Instant Leucine

Instant L-Leucin

Instant L-Leucin
Instant Leucine

Instant L-Leucin

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri vegetarianer ...
As low as 79,00 kr Regular Price 99,00 kr
SKU
BPB-ILEU-NEW
Ej i lager
SKU
BPB-ILEU-NEW
As low as 79,00 kr Regular Price 99,00 kr
UPP TILL 70% AVingen kod behövs
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Sorry, this product is currently out of stock.
Patenterat leucinpulver
Marknadsledande formula
Huvudkomponenten i BCAA

Beskrivning

VAD ÄR INSTANT L-LEUCIN?

BULK POWDERS® Instant Leucin är ett helt nytt koncept av Leucin i en patenterad högeffektiv pulverform. Denna produkt är framtagen med en mikroinkapslingsprocess som möjliggör en snabb löslighetsförmåga i vatten. Tack vare detta så har detta tillskott, till skillnad från många andra källor, en omtyckt neutral smak utan skummande samtidigt som pulvret enkelt löses upp i vatten.

Den unika framtagningsprocessen har gjort det möjligt att enklare än någonsin addera Leucin till kosten. Tillskottet kan blandas enkelt med vatten eller tas i kombination med andra kosttillskott.

Leucin är en av de viktigaste aminosyrorna som inte produceras naturligt av våra kroppar och räknas också som en av de tre grenade aminosyrorna. Den ökande populariteten av Leucin kan kopplas till ett flertal studier som visat  hur effektivt ämnet faktiskt är vid muskelbyggnad och träning.

Leucin finns naturligt i rött kött så som nöt- och griskött men det kan vara både dyrt och tidskrävande att dagligen förbereda och få i sig tillräckliga mängder Leucin via kosten. Ämnet finns också i  vassleprotein och äggvitor. Instant Leucin är ett enklare och mer högeffektivt sätt att få i sig detta tillskott. Tillskottet är enkelt och blanda och har en neutral omtyckt smak så att du enklare och mer effektivare än någonsin få i dig Leucin.

FÖRDELAR MED INSTANT L-LEUCIN

  • Mikroinkapslingsprocess som säkerställer en snabb lösningsförmåga i vatten
  • Omtyckt smak och enkel blandningsförmåga utan skumbildning
  • En av de viktigaste aminosyrorna
  • Idealisk för användning innan, under och efter träningen
  • Kan bidra till ökad tillväxt av muskelmassan
  • Kan hjälpa till med upprätthållande av muskelmassa

 VEM ÄR INSTANT LEUCIN LÄMPLIG FÖR?

Instant L-Leucin är rekommenderat för de som utför regelbunden intensiv fysisk träning. Det är både lämpligt att ta tillskottet innan, under och efter träning. Tillskottet kan effektivt kombineras med BCAA, beta alanin, glutamin, kreatin och protein.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

INSTANT L-LEUCIN INGREDIENSER

100% Leucin (Sojalecitin).

LÄMPLIG FÖR

 Vegetarianer.

ALLERGENER

Soya (från sojalecitin).

För allergener, se ingredienser i fet stil.

Användning

ANVÄNDNING

Blanda 1,5 skopa (ca 3 g) i 50 ml vatten i en BULK POWDERS® shaker och konsumera 1-3 gånger per dag.

Instant L-Leucin verkar bäst om det tas ungefär 30-45 minuter innan träning. Det fungerar också som ett utmärkt komplement i din shaker efter träningen.

SYNERGI

Leucin är en av de 3 komponenterna i BCAA. Leucin kan kompletteras direkt med BCAA för att öka innehållet av Leucin. Tillskottet kan även kombineras med andra aminosyror såsom Glutamin. Efter träning så bör Leucin helst intas i kombination med kolhydrater som majsstärkelse eller Vitargo och en högkvalitativ proteinkälla som Pure Whey Protein™

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...