Vassleprotein

Beskrivning
← Tillbaka

Beskrivning

Protein delas in i olika typer, de vanligaste formerna är vassleprotein och kasein. Båda sorterna kommer ifrån komjölk. Vassleprotein är brukar kallas ”snabbt protein” och kasein för ”långsamt protein”. Anledingen till detta är hur snabbt det snabbt det bryts ner i matsmältningen, Vassle bryts ner snabbare än kasein därav smeknamnen. Vassle är vanligt förekommande för återhämtning just på grund av att man så snart som möjligt efter träning vill säkerställa att musklerna byggs upp / återhämtas – man vill få en ökning av proteinsyntesen.

Vassleprotein kan i sin tur delas in i:

  • Koncentrat - vassleprotein som även innehåller en viss mängd fetter och laktos.
  • Isolat - vassleprotein som bearbetats för att ta bort nästan allt fett och laktos. Isolate har därför en högre andel protein
  • Hydrolysat - vassleproteinet har delvis hydrolyserats, vilket innebär att det brutits ner till aminosyroroch mindre peptider. Syftet med denna process är att göra det ännu snabbare för kroppen att bryta ner proteinet.

Vassle protein är alltså lämpligt att konsumera för den som vill ha ett protein som snabbt bryts ner och kan transporteras till musklerna för snabb återhämtning och ökat proteinsyntes.

Bulk™ erbjuder mängder av smaker och varianter av vassleprotein, där majoriteten av vårt vassleprotein kommer från gräsbetande europeiska kor. Du hittar låga priser på allt från vårt mest populära proteinpulver Pure Whey Protein™, till vårt ekologiska Organic Pure Whey Protein™ och snacks gjorda på vassleprotein, som våra Chocolate Whey Balls™

Läs mer
Set Descending Direction
Now Shopping by
  1. Dimensiune
  2. Clear all
Filters
Shop By
Shoppingalternativ
Dimensiune
  1. 500g 15varor
  2. 1kg 20varor
  3. 1.8kg 0varor
  4. 2.1kg 2varor
  5. 2.27kg 1vara
  6. 2.5kg 17varor
  7. 3kg 1vara
  8. 5kg 14varor
  9. 20 serveringar 1vara
Visa mindre
Vi kan inte hitta några produkter som matchar sökningen.
Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exklusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...