MOBILISE™

MOBILISE™

MOBILISE™
MOBILISE™
MOBILISE™
MOBILISE™

MOBILISE™

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt ...
As low as 529,00 kr
SKU
BPPS-JOIN
In stock
SKU
BPPS-JOIN
As low as 529,00 kr
25% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: RESTS
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Vår mest avancerade formel för ledsupport
Innehåller elva väldoserade och noggrant analyserade ingredienser
Bidrar till normal kollagenbildning och normal funktion för brosk och ben*

Beskrivning

Utmaningen: ”Ignorera kostnaderna och skapa bästa möjliga kosttillskott för ledfunktion*.”

Resultatet: MOBILISE™.

Precis som med alla våra produkter har vi varit helt öppna med våra doseringar i MOBILISE™. Den exakta mängden av varje ingrediens anges tydligt, inklusive värdena för ”motsvarande växt” där vi har använt ingredienser som ingefärsextrakt. Om du jämför ingredienserna ser du att formeln är så mycket mer omfattande än andra ledande tillskott för ledstöd på marknaden idag.

Om du jämför med andra kosttillskott innehåller de vanligtvis en ospecificerad mängd glukosamin, kondroitin och kanske en gnutta andra ingredienser. Vi har gått långt bortom det genom att ta elva populära ingredienser och dosera dem på effektiva nivåer för att skapa en produkt som täcker alla baser när det gäller ledfunktion*.

MOBOLISE™ innehåller 180 kapslar per förpackning och har utformats för att räcka i exakt en månad när den används enligt anvisningarna. Kapslarna är blisterförpackade enligt farmaceutiska standarder, vilket gör det enkelt att hålla koll på produktanvändningen och ta dem med sig.

*MOBILISE™ innehåller C-vitamin, som bidrar till normal bildning av kollagen för normal funktion av ben och brosk.

MOBILISE™ PENGARNA TILLBAKA-GARANTI

Om du inte är nöjd med MOBILISE™ och inte har använt en betydande mängd, skickar du helt enkelt tillbaka produkten till den angivna adressen inom 28 dagar efter inköpstillfället. Vi kommer att kreditera ditt kundkonto med BULK POINTS™ till värdet av den returnerade produkten.

MOBILISE™ – Ledfunktion*

MOBILISE™ innehåller elva spännande ingredienser och en daglig dos MOBILISE™ ger en omfattande dos av över 3,9 g aktiva ingredienser. En rad olika mekanismer är inblandade, bland annat:

Brosk, ben och kollagen: MOBILISE™ innehåller C-vitamin, som bidrar till normal bildning av kollagen för normal funktion av ben och brosk.

Bindväv: Mangan och koppar har lagts till för att bidra till normal bildning*** och bibehållande**** av bindväv.

Skydd: Ingefärsextrakt (Zingiber officinale rhizoma) kan hjälpa till att hantera inflammation och främja normal balans av inflammatoriska hormoner i kroppen***** och gurkmejsextrakt (Curcuma longa) kan hjälpa till att hantera inflammatoriska gensvar i kroppen.

Reparera: MOBILISE™ innehåller järn som används vid celldelning.

Den fullständiga MOBILISE™-formeln innehåller följande kraftfulla ingredienskombination: Glukosaminsulfat 1200 mg, MSM 800 mg, ingefära 750 mg (Zingiber officinale rhizoma-extrakt 20:1, 37,5 mg), kondroitinsulfat 600 mg, Vitamin C 200 mg (250 % RI*), gurkmejsextrakt (95 % kurkuminoider) 200 mg, hyaluronsyra 150 mg, järn 7 mg (50 % RI*), BioPerine® 5 mg, mangan 2 mg (100 % RI*), koppar 1 mg (100 % RI*).

RI* – Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8 400 kJ/2 000 kcal).

INGREDIENSERNA I MOBILISE™

Glukosaminsulfat 1200 mg: Glukosamin är ett aminosocker som naturligt förekommer i kroppen och har varit ett populärt tillskott i flera år. Det här är förmodligen den ingrediens i MOBILISE™ som är mest välkänd och välanvänd.

Dimetylsulfon (MSM) 800 mg: MSM är en organosulfurförening som finns naturligt hos människor, djur och växter. MSM finns vanligen i vätskan runt lederna och används ofta som en svavelgivare för att skapa andra kemikalier i kroppen.

Ingefära 750 mg (från 37,5 mg Zingiber officinale rhizoma-extrakt 20:1): Ingefära har använts i tusentals år, men har nyligen blivit av intresse som antiinflammatorisk substans. Ingefära kan hjälpa till att hantera inflammatoriska svar i kroppen och kan bidra till att främja den normala balansen mellan prostaglandiner, inflammatoriska hormoner.

