Vegetarian Capsules

Vegetariska kapslar

Vegetariska kapslar
Vegetarian Capsules

Vegetariska kapslar

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 75,00 kr
SKU
BPB-VCAP-0000
In stock
SKU
BPB-VCAP-0000
As low as 75,00 kr
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Gör dina egna kosttillskott
Billigt och enkelt att använda
Lämpligt för vegetarianer och veganer

Beskrivning

Dessa tomma vegetariska kapslar är avsedda att användas med ett kapselkit och är ett perfekt sätt att skapa dina egna kosttillskott.

De är tillverkade av hydroxipropylmetylcellulosa (HPMC) och lämpar sig för både vegetarianer och veganer och har den extra fördelen att de också har låg vattenhalt och därför blir inte för gammla.

När du använder tomma Vegetriska kapslar tillsammans med ett kapselkit kan du producera dina egna kosttillskott. Det kan vara enkla ingredienser som du inte gillar smaken på eller en kombination av ingredienser där du skapa din egen beredning. Det ger inte bara flexibilitet utan du sparar också pengar jämfört med att köpa färdiga kapslar.

Kapslarna finns i 2 storlekar och du skall välja storlek beroende på hur mycket pulver som det skall vara i varje kapsel.

  • Storlek 0 Vegetariska kapslar rymmer generellt mellan 400 mg till 800 mg pulver.
  • Storlek 00 Vegetariska kapslar rymmer generellt mellan 550 mg till 110 0mg pulver.

Om du tänker använda ett kosttillskott med en låg rekommenderad dos passar storlek 0 Vegetariska kapslar bäst. Om den föreslagna dosen är mycket liten (mindre än 400 mg), bör du kombinera den med en filler (vi rekommenderar maltodextrin eftersom det inte klumpar sig) för att säkerställa att du får korrekt doserade kapslar.

Om du vill kombinera flera ingredienser är storlek 00 mest lämplig, eftersom det är den största storleken i vårt sortiment. Dessutom rekommenderar vi denna storlek för tillverkning av kapslar med lågdensitetsprodukter som kräver större portionsstorlekar.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...