Protein Porridge Pots

Proteingröt i bägare

Proteingröt i bägare
Protein Porridge Pots

Proteingröt i bägare

gmo-fritt ...
As low as 17,00 kr Regular Price 25,00 kr
SKU
BPF-PPOT
In stock
SKU
BPF-PPOT
As low as 17,00 kr Regular Price 25,00 kr
UPP TILL 70% AVingen kod behövs
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Läcker gröt i bägare med hög proteinhalt
Över 20 g protein per burk
Två läckra smaker

Beskrivning

VAD ÄR PROTEINGRÖT I BÄGARE

BULK POWDERS® proteingröt i bägare blir till en bekväm frukost eller mellanmål med hög proteinhalt. Tillsätt bara varmt vatten och du har din proteingröt redo på en minut. Varje burk ger dig upp till 23 g protein och bara 2,9 g socker, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för frukost eller när du vill ha en lämplig källa till protein och komplexa kolhydrater.

BULK POWDERS® proteingröt i bägare är tillverkad av en blandning av de allra bästa proteinkällorna, inklusive vassle- och mjölkprotein. Dessa har kombinerats med havre för att skapa en bekväm bägare med gröt som bara kräver att du tillsätter varmt vatten och rör om. Detta är inte alltid fallet med proteingrötprodukter som kan kräva användning av mikrovågsugn, vilket inte är så praktiskt för de som är på språng.

BULK POWDERS® proteingröt i bägare finns i smakerna: Choklad och Chia, goji och päron. Båda produkterna innehåller autentiska ingredienser som till exempel choklad och kakaopulver i alternativet Choklad och chiafrön, gojibär och päronpulver i alternativet Chia, goji och päron.

Dessutom erbjuder proteingröt i bägare en bättre näringsprofil som har högre halt av protein, lägre halt av socker och lägre halt av salt jämfört med vanlig proteingröt från snabbköpet.

PROTEINGRÖT I BÄGARE

  • Upp till 23 g protein per bägare
  • Ett gott sätt att öka proteinintaget genom kosten, som en del av en hälsosam balanserad kost
  • Bidrar till tillväxt och underhåll av muskelmassan
  • Premium proteinkällor: Vassle- och mjölkprotein
  • Klar på 1 minut
  • Mycket bekvämt som frukost eller mellanmål
  • Två fantastiska smaker: Choklad och chia, Goji och päron.

VARFÖR SKA DU KÖPA PROTEINGRÖT I BÄGARE?

BULK POWDERS® proteingröt i bägare har en bättre näringsprofil jämfört med proteingröt från snabbköpet. Den har högre proteinhalt och lägre socker- och salthalt, samtidigt som den även smakar gott. Proteingröt i bägare är också mycket bekvämt. Du tillsätter bara varmt vatten, rör om och låter stå i en minut före servering. Detta gör det mycket enklare att äta frukost för de som har ont om tid och gör det också till ett utmärkt bekvämt mellanmål med högt proteininnehåll när som helst under dagen.

FÖR VILKA ÄR PROTEINGRÖT I BÄGARE LÄMPLIG?

BULK POWDERS® proteingröt passar för alla som vill öka sitt dagliga proteinintag med ett bekvämt mellanmål. Allt du behöver är varmt vatten och du får en läcker gröt med högt proteininnehåll på en minut. Detta är perfekt för de som har ont om tid till att förbereda frukost på morgonen, eller de som bara är ute efter ett bekvämt mellanmål.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

PROTEINGRÖT I BÄGARE - INGREDIENSER

Choklad

56 % havregryn (gluten), mjölkprotein, skummjölkspulver, karamelliserat socker, kakaopulver med reducerad fett, 2 % choklad (socker, kakaomassa, kakaosmör, smaktillsats, emulgeringsmedel: Sojalecitin), solrosolja, sötningsmedel (sukralos).

Chia, goji och päron

43 % havregryn (gluten), mjölkprotein, 10 % chiafrö, 4 % gojibär, vasslepulver (mjölk), 1,5 % päronpulver, maltodextrin, solrosolja, 0,4 % ingefära, havsalt, smaktillsats, malinsyra, sötningsmedel (sukralos).

PROTEINGRÖT I BÄGARE - NÄRINGSINFORMATION

Choklad

Per portion (210 g) Per 100 g
Energi kJ/Kcal 941/223 448/106
Fett
Varav mättat
3.6g
0.6g
1.7g
0.3g
Kolhydrater
Varav sockerarter
24.9g
3.8g
11.9g
1.8g
Fiber 3.7g 1.8g
Protein 20.9g 9.9g
Salt 0.1g 0g

Chia, goji och päron

Per portion (210 g) Per 100 g
Energi kJ/Kcal 941/223 448/106
Fett
Varav mättat
4.7g
0.7g
2.2g
0.3g
Kolhydrater
Varav sockerarter
19.9g
2.9g
9.5g
1.4g
Fiber 5.0g 2.4g
Protein 22.8g 10.8g
Salt 0.3g 0.1g

ALLERGENER

För allergener, se ingredienserna med fetstil. Produkten kan också innehålla spår av ägg, selleri och senap.

Lämplig för

GMO-fri


Användning

ANVÄNDNING

Tillsätt 170 ml kokande vatten och rör om kontinuerligt i ca 20 sekunder. Låt stå i 1 minut, rör om igen och servera. FÖRSIKTIGT: Gröten är fortfarande varm efter 1 minut. Var försiktig när du serverar den.

RELATERADE PRODUKTER

Vårt spännande utbud av Zero Calorie Syrup är ett perfekt tillägg till din Proteingröt i bägare som du kan äta med gott samvete. Alternativt kan du prova en sked med hasselnötssmör med mörk choklad för att göra en blandning med extra choklad. 

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...

WATCH VIDEO