SPORTS MULTI AM:PM™

SPORTS MULTI AM:PM™

SPORTS MULTI AM:PM™
SPORTS MULTI AM:PM™

SPORTS MULTI AM:PM™

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 265,00 kr Regular Price 379,00 kr
SKU
BPPS-SMUL
In stock
SKU
BPPS-SMUL
As low as 265,00 kr Regular Price 379,00 kr
UPP TILL 70% AVingen kod behövs
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr

Premium Multivitamin & Mineral Supplement

Ledande multivitamin formula
31 vitaminer och mineraler i biotillgänglig form
Informed Sport-testad för förbjudna substanser

Beskrivning

K-Pure
K-Pure
BioPerine

Vi vågar påstå att SPORTS MULTI AM:PM är det bästa vitamin- och mineraltillskottet i Europa. Det har sammansatts specifikt för att användas på morgonen respektive på kvällen. SPORTS MULTI AM:PM innehåller hela 31 st vitaminer och mineraler, samt BioPerine®, LactoSpore® och DigeZyme®.

SPORTS MULTI AM:PM kommer i kartor med genomskinliga kapslar för morgonen och svarta kapslar för kvällen. Den genomskinliga morgonkapseln (AM) består av tre komplex; Energy & Cognitive Complex™,  Oxidative Stress & Bone Health Complex™ samt Immune Blend™. Energi & kognitionskomplexet består av 7 st ingredienser; ett exempel är Vitamin B12, vilket bidrar till reducerad trötthet och utmattning såväl som en normal energimetabolism. Även Oxidativ stress & benhälsokomplexet innehåller 7 st ingredienser, till exempel Kalcium som behövs för att upprätthålla ett friskt skelett. Immunförsvarsblandningen består av 8 st ingredienser; en av dessa är Vitamin C, vilket bidrar till att upprätthålla ett normalt fungerande immunförsvar under och efter intensiv fysisk träning. Immunförsvarsblandningen innehåller också de hyllade ingredienserna DigeZyme® och LactoSpore®.

De svarta kapslarna innehåller en Protein Metabolising Formula™ samt Oxidative Stress Protection™ bestående av 4 st ingredienser inklusive Selen för att skydda cellerna från oxidativ stress samt Vitamin D vilket bidrar till normal muskelfunktion. Formulan för proteinmetabolism innehåller 9 st ingredienser; två exempel är Magnesium vilket bidrar till normal proteinsyntes och Zink som bidrar till att hålla en normal testosteronnivå i blodet.

Varje enskild vitamin och mineral har fått vår fulla uppmärksamhet och erbjuds här i sin mest lättupptagliga form. Vi har använt vitamin E, för att nämna ett exempel, i sin naturliga form istället för syntetiskt - som ofta används i flertalet av de multivitamintabletter som finns på marknaden.

SPORTS MULTI AM:PM innehåller hela spannet av K-Pure® mineraler. K-Pure® är världsledande när det gäller att levererera mineraler av högsta kvalitet. Genom att använda “cutting edge” teknoloigi säkerställs att varje mineral är i sin renaste form.

Som en del av Informed Sport programmet genomgår varje batch av SPORTS MULTI AM:PM rigorösa oberoende tester för att säkerställa frånvaron av förbjudna substanser. Detta görs av ett i världen erkänt antidopinglaboratorium. Det är på grund av detta som SPORTS MULTI AM:PM tillitsfullt används över hela Europa, av allt ifrån vanliga gymbesökare till professionella atleter som vill ha högsta möjliga försäkran om att inga förbjudna substanser förekommer.

Det är tydligt att vi inte har snålat när det gäller valet av varje förekommande vitaminer och mineraler, vilket gör SPORTS MULTI AM:PM till en branschledande formula. Vi påstår att SPORTS MULTI AM:PM är Europas bästa vitamin och mineraltillskott. Hur som helst, testa! Ifall du inte är helt nöjd ger vi dig pengarna tillbaka!*

Spotlight på innehåll

AM (morgon) kapslar: Energy and Cognitive Complex™

Vitamin B1 (1.1 mg), B2 (1.4 mg), B3 (16 mg), B5 (16 mg) and B12 (5 mcg): B Vitaminer är en grupp vattenlösliga vitaminer som inte lagras i kroppen. B Vitamin kan bidra till en normal energigenererande metabolism och minska trötthet och utmattning, vilket gör dem idealiska i en morgonkapsel.

Jod (150mcg): Jod är ett kemiskt element som ger flera fördelar; det bidrar till en normal sköldkörtelfunktion, normal energigenerande metabolism och normal funktion av nervsystemet.

Bor (100 mcg): Bor är ett viktigt spårmineral.

AM: (morgon) kapslar: Oxidative Stress & Bone Health Complex™         

Kalcium (135mg): Kalcium behövs för underhåll av normala ben och tänder. SPORTS MULTI AM:PM™ innehåller K-Pure® Calcium Bisglycinate av högsta kvalitet.

