Wheatgrass Powder

Vetegräspulver

Vetegräspulver
Wheatgrass Powder

Vetegräspulver

gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 69,00 kr
SKU
BPB-WGRA-0000
In stock
SKU
BPB-WGRA-0000
As low as 69,00 kr
30% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: TIER1S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
100% vetegräspulver med högt näringsvärde, fiber- & proteininnehåll
Baserat på färskt vetegräs som skördats när de är som mest näringsrika
Stärk immunförsvaret samt tillför mängder av näring

Beskrivning

VAD ÄR VETEGRÄSPULVER?
BULK POWDERS ™ Vetegräspulver består utav 100% rent vetegräs. Tillskottet tillhör gruppen superfood tack vare dess höga innehåll av vitaminer, mineraler, antioxidanter, protein, aminosyror, fiber och enzymer.

Detta tillskott kommer direkt från veteplantan och innehåller därför hösta möjliga näringsvärde på marknaden. Denna produkt är framställd av 100 % rent färskt vetegräs som torkas och mals till ett fint pulver och därmed har vetegräsets höga näringsinnehåll bevarats.  
 
Omogna skott av vetegräs har skördats när de är som mest näringsrika och fulla av klorofyll under tillverkningsprocessen. Klorofyll är känt för att ge en direkt omedelbar ökning av energi och samtidigt stärka kroppen naturligt. Vetegräs har ett naturligt högt innehåll av klorofyll och BULK POWDERS™ vetegräspulver innehåller hela 30 mg per portion. Klorofyll liknar hemoglobinet i våra röda blodkroppar och är en källa till energi samt förbättrar välbefinnandet. Tillverkningsprocessen resulterar i ett hög koncentrerat vetegräspulver fyllt av näringsämnen som enkelt kan blandas med vatten eller för att göra en extra näringsrik smoothie.

Vetegräspulver har en naturligt hög proteinhalt och innehåller 29 gram protein per 100 gram. Protein bidrar till att bibehålla samt öka muskelmassa naturligt. Detta pulver innehåller även mänger av fiber samt mer än en tredjedel av det rekommenderade dagliga intaget av järn.

BULK POWDERS ™ Vetegräspulver innehåller även över 1000 goda och kraftfulla enzymer som hjälper till att stärka immunförsvaret och tillför mängder av näring till din kropp.

FÖRDELAR MED VETEGRÄSPULVER
• Högt fiberinnehåll
• Hög proteinhalt – hela 29 gram protein per 100 gram
• Mer än en tredjedel av det rekommenderade dagliga intaget av järn
• Bidrar till upprätthållandet av muskelmassa
• Rik på zink och E-vitamin
• Rik på kalcium och stärker därmed både ben och tänder
• Fyllt av rent klorofyll vilket tillför energi och ökar koncentrationsförmågan
• Naturlig källa till antioxidanter
• Bra källa till B-vitaminerna tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6 och pantotensyra

VEM ÄR VETEGRÄSPULVER LÄMPLIGT FÖR?
BULK POWDERS ™ Vetegräspulver är effektivt och enkelt att ta för de som vill öka sitt dagliga intag av vitaminer, mineraler, fiber och järn. Det är det perfekta tillskottet för alla hälsomedvetna person och kan enkelt tillsättas i proteinshakes eller smoothies.

BULK POWDERS ™ KVALITÉTSGARANTI
Denna produkt har som alla våra PURE SERIES ™ -produkter tagits fram av våra godkända leverantörer. Alla leverantörer är noga testade så att de uppfyller våra höga krav och vi utför  rutinmässiga tester och interna kvalitetskontroller regelbundet. Vi arbetar endast med ett fåtal kvalitetssäkrade leverantörer. De flesta av våra leverantörer har vi arbetat med sen lanseringen av BULK POWDERS ™ 2005.

Alla produkter från PURE SERIES ™ har förpackas i vår egen toppmodern produktionsanläggning av ingredienser av högsta kvalitét. Detta för att säkerställa att vi endast levererar produkter av högsta kvalitét och samtidigt kan vi hålla våra priser på rent vetegräspulver marknadsledande i Sverige.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser i Vetegräspulver

100 % vetegräspulver

Näringsinnehåll i Vetegräspulver

Per portion på 4 g:

Energi kJ/kcal 63/15, kolhydrat 2 g, (varav socker) 0 g, protein 1 g, fett 0 g, fibrer 1 g, salt 0 g.

Per 100 g:

Energi kJ/kcal 1575/375, kolhydrat 50 g, (varav socker) 0 g, protein 25 g, fett 0 g, fibrer 25 g, salt 0 g.

Lämpligt för

Vegetarianer och veganer.

Allergener

Gluten

Användning

Användning

Vetegräspulver kan användas i olika mängder beroende på dina näringsmässiga behov. Vi rekommenderar dock att du blandar 2 skopor (cirka 4 g) i 100 ml vatten. Du kan också blanda det i hemmagjord juice eller i en smoothie.

Synergi

Vetegräs går bra att blanda med de flesta av våra Frukt- och grönsaks-pulver. Varför inte blanda det med Broccoli-pulverMacapulverKornpulver eller vår Complete Fruits.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...