N Acetyl L Tyrosine

N-acetyl L-tyrosin pulver

N-acetyl L-tyrosin pulver
N Acetyl L Tyrosine

N-acetyl L-tyrosin pulver

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegetarianer ...
As low as 99,00 kr
SKU
BPB-NALT-0000
In stock
SKU
BPB-NALT-0000
As low as 99,00 kr
30% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: TIER1S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Prisvinnande formula av 100% N-Acetyl-L-Tyrosin
Den mest biotillgängliga formen av L-tyrosin
Ökat adrenalin, skärpa & prestation

Beskrivning

N-ACETYL-L-TYROSIN PULVER - PRISBELÖNT & 100% RENHET

BULK POWDERS™ N-Acetyl-L-Tyrosin är en acetylerad form av L-tyrosin. Fördelarna med att ta kosttillskott med N-acetyl-L-tyrosin i förhållande till vanligt L-tyrosin är en större biotillgänglighet (mer Tyrosin absorberas och därmed används) samt att det har större löslighet i vatten.

En viktig fördel med att ta BULK POWDERS™ N-Acetyl-L-Tyrosin är dess förmåga att öka den tankeförmågan, vårat humör och hjärnfunktionen. Det är därför en viktig komponent i de flesta pre-workouttillskott – det främjar fokus och skärpa under intensiv träning.

BULK POWDERS™ N-Acetyl-L-Tyrosin är vattenlösligt och blandar väl med en proteinshake. Detta tillskott är både billigare än en stark Americano eller andra typer av energigivande tillskott. Tyrosin kan produceras naturligt kroppen från fenylalanin hittas även i bananer och avokado. BULK POWDERS™ N-Acetyl-L-Tyrosin är en särskild form av tyrosin som inte kan erhållas via kosten.

BULK POWDERS™ N-Acetyl-L-Tyrosin är ett rent tillskott som är tillverkat av 100% N-acetyl-L-tyrosin pulver. Du kan se mer information om produktens höga näringsvärde och renhet på Analysresultatet till höger om produktbilden på denna sida. 

PRISVINNANDE TILLSKOTT
 BULK POWDERS™ N-Acetyl-L-Tyrosin pulver är en prisbelönt produkt - det har bland annat utnämnts till det mest effektiva tillskottet vid träning av Storbritanniens ledande träningsmagasin Men’s Health  på grund av dess styrka och renhet. Men’s Health har bland annat skrivit följande om varför de rekommenderar BULK POWDERS™ N-Acetyl-L-Tyrosin:

"BULK POWDERS™ N-Acetyl-L-Tyrosin minskar både psykisk och fysisk trötthet och håller dig på topp hela dagen.”

Acetyl-L-Tyrosin är en acetylerad form av aminosyran L-tyrosin. Framtagningsprocesssen säkerställer att Tyrosin är vattenlösligt detta tillskott består av den den mest biotillgängliga formen rent tyrosin som finns på marknaden. Detta stämmer fullt ut och du har inte längre uppleva trötthet på eftermiddagen. BULK POWDERS™ N-Acetyl-L-Tyrosin  vann denna utmärkelse på grund av tillskottets kemiska framtagningsprocess som kallas "acetylering". Detta säkersställer att aminosyrorna i detta tillskott tas upp snabbare än standardversionen av detta tillskott, så du kan uppnåökad fokus med större effekten är någonsin.
 
FÖRDELAR MED BULK POWDERS™ N-ACETYL-L-TYROSIN 

  • Prisbelönt tillskott
  • Mest biotillgängliga formen av Tyrosin
  • Effektiv för ökat adrenalin
  • 100% rent  N-Acetyl-L-Tyrosin pulver
  • Bäst pris och högst kvalitet i Europa
  • Populärt att ta före träning

VEM ÄR BULK POWDERS™ N-ACETYL-L-TYROSIN LÄMPLIG FÖR?
N-Acetyl-L-Tyrosin pulver är lämplig för de som söker en 100% ren och biotillgänglig form av tyrosin och vill öka adrenalinproduktion. Detta tillskott är bland annat populärt på grund av sin effektivitet innan träning.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser i N-Acetyl-L-Tyrosin 

100 % N-acetyl L-tyrosin.

Lämpligt för

Vegetarianer

Allergener

Inga.

Användning

Användning

Blanda 1 skopa (cirka 400 mg) med 50 ml vatten eller i en pre-workout-drink. 

Synergi

N-Acetyl-L-Tyrosin kan med fördel kombineras med andra pre-workout-tillskott som koffein och Arginin.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...