Cross Back Sports Bra

Cross Back Sportbehå

Cross Back Sportbehå
Cross Back Sportbehå
Cross Back Sportbehå
Cross Back Sportbehå
Cross Back Sportbehå
Cross Back Sportbehå
Cross Back Sports Bra

Cross Back Sportbehå

As low as 149,00 kr
SKU
WMN-SPBR
In stock
SKU
WMN-SPBR
As low as 149,00 kr
25% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: RESTS
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Breathable
Cross back
Support

Beskrivning

Denna cross back-band design, med extra  stöd, kombinerar med lätt, andningsbart material för att ge maximalt stöd för dina träningspass. WMN® Cross Back Sportbehå finns i tre underbara färger, och ger dig inte bara det bästa stö du kan tänka dig, men ser också till att du ser fantastiskt ut samtidigt som du gör det. Hela WMN® kollectionen erbjuder premium och moderiktiga träningsläder. Den använder överlägsna tyger, medan stilen och passformen har alla blivit noggrant designad för att förbättra din form.

Fit
Vi har siktat på att hitta den mest smickrande och stödjande passformen som möjligt. Premium-tyget ger utmärkt stöd, samtidigt som det är lätt och andas. Dessutom har den ett prestandaband för att hålla plagget säkert, samtidigt som det ger en fin designfunktion.

För mer information om passform, se storlekarna längst ner på sidan.

Tyg

Vi har valt ett tyg som andas och släpper ifrån sig svett så att du kan fokusera på att springa snabbare, lyfta tyngre eller hålla din yoga pose till perfektion.

Cross Back-modell

Vi har valt en cross back design, som inte bara ser bra ut, men också tillåter fri rörlighet, samtidigt som det ger tillräckligt med stöd.

Lättvikt

Vi har valt ett avancerat, lättviktigt tyg vilket innebär att du aldrig kommer att känna dig begränsad under ett träningspass.

Avtagningsbara kupor

Cross Back Sportbehå har också avtagningsbara kupor, som du kan ta av om du så önskar.

STORLEKSGUIDE

Det är viktigt för oss att hjälpa dig välja rätt storlek, därför har vi tagit fram en detaljerad storleksguide så att du kan känna dig trygg med att den storlek du klper kommer passa. Tror du att du är mitt emellan rekommenderar vi dig att gå ne ren storlek om du gillar att ha dina träningskläder lite extra tight. Om du däremot gillar en lösare passform, då rekommenderar vi dig att gå up pen storlek.

Detta är våra rekommenderade storlekar för Cross Back Sportbehå. Modellen i bilerna är 170 cm lång och bär storlek Small.

Storlek Längd - CM Byst - CM
XS (6) 28 64
S (8) 29 68
M (10) 30 72
L (12) 31 76


Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...