Kondroitinsulfat 600 mg:Kondroitin är en sulfaterad glykosaminoglykan som bildar en strukturell komponent i brosk. Kondroitinsulfat absorberas effektivt och till den största delen genom att passera mag- och tarmkanalen och finner sin väg mot synovialvätska och brosk.

C-vitamin 200 mg: C-vitamin bidrar till normal bildning av kollagen för normal funktion av ben och brosk. En dos av 200 mg C-vitamin har inkluderats i MOBILISE™ för att upprätthålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk ansträngning, för att se till att du tar hand om mer än bara dina leder.

Gurkmejsextrakt (Curcuma longa 95 % kurkuminoider) 200 mg: Gurkmeja har använts i både matlagning och ayurvediska läkemedel i tusentals år. Gurkmejsextraktet som används i MOBILISE™ är särskilt kraftfullt och standardiserat för att innehålla 95 % kurkuminoider, den högsta koncentration som finns på marknaden för närvarande. Kurkumin kan hjälpa till att hantera inflammatoriska svar i kroppen, vilket gör det till ett bra tillägg till den här blandningen.

Hyaluronsyra 150 mg: Hyaluronsyra är en naturligt producerad gelliknande vätska som fyller utrymmet i våra leder och fungerar som ett dämpningsmedel. Dess huvudsakliga uppgift är att binda vatten och smörja delar av kroppen, till exempel leder och muskler. MOBILISE™ ger hela 150 mg hyaluronsyra per 6 kapslar.

Järn 7 mg: MOBILISE™ ger 7 mg järn, en essentiell mineral. Järn har många roller i kroppen, inklusive att bidra till normal syretransport inom kroppen och delta i celldelningen.

BioPerine® 5 mg: BioPerine®, naturens eget näringsämne för ökad biotillgänglighet, extraheras från frukten av Piper nigrum L (svartpeppar) och ingår i MOBILISE™ för att öka absorptionshastigheten för de övriga ingredienserna. Den här ingrediensen fungerar bra tillsammans med de två andra kryddorna i MOBILISE™, ingefärsextrakt och gurkmejsextrakt.

Mangan 2 mg: En annan essentiell mineral. Mangan bidrar till bibehållandet av normal benvävnad, normal bildning av bindväv och skydd av celler från oxidativ stress, som är tre viktiga funktioner för en ledstödsfokuserad produkt. MOBILISE™ ger 2 mg mangan per dos, vilket ger 100 % av ditt dagliga referensintag.

Koppar 1 mg: Den sista ingrediensen för att fullborda den omfattande formeln för MOBILISE™ är koppar, en annan viktig mineral. Det bidrar till bibehållandet av normal bindväv, skydd av celler från oxidativ stress och normal transport av järn i kroppen.

*** Mangan bidrar till normal bildning av bindväv.

**** Koppar bidrar till bibehållandet av normal bindväv.

***** Ingefära kan hjälpa till att hantera inflammatoriska svar. Ingefära kan hjälpa till att främja normal balans av inflammatoriska hormoner (prostaglandiner).

****** Kurkumin kan hjälpa till att hantera inflammatoriska svar i kroppen.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

PER 6 KAPSLAR:

Glukosaminsulfat: 1 200 mg

Dimetylsulfon (MSM): 800 mg

Ingefära: 750 mg (från 37,5 mg Zingiber officinale rhizoma-extrakt 20:1)

Kondroitinsulfat: 600 mg

C-vitamin: 200 mg (250 % RI*)

Gurkmejsextrakt (95 % kurkuminoider): 200 mg

Hyaluronsyra: 150 mg

Järn: 7 mg (50 % RI*)

BioPerine®: 5 mg

Mangan: 2 mg (100 % RI*)

Koppar: 1 mg (100 % RI*)

* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ingredienser:

Glukosaminsulfat (kräftdjur, blötdjur), MSM (dimetylsulfon (kiseldioxid)), kapselhölje (hypromellos, titandioxid), kondrioitinsulfat (fisk, blötdjur), askorbinsyra (hypromellos), gurkmejsextrakt (Curcuma longa) 95 % kurkuminoider, mikrokristallinsk cellulosa, hyaluronsyra natrium, magnesiumstearat, kiseldioxid, ingefärsextrakt (Zingiber rhizoma) 20:1, ferrofumarat, mangansulfat, BioPerine® (svartpepparextrakt), kopparsulfat.

Lämpar sig för:

Icke-genmodifierat, glutenfri, mjölkfri, laktosfri, sojafri.

Användning

Fliken Anvisningar:

Ta 6 kapslar fördelade på hela dagen, helst tillsammans med måltider. Du kan till exempel ta 2 kapslar med frukost, lunch och middag.

Relaterade produkter:

MOBILISE™ är en omfattande, marknadsledande formel för ledstöd. Det kan också tas tillsammans med andra produkter från vårt sortiment, inklusive Cissus Quadrangularis och PROM3GA™.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...