Green Coffee Extract 50%

Grönt Kaffe Extrakt - Pulver

Grönt Kaffe Extrakt - Pulver
Green Coffee Extract 50%

Grönt Kaffe Extrakt - Pulver

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 74,00 kr Regular Price 149,00 kr
SKU
BPB-GC50-0000
In stock
SKU
BPB-GC50-0000
As low as 74,00 kr Regular Price 149,00 kr
UPP TILL 70% AVingen kod behövs
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
100% Grönt kaffe - även känt som Café Vert
Marknadsledande styrka - 50% ren klorogensyra
Öka energinivåer, förbränning & prestationsförmåga

Beskrivning

VAD ÄR GRÖNT KAFFE?

BULK POWDERS™ grönt kaffe-extrakt  är den en högeffektiv form av grönt kaffe i ren pulverform så du får i dig maximalt med näring och hälsofördelar av gröna orostade kaffebönor. Denna produkt innehåller marknadsledande 50% ren klorogensyra vilket gör extraktet mycket effektivt. En majoritet av andra typer av grönt kaffetillskott innehåller högst 20% klorogensyra vilket gör att du inte upplever lika effektiva resultat som med denna version. Förutom fettförbränning så är grönt kaffe känt för att naturligt öka energinivåerna och förbättra träningsresultatet.

Följer du det dagliga rekommenderade intaget av 800mg får du i dig grönt kaffe som motsvarar 9,600 mg och 400 mg klorogensyra, vilket ger dig de optimala hälsoeffekterna med detta populära tillskott!

Grön kaffe-extrakt är även känt som Cafe vert och består av gröna orostade kaffebönor. Under den normala rostningsprocessen förlorar grönt kaffe sitt höga näringsvärde. Grönt kaffeextrakt innehåller även koffein men endast 7 mg per portion (mindre än 10% av en vanlig kopp kaffe) vilket gör den lämplig för användning när som helst på dygnet helt utan biverkningar som annars kan orsakas av höga halter koffein. BULK POWDERS™ grönt kaffe-extrakt består av 100% gröna kaffebönor med ett marknadsledande innehåll av 50% ren klorogensyra. På denna produktsida (till höger om produktbilden) finns ett analysresultat som visar på produktens höga näringsinnehåll och renhet.

FÖRDELAR MED GRÖNT KAFFE
• Marknadsledande styrka i ren pulverform
• 50% ren klorogensyra 
• Storsäljande produkt 
• Rent grönt kaffe i pulverform med mycket högt näringsvärde
• 100% naturligt
• Känd för att öka energinivåer, förbränning & prestationsförmåga

MARKNADSLEDANDE KVALITÉT
Alla våra produkter håller ledande priser. BULK POWDERS™ Grönt kaffe-extrakt kommer direkt från vår egna toppmoderna produktionsanläggning och kan därför erbjuda ett ledande pris för denna kvalitetsprodukt vilket det finns mycket få företag som kan göra anspråk på. Vi använder också en avancerad spårbarhetsfunktion som gör det möjligt för oss att spåra varje gram grönt kaffepulver från tillverkning till leverans - allt för att säkerställa att du får en produkt av högsta kvalitét. 

Då vi är en av de största producenterna av tillskott i Europa kan vi hålla våra priser marknadsledande och samtidigt erbjuda fantastiska produkter som du inte hittar någon annanstans i Sverige. 

VEM ÄR GRÖNT KAFFE-EXTRAKT LÄMPLIGT FÖR?
BULK POWDERS™ grönt kaffe-extrakt  är lämplig för den som söker efter ett rent kaffe-extrakt av högsta kvalitet med en maximal styrka av 50% klorogensyra.

Grönt kaffe passar perfekt för alla som vill tillföra mängder av vitaminer, mineraler och näringsämnen till sin kost både enkelt och effektivt och är känt för att öka energinivåerna, förbränning och prestationsförmåga.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser

100 % grönt kaffeextrakt (50 % klorogensyra)

En portion motsvarar 9 600 mg råkaffe och innehåller 400 mg klorogensyra och 7 mg koffein.

Lämpligt för

Vegetarianer och veganer.

Allergener

Inga.

Användning

Användning

Blanda 1 lätt rågad skopa (cirka 400 mg) med 100 ml vatten. Tag 1-2 portioner dagligen.

Synergi

Många kombinerar produkten med andra termogena tillskott och fettförbränningsprodukter, till exempel L-karnitin L-tartratglucomannanpulver och CLA.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...