Fosfor (105 mg): Förekommer i ben och kan bidra till att upprätthålla normalt skelett och tänder.

Maritime Pine Bark (50 mg): Referreras ofta till som Pinus Pinaster. Maritime Pine Bark är, inte heltöverraskande, en tall. Den har använts som ett tillskott i Frankrike så långt bak i tiden som till 1500-talet.

Quercetin (25 mg): Quercetin hittas oftast i frukter och grönsaker och blir allt mer populärt som ett kosttillskott.

Naturlig Vitamin E (10 mg): Oftast används en syntetisk form av Vitamin E i multivitaminer. SPORTS MULTI AM:PM innehåller 10mg naturligt Vitamin E vilket bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress.

Mangan (300 mcg): Ett mineral som finns i nötter och frön, Mangan bidrar till upprätthållandet av normala ben och det normala bildandet av bindväv. SPORTS MULTI AM:PM™ innehåller premium K-Pure® Bisglycinate-form av Mangan.

Vitamin K2 (30 mcg): Vitamin K1 bidrar till att upprätthålla normalt skelett och normal koagulation av blodet.

AM: (morgon) kapslar: Immune Blend™

Vitamin C (100 mg): SPORTS MULTI AM:PM innehåller imponerande 100 mg Vitamin C, vilket bidrar till att immunförsvaret fungerar normalt under och efter intensiv fysisk träning.

LactoSpore® (750 000 000 sporer): LactoSpore® är en mjölksyrabakteriesammansättning som består av Bacillus Coagulans. LactoSpore® är en premium produkt– särskilt på grund av att den har visat sig överleva magsyra och växer till i tarmen vilket är gynsamt när det gäller sporåteraktiveringen.

DigeZyme® (37,5 mg): DigeZyme® är en ledande sammansättning av matsmältningsenzymer, bestående av Amylas, Proteas, Cellulosa, Laktas och Lipas.

Järn (14 mg): Det finns flera olika typer av järn, vissa bättre än andra. Järn Bisglycinat referreras ofta till som “gentle iron” vilket belyser dess effektiva upptagningsförmåga. Järn bidrar till ett normalt fungerande immunsystem.

Lutein (10 mg): Lutein är ett färgämne/näringsämne som ger gula frukter och grönsaker sin färg.

Folsyra (400 mcg): Folsyra, kallas ofta folat och är en B-vitamin som bidrar till ett normalt fungerande immunsystem och en normal aminosyrasyntes.

Vitamin A (600 mcg): Bidrar till normal järnmetabolism, fungerar bra att kombinera med Ferrous Bisglycinat.

K-Pure® Koppar Bisglycinat (520 mcg): K-Pure® Koppar Bisglycinat är en premium form av koppar, vilket bidrar till en normal funktion av immunförsvaret.

PM (kväll) kapslar: Oxidative Stress Protection™

Kalium (100mg): Kalium är en essentiell mineral och behövs för flera olika funktioner.

Lykopen (5 mg): Lykopen förekommer i levern, blodet och huden och det är lykopen som ger frukt och grönsaker dess röda färg.

Vitamin D3 (1000 iu): Vitamin D är inkluderat i SPORTS MULTI AM:PM i en imponerande dos på 1000 iu. Vitamin D bidrar till normal muskelfunktion.

Selen (60 mcg): Selen är en essentiell mineral, vilken visat sig bidra till att skydda cellerna från oxidativ stress.

PM (kväll) kapslar: Protein Metabolising Formula™

Magnesium (56 mg): Flera multivitaminer innehåller billigare varianter av magnesium, till exempel magnesiumoxid. SPORTS MULTI AM:PM innehåller premium K-Pure® Magnesiumbisglycinat. Magnesium bidrar till normal proteinsyntes.

LactoSpore® (750 000 000 sporer): LactoSpore® är en mjölksyrabakterieberedning som består av Bacillus Coagulans. LactoSpore® är en premium produkt som har visat sig kunna överleva magsyran och växa till i tarmarna, vilket är gynsamt för återaktiveringen av sporer.

DigeZyme® (37,5 mg): DigeZyme® är en ledande sammansättning av matsmältningsensymer och består av Amylas, Proteas, Cellulosa, Laktas och Lipas.

Kolin (50 mg): Kolin bidrar till att upprätthålla en normal leverfunktion och normal lipid metabolism.

Zinc (10 mg): SPORTS MULTI AM:PM™ innehåller Opti-Zinc® som är en registrerad version av Zink Methionin, en premiumform av zink, överlägsen former som zinkoxid. Zink bidrar till normala halter av testosteron i blodet och normal metabolism.  

Vitamin B6 (1.4 mg): Vitamin B6 bidrar till normal proteinmetabolism.

