Vegan BCAA

Vegan BCAA

Vegan BCAA
Vegan BCAA
Vegan BCAA

Vegan BCAA

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri vegan vegetarianer ...
As low as 369,00 kr
SKU
VSER-VBCA
In stock
SKU
VSER-VBCA
As low as 369,00 kr
30% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: TIER1S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Fermenterad BCAA lämplig för vegan
Förhållandet 2:1:1
Naturliga och uppfriskande smaker

Beskrivning

Vad är Vegan BCAA?

BULK POWDERS® Vegan BCAA är en blandning av förgrenade aminosyror som är lämplig för veganer. Vegan BCAA är det perfekta valet i träningspasset, eller att smutta på hela dagen, som levererar en konstant tillförsel av viktiga väsentliga aminosyror.

Vegan BCAA kombinerar leucin, isoleucin och valin i ett 2:1:1 förhållande. BULK POWDERS® Vegan BCAA använder endast 100% ren fermenterad Leucin, Isoleucin och Valin med en liten mängd solros lecitin för högsta kvalitet och lätt blandning. I likhet med den ursprungliga icke smaksatta varianten, är Vegan BCAA nu tillgänglig i två uppfriskande, naturliga smaker.

BCAA anses vara nödvändig, eftersom de inte produceras av kroppen och måste erhållas genom vår kost. Om de inte finns i vår kost, skulle vi inte kunna överleva. BCAA innehåller ca 1/3 av proteinet i våra muskler och bidrar till tillväxten av muskelmassa tack vare dess proteininnehåll. Vidare bidrar BCAA till underhållet av muskelmassa.

BCAA hittas naturligt i kosten; de rikaste källorna är dock inte lämpliga för veganer eller vegetarianer. BCAA finns i varje livsmedel med proteininnehåll.

BULK POWDERS® Vegan BCAA är extremt populär tack vare sin fantastiska blandbarhet, tillsammans med det faktum att det den är allergen-fri, naturligt smaksatt och sötat naturligt med steviaextrakt.

Fördelar med Vegan BCAA

 • Fermenterad BCAA lämplig för vegan
 • Naturliga och uppfriskande smaker
 • Naturliga färger
 • Naturligt sötad med steviaextrakt
 • Förhållandet 2:1:1
 • Leucin, Isoleucin och Valin
 • Allergen-fri
 • Instantierad med solros lecithin för enkel blandning
 • Idealiskt för användning före/mellan/efter träning
 • Utmärkt värde och effektivitet
 • Hög i protein, vilket bidrar till tillväxten av muskelmassan
 • Hög i protein, vilket bidrar till underhållet av muskelmassan

För vem är Vegan BCAA lämplig för?

Vegan BCAA passar alla som söker en enkel blandning och uppfriskande BCAA-tillskott. Förgrenade aminosyror bidrar till underhåll av muskelmassa och är ett utmärkt val kring träningspasset.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser

Fermenterad L-Leucin, Fermenterad L-Isoleucin, Fermenterad L-Valin, Naturligt aromämne (Endast smaksatta alternativ), Citronsyra (Endast smaksatt alternativ), Sötningsmedel (Stevia, endast smaksatta alternativ), Instantiseringsmedel (Solros Lecitin), Naturliga färgämnen (Rödbetsfärg - endast blandade bär och vattenmelon, Betakaroten - Endast vattenmelonsmak).

Näringsvärde

Inte smaksatt per 10 gram portion:

Leucin: 5 gram

Isoleucin: 2,5 gram

Valin: 2,5 gram

Smaksatt per 10g portion:

Leucin: 4 gram

isoleucin: 2 gram

Valin: 2 gram

LÄMPLIGA FÖR

Glutenfritt, Gmo-Fritt, Laktosfritt, Inget Tillsatt Mejeri, Vegan, Vegetarianer.

Användning

Användande

Blanda 3/4 (tre fjärdedelar) av en skopa (10g) med 500ml kallt vatten. Vegan BCAA används oftast före, under och efter träning, liksom vid andra tidpunkter på dagen. Vegan BCAA kan tas före, under eller efter träning.

Relaterade produkter

Vegan BCAA kan användas tillsammans med många av våra andra populära veganprodukter, som Vegan proteinpulver, Vegan muskelökning och Vegan proteinkaka.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...