Protein Mug Cake Mix

MUGGKAKMIX MED PROTEIN

MUGGKAKMIX MED PROTEIN
Protein Mug Cake Mix

MUGGKAKMIX MED PROTEIN

As low as 169,00 kr
SKU
BPF-PMUG
In stock
SKU
BPF-PMUG
As low as 169,00 kr
30% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: TIER1S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Jättegod muggkakmix med mycket protein
24 g protein per portion
Klar på under en minut!

Beskrivning

VAD ÄR MUGGKAKMIX MED PROTEIN?

Varje portion av BULK POWDERS® muggkakmix med protein blir till en praktisk kaka med hög proteinhalt i en mugg – på mindre än 60 sekunder. Varje kaka innehåller 24 g protein men bara 2,5 g socker. Det har aldrig varit godare att få i dig allt protein du behöver!

BULK POWDERS® muggkakmix med protein framställs med en blandning av de bästa proteinkällorna, däribland vassleprotein, micellärt kasein, äggvitepulver och mjölkprotein. Dessa har kombinerats med mycket fin skotsk havre, medellångkedjiga triglycerider och vår egen, varumärkta blandning av superspannmål, ModCARB™. Därmed får du inte bara en rad olika aminosyror, utan även energi från komplexa kolhydrater som frigörs i en jämn takt – något som är perfekt om du äter din muggkakmix som ett mellanmål med mycket protein!

BULK POWDERS® muggkakmix med protein finns i två aptitretande smaker: Chokladkaka och Banoffee-paj. Båda smakerna har utvecklats med kakälskaren i åtanke och är så lika originalen som möjligt.

FÖRDELAR MED MUGGKAKMIXEN MED PROTEIN

  • Hela 24 g protein per portion
  • Ett supergott sätt att öka proteinintaget som en del av en hälsosam och balanserad kost
  • Hjälper dig att bygga och bibehålla muskelmassa
  • En blandning med flera proteinkällor, som vassle, mjölk, kasein och äggvita
  • Klar på under en minut
  • Varierad frigörelse av protein med en rad olika aminosyror
  • Två jättegoda, klassiska kaksmaker
  • En fiberkälla
  • Ett alternativ till proteindrycker som du verkligen kan sätta tänderna i
  • Den enda muggkakmixen med protein som innehåller en komplett proteinblandning, superspannmål, medellångkedjiga triglycerider och Vitafiber™

VARFÖR SKA DU KÖPA MUGGKAKMIXEN MED PROTEIN?

BULK POWDERS® muggkakmix med protein är den näringsmässigt mest kompletta muggkakmixen med protein på marknaden. Även om den innehåller mycket protein innehåller den lite socker och frigör energi jämnt tack vare de komplexa kolhydraterna. Vår muggkakmix med protein erbjuder kort och gott ett supergott och praktiskt alternativt sätt att få i dig din dagliga dos protein.

VEM ÄR MUGGKAKMIXEN MED PROTEIN LÄMPLIG FÖR?

BULK POWDERS® muggkakmix med protein är lämplig för alla som vill öka sitt dagliga proteinintag med ett praktiskt mellanmål. Allt du behöver är en mugg, lite vatten och en mikrovågsugn så får du en kaka med mycket protein på knappt en minut.

Du kan även vara kreativ och prova att tillsätta färsk frukt, frön, nötter och chokladknappar i kakmixen. Vår muggkakmix med protein är även ett fantastiskt alternativ till mer traditionella, mindre nyttiga mellanmål och ett jättebra val för aktiva människor.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

INGREDIENSER MUGGKAKMIX MED PROTEIN

Proteinblandning (vassleproteinkoncentrat (mjölk, sojalecitin), mjölkproteinkoncentrat, micellärt kasein (mjölk), äggvitepulver), mycket fin skotsk havre (gluten), Vitafiber™ (blandning med isomalto-oligosackarider), kakaopulver (endast smaken Chokladkaka), ModCARB™ (Trim®-beredd: organiskt havrekli (gluten), organisk amarant, organisk quinoa, organiskt bovete, organisk hirs, organisk chia), natriumbikarbonat, smakämnen, MCT-pulver (medellångkedjiga triglycerider, glukossirap, mjölkprotein, mono- och diglyceriders citronsyraestrar), naturligt färgämne (endast smaken Banoffee-paj), sötningsmedel (sukralos).

NÄRINGSINNEHÅLL MUGGKAKMIX MED PROTEIN

Chokladkaka

Per portion (50 g) Per 100g
Energi kcal/KJ 188/793 375/1585
Fett
Varav mättade fettsyror
2.7g
0.8g
5.3g
1.6g
Kolhydrater
Varav sockerarter
15.6g
2.5g
31g
5.0g
Fiber 3.0g 6.0g
Protein 24g 48g
Salt 0.79g 1.57g

Banoffee-paj

Per portion (50 g) Per 100g
Energi kcal/KJ 188/793 375/1586
Fett
Varav mättade fettsyror
2.45g
0.56g
4.9g
1.1g
Carbohydrate
of which sugars
15.9g
2.5g
31.8g
5.0g
Fiber 2.7g 5.4g
Protein 24.15g 48.3g
Salt 0.77g 1.53g

Allergener

Se ingredienser i fetstil för allergener, inklusive sädesslag som innehåller gluten.

Användning

ANVÄNDNING

Häll två jämna skopor (ca 50 g) muggkakmix med protein i en stor mugg. Tillsätt 70 ml (en stor skopa) vatten till pulvret och blanda till en deg. Kör i mikrovågsugnen på full effekt i 40–50 sekunder, tills kakan höjer sig. Ta en sked och njut!

RELATERADE PRODUKTER

Vårt spännande sortiment med Zero calorie syrup™ fungerar perfekt med muggkakan – utan att du behöver få dåligt samvete. Eller så kan du prova att smälta en sked av våra nötsmör, som jordnötssmör eller hasselnötssmör med mörk choklad, i mitten.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...