BioPerine® (2,5 mg): BioPerine® är en regstrerad form av svartpepparextrakt som har visat sig ha en gynnsam effekt på näringsupptaget.

Biotin (100mcg): En vattenlöslig B-Vitamin. Biotin bidrar till normal ämnesomsättning.

Ansvarsfriskrivning: Implicerade resultat kan variera. Individer kommer att reagera annorulunda. Implicerade resultat förutsätter en lämplig kost- och näringsplan.

*Ifall du inte är nöjd med SPORTS MULTI AM:PM, och inte har använt en orimligt stor mängd, returnera då till vår returadress inom 28 dagar från inköpstillfället. Vi kommer att kreditera ditt kundkonto med BULK POINTS till värdet av den returnerade produkten.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

SPORTS MULTI AM:PM Ingredienser

AM: Kalciumfosfatdihydrat, kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), vitamin C (askorbinsyra, hypromellos), järnbisglycinat, tallbarksextrakt, LactoSpore® (Bacillus coagulans, maltodextrin), luteinberedning (majsstärkelse, Tagetes erecta L. Extrakt), DigeZyme®-enzymkomplex (amylas, proteas, cellulas, laktas, lipas, maltodextrin), quercetin, klumpförebyggande medel (magnesiumstearat), vitamin B3 (nikotinamid), vitamin E (D-alfa-tokoferolsuccinat), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), vitamin A-beredning (maltodextrin, dextrin, modifierad stärkelse, retinylacetatolja, DL-alfa-tokoferol), vitamin B5 (kalciumpantotenat), kopparbisglycinat (K-Pure®), manganbisglycinat (K-Pure®), kalciumbisglycinat (K-Pure®), vitamin B1 (thiaminhydroklorid), vitamin B2 (riboflavin), dinatriumtetraboratdekahydrat, vitamin K2 MK-7 (mikrokristallin cellulosa, menaquinone), folsyra, natriumjodid, vitamin B12 (metylkobalamin).

PM: Magnesiumbisglycinat (K-Pure®), tri-kalium-citratmonohydrat, kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa, färgämne: E172), kolinbitartrat (kolinbitartart, kiseldioxid), zinkmetionin, lykopenberedning (maltodextrin, tomatextrakt), LactoSpore® (Bacillus coagulans, maltodextrin), DigeZyme®-enzymkomplex (amylas, proteas, cellulas, laktas, lipas, maltodextrin), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat), vitamin D3-beredning (maltodextrin, majsstäkelse, kolekalciferol, sukros, kiseldioxid, ascorbylpalmitat), seleniumberedning (dikalciumfosfat, seleno-metionin), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), svartpepparextrakt (Bioperine®), pyridoxinhydroklorid, biotin.

SPORTS MULTI AM:PM™ Näringsinformation

AM: AKTIVA INGREDIENSER PER 2 KAPSLAR
Energy & Cognitive Complex™ Dos (% RI*)
Vitamin B1 1.1 mg (100%)
Vitamin B2 1.4 mg (100%)
Vitamin B3 16 mg (125%)
Vitamin B5 6 mg (100%)
Jod 150 mcg (100%)
Vitamin B12 5 mcg (200%)
Bor 100 mcg
Immun Blend™ Dos (% RI*)
Vitamin C 100 mg (125%)
LactoSpore® 750 000 000 sporer
DigeZyme® 37,5 mg
Järn 14 mg (100%)
Lutein 10 mg
Folsyra 400 mcg (200%)
Vitamin A 600 mcg (75%)
Koppar 520 mcg (52%)
Oxidative Stress & Bone Health Complex™ Dos (% RI*)
Kalcium 135 mg (17%)
Fosfor 105 mg (15%)
Maritime Pine Bark 50 mg
Quercetin 25 mg
Natural Vitamin E 10 mg (83%)
Manganese 300 mcg (15%)
Vitamin K2 MK-7 30 mcg (40%)

PM: AKTIVA INGREDIENSER PER 2 KAPSLAR
Oxidative Stress Protection™ Dos (% RI*)
Kalium 100 mg
Lykopen 5 mg
Vitamin D 1000 iu (25 mcg) (500%)
Selen 60mcg (109%)
Protein Metabolising Formula™ Dos (% RI*)
Magnesium 56 mg (15%)
LactoSpore® 750 000 000 sporer
DigeZyme® 37,5 mg
Kolin 50 mg
Zinc® 10 mg (100%)
Vitamin B6 1.4 mg (714%)
BioPerine® 2,5 mg
Biotin 100 mcg (200%)
 
*Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400kJ/200kcal). 

Användning

Användning

Ta 2 st AM kapslar (vita) till frukosten och 2 st PM kapslar (svarta) till middagen. 

Synergister

SPORTS MULTI AM:PM kan kombineras med andra Informed Sport godkända Pro Series™ produkter som till exempel Informed Whey®, Elevate och Aftermath

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...