LÄGST PRISER
SPARA UPP TILL 60%
FRI FRAKT
ORDRAR ÖVER 500 SEK
PÅLITLIGT
TRANSPARENT, TESTAT
STÖRST UTBUD
1200+ PRODUKTER
Ornithine Alpha Ketoglutarate

Ornitin Alfa Alfaketoglutarat (OAKG)

Ornithine Alpha Ketoglutarate

Ornitin Alfa Alfaketoglutarat (OAKG)

(2 recensioner)
Suitability
GM vegetarianer
G vegan
GM G
95,00 kr
SKU
BPB-OKG-0000
In stock
SKU
BPB-OKG-0000
95,00 kr
25% rabatt på denna produkt när du spenderar 200kr - ANVÄND KOD: BONUS25S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
BULK POINTS™

100% ultrarent OAKG-pulver
Känt för att öka muskelmassa och prestationsförmåga
Höjer Glutamin- och Argininnivåerna

Beskrivning

 ALPHA ORNITIN KETOGLUTARAT (OAKG)

VAD ÄR ALPHA ORNITIN KETOGLUTARAT?

BULK POWDERS™ Ornitin alfa-ketoglutarat-pulver, även känt som OKG, är marknadens starkaste version av denna mycket effektiva aminosyra. 

Alpha ornitin ketoglutarat, OAKG, består av de två molekylerna ornitin bundna en molekyl av Alpha Ketoglutarat – vilket resulterar i en högeffektiv produkt. Ornitin är en villkorligt essentiell aminosyra, vilket betyder att kroppens behov av ornitin är större än tillgången.  Produkten består alltså av 2 ornitinmolekyler bundna till 1 alfa-ketoglutaratmolekyl, dvs. ett optimalt förhållande på 2:1. När alfa-ketoglutarat tillsätts till ornitin ökas biotillgängligheten jämfört med vanlig L-ornitin.

OAKG är tillverkar av högsta tillgängliga kvalitet – en snabb titt på Analyscertifikatet på denna produktsida, till höger om produktbilden, ger mer information om produktens höga renhet.

FÖRDELAR MED ALPHA ORNITIN KETOGLUTARAT

  • 100% ultrarent OAKG-pulver
  • Högeffektiv  2: 1 formulering
  • Ökar muskeltillväxten och reglerar proteinsyntesen
  • Kan påskynda läkning av sår
  • Hjälper till med kroppens produktion av kväveoxid
  • Populär för ökad prestation och energi

Tillskottet ökar nivåerna av Glutamin och Arginin i muskelvävnaden vilket hjälper till att öka nivåerna av tillväxthormon och reglera proteinsyntesen. När du tar detta tillskott ökar insulinfrisättningen, vilket ökar IGF-1 nivåerna. Det gör det till ett måste för alla de som vill bygga muskelmassa. OKG begränsar också nedbrytningen av muskler och kan påskynda läkning av sår.

Tillsätt tillskottet till din pre-workout drink innan träning, ta del av dessa fördelar direkt och öka din prestationsförmåga. 

VEM ÄR TILLSKOTTET LÄMPLIG FÖR?
Detta tillskott är lämpligt för de som vill öka sina träningsresultat och tas ofta i kombination med pre-workout drycker före träning och kombineras ofta med andra tillskott så som Arginin, Citrullin och Beta Alanin.

Denna produkt är ej lämlig för veganer.

 

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Read more

Näringsinnehåll

Ingredienser i Ornitin Arginin Alfaketoglutarat

100 % ornitin alfa-ketoglutarat 2:1

Lämpligt för

Mjölkfri, laktosfri, glutenfri, sojafri. 

Allergener

Inga.

Användning

Användning

Blanda 1,5 skopa (cirka 3 g) med 50 ml vatten eller i en pre-workout-drink. Ornitin alpha-ketoglutarat tas bäst på tom mage.

Synergi

Ornitin alfa-ketoglutarat kan med fördel kombineras med andra pre-workout-ingredienser som trimetylglycin, Beta-Alanin och Arginin.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

(2 recensioner)
Write Your Own Review

* Ansvarsfriskrivning: Nedanstående recensioner är skrivna av bekräftade kunder och baseras på deras personliga åsikter. Implicerade resultat kan variera.

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account