Välkommen till BULK POWDERS™! Vi uppskattar att du har många varumärken att välja på när det gäller produkter inom sportnutrition. Varför inte ägna en liten stund och läs lite om vilka vi är och vad det är som skiljer oss från andra företag inom samma bransch.

Introduktion

BULK POWDERS™ började exklusivt med att enbart sälja online redan 2005. Sedan dess har företaget vuxit från att ha varit ett litet företag som huserade i en trång lagerlokal, till marknadsledande med 1500 m² stora faciliteter för lager och tillverkning i Colchester, Essex. Vi är sannerligen inte ett statiskt företag och som mål strävar vi efter att erbjuda det mest heltäckande sortimentet som finns på marknaden för kosttillskott inom hälsa-och performance – och dessutom till lägsta pris med allra högsta kvalitet!

Hur vi arbetar

BULK POWDERS™ är unika inom marknaden för sportnutrition. Vi säljer enbart direkt till kunden (dig!) och tillverkar största delen av våra produkter själva. Det innebär att vi kan sälja produkter till de absolut lägsta priserna, utan några mellanhänder som så många andra varumärken tvingas använda.

Genom att sälja direkt till dig som kund, undviker vi behovet av distributörer och återförsäljare som i sin tur höjer priserna för att tillgodose sin marknadsandel. Dessutom tillverkar vi de flesta produkter i egen regi, vilket innebär att vi kan hålla produktionskostnaderna minimala och undvika att anlita kostsamma, utomstående tillverkare.

Vår filosofi

De lägsta priserna i Europa...

BULK POWDERS™ introducerades på marknaden 2005, orsakade vi en rejäl omvälvning inom industrin! Kunder hade aldrig tidigare kunnat få tillgång till högkvalitativa kosttillskott till så pass låga priser. Genom att kombinera vår direkta affärsmodell med en stor köpkraft för att kunna förhandla till oss de bästa priserna för råvaror, kan vi garantera att en majoritet av våra produkter erbjuds till Europas lägsta priser! Lita inte bara på vad vi säger… utan jämför själv för att se skillnaden!

Kvalité, kvalité, kvalité...

När det handlar om kvalité på våra produkter, är vårt motto enkelt - vi kompromissar inte. Vi kommer aldrig att kompromissa med kvaliteten för att få ner priset, varken nu eller i framtiden. Precis som vi vet att du inte gör det när det gäller vad du väljer att stoppa i din kropp! – Vi föredrar att samarbeta med några få tillverkare framför andra, och dessutom strävar vi efter att skapa långsiktiga samarbetsmöjligheter med dem. På så vis får vi inte bara de bästa priserna, utan kan också garantera kavaliteten på de produkter vi säljer.

Ta till exempel våra vassleprotein-tillvekare: vi har samarbetat med dem sedan 2005, så under tiden andra företag drar ner kvaliteten och förändrar sina produkter för att spara några få ören, eller till och med använda sig av flera tillverkare av olika klass, har vi sålt samma vassleprotein ( som är allmänt känt att ha den högsta kvaliteten i branschen) från allra första början.

Vi genomför dessutom oberoende tester av våra råvaror och andra ämnen vi använder i våra produkter. På de flesta produktsidor kan du hitta ett ´Certificate of Analysis´ tillgängligt för nedladdning. Denna certifiering ger våra användare en total trygghet kring att varje produkt håller vad den lovar, samt ger dessutom mer specifik information kring innehållet i produkten.

Vår övertygelse om att enbart erbjuda högkvalitativa produkter slutar inte här.... I själva verket startar allt redan vid tillverkningen! Eftersom vi kan tillverka en majoritet av våra produkter själva, har vårt erfarna produktionsteam möjligheten att övervaka hela processen - från råvara till slutlig produkt, och kan således försäkra kvalitén i varje steg av tillverkningsprocessen. Varje produkt som tillverkas av oss, är skapad enligt konstens alla regler, i vår temperaturkontrollerade och otroligt rena fabrik. Alla maskiner har specialtillverkats efter våra behov och är byggda i UK med högsta möjliga standard. Vi kompromissar inte med kvalitén någonstans och vi är stolta över att det ställningstagandet genomsyrar hela vår verksamhet.

Massivt utbud...

De låga priserna och den höga kvalitén är kanon, men det hjälper inte ifall vi inte skulle ha haft produkten du är ute efter! Vårt otroligt breda sortiment har satts samman för att täcka alla aspekter inom sportnutrition, oavsett dina mål.

Ingen rast, ingen ro. Vårt erfarna team för produktutveckling letar ständigt efter nya, innovativa ingredienser för att ta nutritionsbranschen till en högre nivå, samtidigt som de konstant utvecklar marknadsledande produkter. Om du känner att vi saknar något i vårt utbud, tveka inte utan kontakta oss med dina åsikter!

Utmärkelser

År 2010 utnämndes BULK POWDERS™ till Essex Countywide Growing Business of the Year för vår kontinuerliga tillväxt och expansion.


År 2010 var BULK POWDERS™ 1 av 6 regionala finalister i HSBC Business Thinking competition med £5 miljoner i potten, en tävling som skapades för att uppmärksamma framtidsvisionära och innovativa företag.


År 2012 var BULK POWDERS™ finalister i East of England Business Awards (i kategorin Service Excellence)


År 2013 blev BULK POWDERS™ framröstat som bästa Sport Nutrition Brand av Natural Muscle.

Om företaget

BULK POWDERS™ är ett handelsnamn från Sports Supplements Ltd, ett företag som är registrerat i England & Wales med nummer 05654661. VAT numret är GB87753568. All post ska skickas till:

Unit 1, Gunfleet Business Park 
Brunel Way Colchester 
Essex CO4 9QX (UK).

ESSNA

BULK POWDERS™ är medlem i ESSNA (European Specialist Sports Nutrition Alliance), vilka är ledande specialister inom sektorn för sportnutrition i Europa.

INFORMED SPORT

År 2013 ackrediterades BULK POWDERS™ som Informed Sport förenlig för 2 nyckelprodukter; Informed Whey™ (vår främsta vassleprodukt) och Elevate™ (vår pre-workout ). Informed Sport är en oberoende tredje part som testar och kontrollerar alla ackrediterade produkter så att de inte innehåller några förbjudna substanser. Den rigorösa certifieringsprocessen ger idrottare den garantin och tryggheten som behövs för att kunna lita på att kosttillskotten de tar är fullständigt kontrollerade och kvalitétssäkrade.

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...