Vegan Mass Gainer

Vegan muskelökning

Vegan muskelökning
Vegan muskelökning
Vegan muskelökning
Vegan muskelökning
Vegan Mass Gainer

Vegan muskelökning

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri vegan vegetarianer ...
As low as 519,00 kr
SKU
VSER-VGAI
In stock
SKU
VSER-VGAI
As low as 519,00 kr
30% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: TIER1S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Veganvänlig viktökning
30 gram protein & 367kcal per portion
Veganvänliga MCT tillagd

Beskrivning

Vad är Vegan muskelökning?

BULK POWDERS® var det första företaget som lanserade en Vegan Gainer på den brittiska marknaden och det blev mycket väl mottaget. Så bra mottagande fick vi att vi såg en hel del liknande billigare versioner dyka upp bland våra konkurrenter. Vi tog ett steg tillbaka och granskade vår första formel, och belyste områden där vi kände att det kunde förbättras. Med vår lansering av Vegan Mass gainer tror vi att vi har uppnått en riktigt komplett veganvänlig shake för viktökning.

Olikt många andra formler för viktökning på marknaden för veganer, är Vegan Mass Gainer helt fri från soja och gluten, samtidigt som den är naturligt smaksatt och sötad med steviaextrakt. Detta säkerställer att du kan ha fullständigt förtroende för vår Vegan Mass Gainer som inte bara använder högkvalitativa ingredienser men också smakar fantastiskt.

Varje 60g portion av Vegan Mass Gainer ger 30g protein, som bidrar till tillväxt och underhåll av muskelmassan. Detta kommer från vår V+™ proteinblandning och består av isolat från ärtprotein, råris protein, pumpa protein, linfröpulver och quinoamjöl.

Utöver detta, innehåller varje portion av Vegan Mass Gainer en kombination av glutenfri ultrafin havre och Macapulver som ger över 40g komplexa kolhydrater. Detta säkerställer en stadig frisättning av energi ifrån fibrer och låg i socker.

Vegan Mass gainer innehåller även veganvänliga medellånga fettsyror (MCT) i form av goMCT™ såväl som 100mg av det populära matsmältningsenzymkomplexet DigeZyme®.

Vegan Mass Gainer finns i tre fantastiska smaker; Choklad/Jordnöt, Jordgubb och Banankaramell.

Fördelar med Vegan muskelökning

 • Veganvänlig viktökning
 • 30 gram protein per portion för att stödja tillväxt av muskler
 • V +™ proteinblandning och består utav isolat från ärtprotein, råris protein, pumpa protein, linfröpulver och quinoamjöl.
 • Naturligt sötad
 • Naturliga färg- och smakämnen
 • Tre goda smaker: Choklad/Jordnöt, Jordgubb och Banankaramell
 • 100 mg av tillsatt DigeZyme®
 • Veganvänliga MCT tillagd
 • Hög i fiber och låg sockerhalt
 • Macapulver tillagd
 • 367kcal per portion
 • Fri från soja
 • Låg GI Ultrafin glutenfri havre

Varför köpa Vegan viktökning?

Om du är vegan och vill öka kaloriinnehållet i din kost, tillsammans med en källa av högkvalitativt protein, är Vegan Mass Gainer det perfekta valet för dig. Varje portion har 30g protein som kommer ifrån vår V+™ blandning. Den innehåller ärtproteiner, råris protein, pumpa protein, linfröpulver och quinoamjöl, vilket bidrar till tillväxt och underhåll av muskelmassan. En 367kcal portion gör det också perfekt för den som vill öka sitt kaloriintag.

Vad finns i Vegan muskelökning?

Isolat av ärtprotein: BULK POWDERS® isolat för super ärtprotein har använts i Vegan Allt i ett tack vare 80% proteininnehåll, neutral smak, utmärkt blandbarhet och krämig konsistens. Super ärtprotein är 100% fri från genetiskt modifierade organismer (GMO) och ger en stor källa av arginin.

