Vegan Digestive Enzymes

Vegan Digestive Enzymes

Vegan Digestive Enzymes
Vegan Digestive Enzymes

Vegan Digestive Enzymes

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri vegan vegetarianer ...
As low as 186,00 kr Regular Price 249,00 kr
SKU
VSER-VDGE
In stock
SKU
VSER-VDGE
As low as 186,00 kr Regular Price 249,00 kr
UPP TILL 50% AVingen kod behövs
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Blandning av sex växtbaserade matsmältningsenzymer
Protein, kolhydrat, fett, cellulosa och hemicellulosmatsmältning
Ger enzymer din kropp kan inte producera naturligt själv

Beskrivning

What are Vegan Digestive Enzymes?

BULK POWDERS® Vegan Digestive Enzymer har utvecklats speciellt för en vegansk diet. Produkten innehåller en omfattande blandning av växtbaserade matsmältningsenzymer. Varje kapsel ger en blandning av proteas, amylas, lipas, cellulosa och hemicellulas.

Traditionellt kom kompletterande matsmältningsenzymer, såsom proteas, från Pepsin, vilket erhölls från animaliskt ursprung. Vad som gör våra Vegan Digestive Enzymer speciell är att proteinet i denna produkt är från papain och bromelain, erhållet från papaya och ananas. De andra källorna till enzymerna i Vegans Digestive Enzymer är tre olika typer av svampar.

Benefits of Vegan Digestive Enzymes

  • Sex matsmältningsenzymer
  • Hjälper matsmältningen av makronäringsämnen
  • Höga doser av cellulosa och hemicellulas
  • 100% växtbaserade ingredienser

What’s in Vegan Digestive Enzymes?

Vegan Digestive Enzymer är en unik produkt för BULK POWDERS® som innehåller ett antal matsmältningsenzymer, som alla syftar till att hjälpa dig att smälta av makronäringsämnen. De respektive doserna är följande:

Papain 1975 USP-U:
Papain är det matsmältningsenzym som erhålls från papaya. Det ger en form av proteas vid 1975 USP-U per kapsel. Som namnet antyder är proteas det specifika matsmältningsenzymet för protein, vilket är en stapel del av varje aktiv persons diet.

Bromelain 70 GDU: Bromelain är matsmältningsenzym från ananas (Ananas cosmosus). Bromelain ger en annan växtbaserad form av proteas i en dos av 70 GDU per kapsel.

Fungal Alpha-Amylase 10125 DU: Kolhydratsstärkelse är ett annat viktigt näringsämne i en aktiv persons kost. Amylas katalyserar nedbrytningen av stärkelse och är tillgänglig vid 10125 DU per kapsel från Vegans Digestive Enzymes.

Cellulase 90 CMC: Cellulosa är den viktigaste beståndsdelen av växtcellsväggar, det är normalt inte smält av människokroppen och är en form av olöslig fiber i vår kost. Cellulas är enzymet som är ansvarigt för att bryta ner cellulosa och kommer från svampen Trichoderma longibrachiatum för denna produkt.

Lipase 120 FIP: Lipase is responsible for breaking down lipids in the body. Vegan Digestive Enzymes provide fungal-sourced lipase at an activity level of 120 FIP.

Hemicellulase 900 HCU: Hemicellulosa är en annan polysackarid som har egenskaper i växtcellsväggar vid sidan av cellulosa och lignin. Hemicellulas är enzymet som ansvarar för att smälta hemicellulos, varje kapsel innehåller 900 HCU.

What are all of those acronyms?

Matsmältningsenzymer mäts när det gäller aktivitetsnivåer, inte bara vad gäller vikt. Det här är vad alla ovanstående akronymer refererar till. Liksom höga doser Cellulosa kan denna information vara svår att smälta, så här är vad de menar:

USP-U - En papainenhet definieras som den mängd enzym som frigör ekvivalent 1 μg tyrosin per timme under fastställda bedömningsbetingelser.

GDU – En gelatinmältningsenhet från Bromelain är den mängd enzym som frigör 1 mg aminokväve från ett gelatinsubstrat under 20 minuter under fastställda bedömningsbetingelser. Man kan fråga sig varför man rapporterar aktivitetsnivån för en vegansk produkt när det gäller att bryta ner gelatin? Oroa dig inte, det här är bara hur enzymet utvärderas, det bryter också ner mycket andra proteiner.

DU – Dextriniseringsenheten används för att mäta alfa-amylasaktivitet, särskilt bakteriell alfa-amylas. En DU är mängden enzym som katalyserar omvandlingen av 1 mg stärkelse till dextriner under definierade reaktionsbetingelser.

CMC - En CMC-enhet är mängden enzym som under 1 min i bestämda betingelser frigör en mängd fragment från karboximetylcellulosa (CMC), vars reducerande effekt är ekvivalent med den för 1 μmol glukos.

FIP - En enhet av enzymaktiviteten (FIP-enheten) definieras som den kvantiteten av standard lipaspreparat som frigör ekvivalenten av 1 jimol fettsyra per minut från substrat under definierade reaktionsbetingelser.

HCU - En hemicellulasenhet (HCU) definieras som den aktivitet som kommer att producera en relativ fluiditetsförändring av 1 över en period av 5 min i ett johannesbrödsubstratsubstrat under specificerade reaktionsbetingelser.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

PER 1 kapsel:

Fungal Alpha-Amylase 10125 DU

Bromelain 70 GDU

Papain 1975 USP-U

Cellulase 90 CMC

Lipase 120 FIP

Hemicellulase 900HCU

Ingredients:

Vegans Digestive Enzyme Blandning (Maltodextrin, Svamp Alfa-Amylas, Bromelain, Papain, Cellulas, Lipas, Hemicellulas) (Svaveldioxid), Kapselskal (Hypromellos), Magnesiumstearat, Kiseldioxid.

Allergens:

ingen.

LÄMPLIGA FÖR

Glutenfritt, Gmo-Fritt, Laktosfritt, Inget Tillsatt Mejeri, Vegan, Vegetarianer.

Användning

Ta 1 Vegan Digestive Enzymes kapsel före måltid.

Related Products

Vegan Digestive Enzymes kan kombineras med Vegan Multibiotic™.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...