PRO CULTURE™

PRO CULTURE™

PRO CULTURE™
PRO CULTURE™
PRO CULTURE™
PRO CULTURE™

PRO CULTURE™

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 246,00 kr Regular Price 329,00 kr
SKU
BPPS-PROB
In stock
SKU
BPPS-PROB
As low as 246,00 kr Regular Price 329,00 kr
UPP TILL 70% AVingen kod behövs
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Vår mest avancerade blandning av sex levande kulturer som ger 20 miljarder kolonibildande enheter*
Innehåller 300 mg MicrobiomeX® per dos
Ger 400 mg inulin per dos

Beskrivning

Utmaningen: ”Ignorera kostnaderna och skapa bästa möjliga blandning av levande kulturer och synergistiska ingredienser.”

Resultatet: PRO CULTURE™.

PRO CULTURE™ är en avancerad blandningen av levande kulturer, sporer och synergistiska ingredienser. Om du tittar på andra ledande blandningar på marknaden ser du ofta att de gömmer sin formel bakom en patentskyddad kulturblandning, med en obestämd mängd av varje stam i blandningen. Vi gömmer inget bakom något patentskydd utan väljer att ange den exakta mängden av varje kultur i blandningen vid tillverkningsstället.

Förutom en blandning av fem högdoserade levande kulturer som ger totalt 20 miljarder CFU:er (Colony Forming Units, kolonibildande enheter), innehåller PRO CULTURE™ även 400 mg inulin, 300 mg MicrobiomeX® och 600 miljoner sporer från LactoSpore® per dos. Något få andra (om någon annan?) konkurrent kan säga.

PRO CULTURE™ innehåller 60 kapslar per låda och har utformats för att räcka i exakt en månad när den används enligt anvisningarna. Kapslarna är blisterförpackade enligt farmaceutiska standarder, vilket gör det enkelt att hålla koll på produktanvändningen och förhindrar att de kontamineras.

* CFU- och spormängd är korrekt vid tillverkningstillfället.

** PRO CULTURE™ PENGARNA TILLBAKA-GARANTI

Om du inte är nöjd med PRO CULTURE™ och inte har använt en betydande mängd, skickar du helt enkelt tillbaka produkten till den angivna adressen inom 28 dagar efter inköpstillfället. Vi kommer att kreditera ditt kundkonto med BULK POINTS™ till värdet av den returnerade produkten.

PRO CULTURE™ – Ingrediensöversikt

PRO CULTURE™ innehåller fem stammar av levande bakteriekulturer: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus och Bifidobacterium lactis. Dessa har doserats kraftigt och ger totalt 20 miljarder CFU per två kapslar. Det innebär att blandningen är över 2,5 gånger starkare än andra ledande blandningar av kulturer på marknaden. Kulturerna har kombinerats med LactoSpore® (Bacillus coagulans), MicrobiomeX® och alltid lika populära inulin. Den fullständiga fördelningen av ingredienser och doseringar per två kapslar är som följer:

Inulin 400 mg, MicrobiomeX® (80 % hesperidin, 3,5 % naringin) 300 mg, Synbalance® Sport Max™ 20 miljarder CFU* (Lactobacillus plantarum 7,6 miljarder CFU*, Lactobacillus rhamnosus 4,6 miljarder CFU*, Lactobacillus acidophilus 3,2 miljarder CFU*, Bifidobacterium lactis 4,6 miljarder CFU*), LactoSpore® (Bacillus coagulans) 600 miljoner sporer*. * Alla CFU- och spormängder är korrekt vid tillverkningstillfället.

Detta är totalt 20 miljarder CFU, 600 miljoner sporer, 400 mg inulin, 240 mg hesperidin och 10,5 mg naringin per dag.

Utförligt om ingredienser i PRO CULTURE™

Inulin 400 mg: Inulin är en form av lösliga fibrer. Inulin tillhör en klass av dietfibrer som heter fruktaner, som är klassade som en unik grupp av naturligt förekommande polysackarider. Denna lösliga fiber finns ofta i en rad livsmedel, inklusive många baljfrukter och grönsaker. Den är inte smältbar i tarmsystemet och passerar därför genom magsäcken och tunntarmen oförändrad, där den sedan går in i tjocktarmen.

MicrobiomeX® 300 mg: Denna innovativa ingrediens är ett extrakt från Citrus sinensis, som är en naturlig källa till flavanonglykosider. MicrobiomeX® är standardiserat för att ge 80 % hesperidin och 3,5 % naringin, två föreningar som vanligen finns i skalet på citrusfrukter.

Synbalance Sport Max™-blandning 20 miljarder CFU*: Vår fantastiska blandning av kulturer är det som verkligen lockar med denna produkt. Fem levande bakteriestammar har kombinerats i Synbalance Sport Max™-blandningen, av vilka fyra är Lactobacillus-stammar och en är Bifidobacterium. Den totala kulturdosen per 2 kapslar är 20 miljarder CFU, över två och en halv gånger mer än andra ledande varumärken på marknaden. Den exakta fördelningen av kulturer är följande: Lactobacillus plantarum 7,6 miljarder CFU*, Lactobacillus rhamnosus 4,6 miljarder CFU*, Lactobacillus acidophilus 3,2 miljarder CFU*, Bifidobacterium lactis 4,6 miljarder CFU*

LactoSpore® 600 miljoner sporer*: LactoSpore® är en överlägsen källa till högkvalitativt Bacillus coagulans. Vi har säkerställt att PRO CULTURE™ innehåller en ledande dos på 600 miljoner sporer.

* Alla CFU- och spormängder är korrekt vid tillverkningstillfället.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

PER 2 KAPSLAR:

Inulin: 400 mg

MicrobiomeX®: 300 mg

Lactobacillus plantarum: 7,6 miljarder CFU*

Lactobacillus rhamnosus: 4,6 miljarder CFU*

Lactobacillus acidophilus: 3,2 miljarder CFU*

Bifidobacterium lactis: 4,6 miljarder CFU*

LactoSpore®: 600 miljoner sporer*

* Alla CFU- och spormängder är korrekt vid tillverkningstillfället.

Ingredienser:

Inulin (fruktooligosackarid), MicrobiomeX® (extrakt av Citrus sinensis standardiserat till 80 % hesperidin och 3,5 % naringin), kapselhölje (hypromellos, titandioxid), Synbalance® Sport Max™ (majsstärkelse, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis), LactoSpore® (Bacillus coagulans, maltodextrin), magnesiumstearat, kiseldioxid.

Lämpar sig för:

Vegetarianer, veganer, icke-genmodifierat, glutenfri, mjölkfri, laktosfri, sojafri.

ALLERGIFRAMKALLANDE ÄMNEN:

Ingen.

Användning

Fliken Anvisningar:

Ta 2 PRO-CULTURE™-kapslar dagligen, tillsammans med måltider. Ta till exempel en kapsel vid frukost och en kapsel vid middag.

Relaterade produkter:

PRO CULTURE™ är en omfattande och marknadsledande formel med levande kulturer. Det kan också tas tillsammans med andra produkter från vårt sortiment, inklusive DigeZyme®-tabletter, VitaFiber™ och glutamin.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...