N Acetyl L Cysteine (NAC)

N-Acetyl L-Cystein (NAC)

N-Acetyl L-Cystein (NAC)
N Acetyl L Cysteine (NAC)

N-Acetyl L-Cystein (NAC)

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 99,00 kr
SKU
BPB-NAC-0000
In stock
SKU
BPB-NAC-0000
As low as 99,00 kr
30% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: TIER1S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Högeffektivt skydd mot leverskador
Kraftfull antioxidativ verkan som ökar immunförsvaret
100% ren avancerad form av L-cystein

Beskrivning

N-Acetyl L-Cystein (NAC)

VAD ÄR N-ACETYL-L-CYSTEIN (NAC)?
N-Acetyl L-Cystein, även känd som NAC, är en unik form av detta ämne av högsta kvalitet. Vanlig L-cystein förbrukas för snabbt av kroppen för att vara till någon märkbar nytta, medan BULK POWDERS™ N-acetyl form är mer stabil. L-Cystein finns naturligt i kroppen och i livsmedel som kyckling, paprika och äggulor. Denna specifika form av NAC inte kan erhållas via kosten.

BULK POWDERS N-Acetyl L-Cystein är tillverkar av högsta tillgängliga kvalitet – en snabb titt på Analyscertifikatet på denna produktsida, till höger om produktbilden, ger mer information om produktens höga renhet.

FÖRDELAR MED N-ACETYL-L-CYSTEIN

  • 100% Utraren pulverform
  • Unik formula av högsta kvalitet
  • Högeffektiv mot leverskador
  • Kraftfull antioxidativ verkan som ökar immunförsvaret
  • Oslagbart värde
  • Lätt att blanda i vatten och proteinshakes

NAC är den viktigaste byggstenen i glutation, vilket har en kraftfull antioxidativ verkan. Om du tränar regelbundet orsakar du oxidativ stress – glutation hjälper till att minska detta. Glutation skyddar också mot leverskador och spelar en viktig roll i att minska levertoxicitet. Därför är N-Acetyl L-Cystein tillsammans med Mjölktistel en viktig del av de flesta leverkosttillskott– och ges även till patienter på sjukhus med leversjukdomar tack vare dess effektiva verkan.

VEM ÄR TILLSKOTTET LÄMPLIG FÖR
Detta tillskott är lämpligt för dig som söker en stabil form av den populära aminosyran L-cystein vilket gör den idealisk att blanda i vatten och/eller andra drycker så som smoothies och proteinshakes. 

Med BULK POWDERS N-Acetyl L-Cystein NAC får du det absolut bästa värdet och kvalitén i Europa. Om du letar efter ett tillskott av högsta kvalitet till marknadsledande pris så hittar du det du söker här hos oss.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser i N-acetyl L-Cystein

100 % N-acetyl L-Cystein.

Lämpligt för

Vegetarianer

Allergener

Inga.

Användning

Användning

Blanda 1 skopa (cirka 700 mg) med 50 ml vatten. Tag 1-2 portioner per dag, helst med föda.

Synergi

Det har rapporterats att det kan finnas synergistiska effekter när N-acetyl L-cystein kombineras med andra antioxidanter som Vitamin C. Den kan också med fördel kombineras med andra leverskyddande ingredienser som Mijölktistel.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...