PROM3GA™

PROM3GA™

PROM3GA™
PROM3GA™

PROM3GA™

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt ...
As low as 329,00 kr
SKU
BPPS-OMG3-0000
In stock
SKU
BPPS-OMG3-0000
As low as 329,00 kr
30% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: TIER1S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr

Premium Fiskolja med Vitamin D & Astaxantin

Marknadsledande styrka på Omega 3 fiskolja - över 1g EPA
300 μg naturligt Astaxantin och 3000 IE Vitamin D3 per portion
Testat mot förbjuda substanser av Informed Sport

Beskrivning

Puremax
Informed Sport
Friendsofthesea
Astapure

PROM3GA™ | SVERIGES BÄSTA KOSTTILLSKOTT MED FISKOLJA?

Utmaning: "Ignorera kostnaderna och ta fram bästa tänkbara kosttillskott med fiskolja."

RESULTAT: PROM3GA™

Detta kosttillskott kombinerar högkoncentrerad ren Omega 3 med vitamin D3 och naturligt astaxanthin (AstaPure™). Detta gör att PROM3GA™ sannolikt kan anses vara Sveriges kraftfullaste kosttillskott med fiskolja. Högkvalitativa ingredienser har kombinerats i marknadsledande doser, vilket resulterar i mängder av häslofördelar. Kombinationen av aktiva ämnen i  PROM3GA™ hjälper till att stödja normal hjärt- och muskelfunktion, stärker immunförsvaret och hjälper till att upprätthålla en frisk benstomme.

Som med våra andra produkter i vår PRO-series™ har dessa softgels paketerats i farmaceutiska förpackningar, som inte bara hjälper till att hålla dem fräsha utan också ser till att de behåller sitt höga näringsvärde - och säkerställer att du får en produkt av högsta kvalitet. Vi har dessutom inkluderat en välsmakande apelsinolja i formulan för att säkerställa att denna omega 3-produkt inte bara är effektiv utan dessutom smakar och luktar bra - vilket gör dessa softgels mycket enkla att konsumera.

Vi vet att det kan låta som ett djärvt uttalande att påstå att PROM3GA™ är den bästa fiskoljeprodukten i Sverige, men då vi är helt säkra på att denna produkt håller högsta standard så erbjuder vi faktiskt en exklusiv garanti med pengarna tillbaka om du inte är nöjd*!

PROM3GA ™ | PREMIUM FISKOLJA

PROM3GA™ är ett marknadsledande kosttillskott med fiskolja som innehåller över 3300mg Omega 3 Fiskolja i kombination med 3000IU av vitamin D3 och 300μg naturligt Astaxanthin. Den unika kombinationen av dessa ingredienser hjälper bland annat till att stödja normal hjärtfunktion, normal muskelfunktion, normal benhälsa och ett friskt immunsystem.

I denna produkt har vi använt Omega 3 fiskolja av högsta möjliga kvalitet som dessutom är certifierad av organisationerna Friend of the Sea© och PureMax™ vilket garanterar att kvaliteten på fiskoljan är av marknadsledande kvalitet med ansvarsfull hantering.

PROM3GA™ | INGREDIENSER 

Omega 3 fiskolja 3300 mg: PROM3GA™ bidrar med 3300 mg koncentrerad omega 3-fiskolja av marknadsledande kvalitet som hjälper till att stödja hjärthälsan. Fiskoljan innehåller 1080 mg EPA och 720 mg DHA, vilket gör den till en av de starkaste och mest potenta fiskoljorna på marknaden.

Vad är PureMax™?

Denna produkt har tillverkats och godkänts av PureMax™ certifieringsprocess. Detta innebär att produkten representerar säkerhet, högsta renhet, styrka och ledande kvalitet, samt att den har framställts på ett ansvarsfullt sätt. Framställningen säkerställer också exceptionellt låga nivåer av föroreningar som oxidativa föroreningar, dioxiner, PCB och tungmetaller. PureMax™ certifierade produkter genomgår en nogrann reningsprocess och koncentrationstekniken som används vid framställningen har utvecklas efter år av noggrann forskning, utveckling och tillverkning, för att ge dig dett bästa kosttillskottet med fiskolja på marknaden.

Vad är Friend of the Sea©?

Certifieringen från Friend of the Sea© visar engagemang för ansvarsfullt inköp och spårbarhet genom hela leveranskedjan. Det innebär också en garanti om att fisket utförts på ett ansvarsfullt sätt utan överfiske, inte drabbat hotade arter och inget olagligt, orapporterat och oreglerat (IUU) fiske har utförts vid framställandet av produkten.

Vitamin D3 3000IE: Vitamin D är en fettlöslig vitamin som produceras under huden som en reaktion på exponering för solljus, men under vintermånaderna kan vårt intag av vitamin D lätt bli bristfälligt. Varje portion PROM3GA™ ger dig 3000IE (internationella enheter) av ren vitamin D3. Forskning inom både sport och välbefinnande har visat att detta är en optimal dos för att stödja benhälsa, muskelfunktion och upprätthålla ett starkt immunsystem.

Astaxantin (AstaPure™) 300μg: Astaxantin är en karotenoid som huvudsakligen finns i vattenlevande djur, såsom krill och lax, och är det pigment som ger dem dess mörkröda färg. Våra kroppar kan inte tillverka astaxantin och därför kan det endast tillföras via kosten från specifika källor. PROM3GA™ innehåller 300μg av AstaPure™ per portion, vilket är en ren och naturlig form av astaxantin av högsta kvalitet.

PROM3GA™ | INFORMED SPORT ACKREDITERAD

Varje parti av PROM3GA™ har testats för förbjudna substanser i ett ISO 17025 ackrediterat laboratorium; enligt den kända certficieringsprocessen från Informed Sport. Detta säkerställer att PROM3GA™ håller högsta kvalitet och är ett säkert kosttillskott helt fritt från förbjudna substanser.

* PROM3GA™ | PENGARNA TILLBAKA GARANTI

Om du inte är nöjd med PROM3GA™ och inte har använt en orimlig mängd av produkten så kan du helt enkelt välja att skicka tillbaka den till vår angivna returadress inom 28 dagar efter köpet. Vi kommer då att kreditera ditt kundkonto med BULK POINTS™ till värdet av den returnerade produkten.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

NÄRINGSINFORMATION

Koncentrerad och renad omega 3 fiskolja (fiskolja, antioxidant (blandade tokoferoler)), softgel-kapsel (gelatin, glycerol, söt apelsinolja), vitamin D3 (medellånga triglycerider, kolekalciferol, antioxidant (dl-alfa-tokoferol)), AstaPure® astaxantin (naturlig astaxantin oleoresin, jungfruolivolja, antioxidant (naturligt rosmarinextrakt)).

För allergener se ingredienser i fet stil.

Innehåll per dagligt intag (3 softgels): Omega 3 fiskolja 3300 mg (EPA 1080 mg, DHA 720 mg), vitamin D3 3000 IE (*1500% DRI), astaxantin 300 μg.

*% DRI = % Dagligt Referensintag (EU)

Användning

ANVÄNDNING

Tag 1 kapsel 3 gånger dagligen, helst i samband med måltid.

SYNERGI

PROM3GA™ är ett marknadsledande kosttillskott med fiskolja, vitamin D3 och astaxantin som tillför viktiga näringsämnen till kroppen. Det kan även kombineras  med andra beprövade produkter såsom INFORMED WHEY® och ENDURE™.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...