N Acetyl L Glutamine

N-Acetyl L-Glutamin

N-Acetyl L-Glutamin
N Acetyl L Glutamine

N-Acetyl L-Glutamin

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 99,00 kr
SKU
BPB-NALG-0000
In stock
SKU
BPB-NALG-0000
As low as 99,00 kr
45% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: STOCKUPS
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Mer biotillgängligt än L-glutamin
Minskar muskelskador
Förbättrar återhämtningen efter träning

Beskrivning

BULK POWDERS™ N-acetyl-L-glutamin är en acetylerad version av vanlig L-glutamin. Detta ökar stabiliteten och därmed säkerställs större biotillgänglighet – i det avseendet är denna produkt därför bättre än vanlig L-glutamin.

L-glutamin är den aminosyran som det finns mest av i skelettmuskulaturen (61 %) och det finns därför ett antal fördelar med att tillgodose kroppens behov med hjälp av ett kosttillskott. Produkten kan öka muskelmassan genom att bidra till ökning av tillväxthormon-nivån, förhindra muskelförlust, ge energi, reglera blodsocker, hjälpa till med problem i mag-tarmkanalen och förbättra hjärnans funktion. Med alla dessa potentiella fördelar är det lätt att se varför Glutamin är ett av de mest använda sporttillskottet på marknaden.

BULK POWDERS™ har gått ett steg längre genom att erbjuda dig avancerat N-acetyl L-glutamin, som är stabilare och mer biotillgängligt än andra liknande produkter – hos oss får du alla egenskaper som med vanligt L-glutamin plus mycket mer!

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser i L-glutamin

100 % N-acetyl L-glutamin.

Lämpligt för

Vegetarianer och veganer.

Allergener

Inga.

Användning

Användning

Blanda 1 skopa (cirka 3 g) med 50 ml vatten. Tas helst på tom mage. Tag 1-3 portioner dagligen.

Synergi

Om Glutamin kombineras med en snabbverkande kolhydrat som Vaxartad majsstärkelse, kan det bidra till att skicka glutamin snabbare ut till muskelcellerna, vilket i sin tur är perfekt efter träning när dina muskler behöver aminosyror.

Glutamin är lämpligt att kombinera med många andra produkter, allt från andra aminosyror som Instant BCAA-pulver till andra muskelbefrämjande produkter som Komplett All in OneRent vassleprotein och Komplett T-Booster.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...