Råris protein: Råris protein innehåller också 80% protein och är en utmärkt källa till cystein. Den högsta kvalitet, icke-GMO råris protein har valts för Vegan muskelökning.

Pumpa protein: BULK POWDERS® Pumpa protein har ett högt proteininnehåll på 60% tillsammans med en neutral smak, bra blandbarhet och en hel del mikronäringsämnen. Pumpa protein är en naturlig källa till magnesium, zink, koppar, mangan och järn. Det tillför en betydande källa av magnesium, koppar och mangan till Vegan muskelökning.

Linfröpulver: Linfröpulver anses övervägande som en källa till friska fetter. Vårt Linfröpulver innehåller dock 35% protein och hög i fiber. Viktigt är att Linfröpulver också hjälper konsistensen av Vegan muskelökning, vilket förkastar varje form av kornighet från andra veganska proteinkällor.

Quinoamjöl: Ett av de äldsta sädeskornen i världen, är quinoamjölet en naturlig källa till protein, zink, järn och kalcium.

Ultrafin glutenfri havre: Havre ger en hälsosam källa till kolhydrater som tankar kroppen med en fördröjd frisättning av energi och dessutom är en bra källa till hälsosamma fiberer. Denna ingrediens säkerställer att Vegan muskelökning passar alla som följer en glutenfri diet.

goMCT™: Medellånga fettsyror (MCT) ses som en form av lätt smältbart fett och en källa till kalorität bränsle. De flesta MCT-pulver innehåller kasein som härrör från mjölk och gör dem därför olämpliga för veganer. Det är här som goMCT™ kommer in eftersom det är en blandning av MCT-olja och gummi arabicum. Inga mejeriprodukter i sikte!

DigeZyme®: DigeZyme® är en populär blandning av fem matsmältningsenzymer: Proteas, amylas, lipas, laktas och cellulosa. Dessa matsmältningsenzymer hjälper till att bryta ner protein, kolhydrater, cellulosa och fett.

För vem är Vegan Mass Gainer lämplig för?

Vegan Mass Gainer är lämplig för alla som letar efter en veganvänlig proteinkälla, låga GI-kolhydrater och kalorier. Den består av proteiner av högsta kvalitet, kolhydrater och fetter med alla naturliga smaker, färger och sötningsmedel.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Information om näringsvärde

Glutenfri Ultra fin havre, V + ™ proteinblandning (Isolat för ärtprotein, Råris protein, Protein i pumpafrön, Linfröpulver, Quinoamjöl), Kakaopulver (Endast smaksatt med Choklad/Jordnöt), Naturligt aromämne, Macapulver, GoMCT ™ Vegan medellånga fettsyror (Medellånga fettsyror (MCT), gummi arabicum), Naturlig färg (Rödbetsfärg - Endast jordgubbsmak), Instantiseringsmedel (Solros Lecitin), Sötningsmedel (Steviaextrakt), Citronsyra (Endast Jordgubbsmak), DigeZyme® Enzymkomplex (Amylas , Proteas, cellulas, laktas, lipas).

Näringsvärdeper 100g
Energi kJ/Kcal1549/367
Fett
Varav mättad 
5.8g
1.4g
Kolhydrater
Varav sockerarter
43.6g
2.5g
Fiber8.5g
Protein30.9g
Salt0.54g

ALLERGIFRAMKALLANDE ÄMNEN

För allergener, se ingredienser i fetstil.

LÄMPLIGA FÖR

Glutenfritt, Gmo-Fritt, Laktosfritt, Inget Tillsatt Mejeri, Vegan, Vegetarianer.

Användning

Användning

Blanda 3 skopor (ca 100 gram) med 400ml vatten och skaka om ordentligt i en BULK POWDERS® shakerflaska. Använd 1-3 portioner per dag, när ytterligare kalorier krävs.

Relaterade produkter

BULK POWDERS® Vegan Allt i ett fungerar ypperligt i kombination med många andra veganprodukter som jordnötssmör, organisk Virgin kokosolja eller Vegan BCAA

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...