Organic Pure Whey Protein™

Organic Pure Whey Protein™

Organic Pure Whey Protein™
Organic Pure Whey Protein™

Organic Pure Whey Protein™

glutenfritt gmo-fritt sojafritt vegetarianer ...
As low as 181,00 kr Regular Price 279,00 kr
SKU
BPB-OWPC
In stock
SKU
BPB-OWPC
As low as 181,00 kr Regular Price 279,00 kr
UPP TILL 50% AVingen kod behövs
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
100% ekologiskt vassleprotein
80% proteinhalt
Framställt av mjölk från gräsbetande kor

Beskrivning

VAD ÄR ORGANIC PURE WHEY PROTEIN?
BULK POWDERS® Organic Pure Whey Protein är ett 100% ekologiskt proteinpulver som är godkänt av certifieringsorganisationen Soil Association. Denna certifiering innebär att produkten uppfyller de högsta europeiska standarderna för ekologisk hållbarhet och kvalitet, i varje aspekt från inköp av råvara till tillverkning av slutprodukten. Vassleproteinet i sig kommer från ett ledande europeiskt mejeri och är framställt av mjölken från gräsätande kor, och har en imponerande proteinhalt på 80%.

Med mer än 20 g protein per portion bidrar Organic Pure Whey Protein™, kombinerat med en välbalanserad kost, till ökad muskeltillväxt och underhåll av muskelmassan. På grund av den höga proteinhalten och omfattande aminosyraprofilen så är Organic Pure Whey Protein™ perfekt för att naturligt öka ditt proteinintag. Detta är ett ekologiskt proteinpulver som är otroligt lättsmält, vilket gör det till en idealisk proteinkälla att ta både före och efter träningen.

BULK POWDERS® Organic Pure Whey Protein™ är tillverkat av 100% naturliga ingredienser och helt fritt från konstgjorda sötningsmedel, aromämnen eller färgämnen. Produkten är också helt fri från sojalecitin och andra tillsatser.


FÖRDELAR MED ORGANIC PURE WHEY PROTEIN
• Rent ekologiskt proteinpulver
• 100% naturliga ingredienser
• Inga tillsatta sötningsmedel, smakämnen eller färgämnen
• 100% rent vassleprotein
• Marknadsledande 20 g protein per portion
• Inget tillsatt socker
• Helt fritt från soja
• Framställt av mjölk från gräsbetande kor

VEM ÄR ORGANIC PURE WHEY PROTEIN LÄMPLIGT FÖR?
BULK POWDERS™ Organic Pure Whey Protein™ är ett ekologiskt proteinpulver som är lämpligt för dem som vill öka sitt proteinintag med ett välsmakande, ekologiskt protein av högsta kvalitet - till ett marknadsledande pris. Organic Pure Whey Protein™ är särskilt effektiv om du vill öka muskelmassan och dina resultat från din träning.  

BULK POWDERS ™ EKOLOGISKA CERTIFIERING
När du köper en produkt från BULK POWDERS™ som är märkt med Soil Associations logotyp så kan du vara 100% säker att produkten har blivit ekologiskt certifierad av Soil Association. Detta betyder att detta är ett Ekologiskt proteinpulver som uppfyller de högsta kraven för både hållbarhet och kvalitet. Soil Association är Storbritanniens största ekologiska certifieringsorganisation och ansvarar för över 70% av alla ekologiska produkter som säljs i Storbritannien.

Certifieringsprocessen säkerställer att alla delar av tillverkningsprocessen, från hur det odlas, skördas, bearbetas, förpackas och transporteras till kunden, är av högsta ekologiska kvalitet. Denna certifiering ger en fullständig garanti på att produkten är 100% ekologisk.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

INGREDIENSER ORGANIC WHEY PROTEIN

100% Ekologiskt vassleproteinkoncentrat (Mjölk).


NÄRINGSVÄRDE ORGANIC WHEY PROTEIN

Per 100 g
Energi: 1554kJ / 367kcal
Fett: 5,0 g
Varav mättade fettsyror: 0,3 g
Kolhydrater: 3,5 g
Varav sockerarter: 3,5 g
Fibrer: 0.0g
Protein: 80,0 g
Salt: 0,51 g

Per 30 g portion
Energi: 466kJ / 110kcal
Fett: 1,5 g
Varav mättade fettsyror: 0,1 g
Kolhydrater: 1,1 g
Varav sockerarter: 1,1 g
Fibrer: 0.0g
Protein: 24,0 g
Salt: 0,15 g

Användning

INSTRUKTIONER

Blanda en skopa (ca 30g) Organic Pure Whey Protein med 200 ml vatten i en BULK POWDERS ™ Shaker

SYNERGI
Organisk vassleprotein passar bra tillsammans med BULK POWDERS ™ övriga sortiment av ekologiska produkter så som ekologiskt lucumapulver, ekologisk kakaopulver och ekologiskt moringapulver.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...