stretchig passform
Lätt matrial

Beskrivning

Kombinera stil och funktion, den här designen och det lätta materialet, gör att du kan träna fritt - i komfort och med självförtroende. WMN® Clothing Leggings har en sömnad konstruktion, som har valts för att förbättra och skulpta din figur. De är också designed för att ge bra stöd så att du känner dig bekväm och säker. Dessutom har designen en mesh-panel på underbenet samt en praktiskt ficka. Hela WMN® kollektionen erbjuder premium, moderiktiga kläder. Hela kollektionen är gjord i premiumtyger, medan stilen och passformen har alla blivit noggrant framtagna för att du ska ha de bästa träningspassen.

Fit

Vi har siktat på att göra få fram den mest smickrande och stödjande passformen som möjligt. Premium tyg och sömnadskonstruktionen levererar bra stöd, samtidigt som det är lätt, andningsbart och skulpterande.

För mer information om passform, se storlekarna längst ner på sidan.

Tyg

Vi har valt ett tyg som andas och släpper ifrån sig svett så att du kan fokusera på att springa snabbare, lyfta tyngre eller hålla din yoga pose till perfektion.

Ficka

Vi har valt att inkludera en ficka inom leggings på sidans maskpanel. Detta ger stor bekvämlighet, men också en snygg stil i plagget.

Lättvikt

Vi har valt ett avancerat, lättviktigt tyg vilket innebär att du aldrig kommer att känna dig begränsad under ett träningspass.

STORLEKSGUIDE

Det är viktigt för oss att hjälpa dig välja rätt storlek, därför har vi tagit fram en detaljerad storleksguide så att du kan känna dig trygg med att den storlek du klper kommer passa. Tror du att du är mitt emellan rekommenderar vi dig att gå ne ren storlek om du gillar att ha dina träningskläder lite extra tight. Om du däremot gillar en lösare passform, då rekommenderar vi dig att gå up pen storlek.

Detta är våra rekommenderade storlekar för Leggings. Modellen i bilerna är 170 cm lång och bär storlek Small.

Storlek Midja - CM Höft - CM
XS (6) 51 75
S (8) 56 80
M (10) 61 84
L (12) 66 89


Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Read more

Recensioner