Lean Shake™

Lean Shake™

Lean Shake™
Lean Shake™
Lean Shake™
Lean Shake™
Lean Shake™

Lean Shake™

glutenfritt gmo-fritt vegetarianer ...
As low as 199,00 kr
SKU
WMN-LSHA
In stock
SKU
WMN-LSHA
As low as 199,00 kr
25% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: RESTS
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Proteinshake med högt protein- och fiberinnehåll
97 kalorier och 17 g protein per portion
Ingredienser som bidrar till viktminskning*

Beskrivning

Vad är LEAN SHAKE™?

LEAN SHAKE™ är en läcker shake med högt innehåll av protein och fibrer från WMN™. Det är den perfekta proteinshaken för att stötta din aktiva livsstil och träning.

LEAN SHAKE™ har ett lågt innehåll av kalorier men högt innehåll av protein och fiber, och innehåller dessutom viktiga ingredienser som kan ge din kost extra förstärkning och bidra till viktminskning*. Vi har också tillsatt DigeZyme® matsmältningsenzymer och LactoSpore® aktiva bakteriekulturer.

Protein är en viktig del av en hälsosam kost som bidrar till att öka och bihålla muskelmassa. LEAN SHAKE™ innehåller vår proteinblandning med både snabbt och långsamt frisättande protein.

Varje portion LEAN SHAKE™ ger dig 97 kalorier och 17 g protein, och har en imponerande låg halt av fett på 1,6 g och kolhydrater på 1,9 g .

LEAN SHAKE™ är det perfekta sättet att få i dig optimala mängder protein under dagen utan att dessutom få i dig för många kalorier, kolhydrater eller fett - smidigt, kostnadseffektiv och dessutom gott!

*LEAN SHAKE™ innehåller glukomannan som bidrar till viktminskning i samband med intag av en energibegränsad kost. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 3 g glukomannan, fördelat på tre doser på 1 g tillsammans med 1–2 glas vatten, före måltider och i samband med en energibegränsad kost.

Hur fungerar LEAN SHAKE™?

Ge näring - Skydda - Reparera

  • Kvalitetsvassle och mjölkprotein
  • Endast 1,1 g socker och 1,6 g fett per portion
  • Hög halt av essentiella aminosyror och fibrer
  • Bidrar till viktminskning i samband med en energibegränsad kost
  • Bidrar till normal sköldkörtelfunktion**
  • Bidrar till normala blodsockernivåer***
  • Endast 97 kalorier per portion
  • 500 g = 20 portioner

Varför ska du använda LEAN SHAKE™?

En stark, hälsosam kropp behöver protein. Proteinshakes är ett av de mest praktiska sätten att få i sig protein varje dag utan att kolhydrater och fett kommer med på köpet.

LEAN SHAKE™ är en ren proteinshake med endast 97 kalorier per portion. Den är baserad på vassle och mjölkprotein av högsta kvalitet. Vi har tillsatt viktiga naturliga ingredienser som har valts ut för att stödja en aktiv livsstil och hälsosam kost.

Detta är en proteinshake som hjälper dig att uppfylla dina proteinbehov samtidigt som du ger din kost och träning en hjälpande hand. Välj mellan de utsökta smakerna Chocolate Brownie eller Strawberry Cupcake.

Vad innehåller LEAN SHAKE™?

Proteinblandning med långsam och snabb frisättning

Som protein källor i LEAN SHAKE™ har vi valt en kombination av ”snabba” och ”långsamma” proteiner, för en utdragen frisättning av aminosyror. Vi använder premium vassleproteinkoncentrat, mjölkproteinkoncentrat och vassleproteinisolat så att du fåri dig de aminosyror som din kropp behöver för att bygga upp och reparera muskler och annan viktig vävnad.

Glukomannanpulver

Glukomannan är ett naturligt kostfiber som utvinns från roten av konjak-plantan och kan bidra till viktminskning i samband med en energibegränsad kost.

Inulin

Inulin är ett vattenlösliglösligt fiber som smakar sött och som förbättrar både smaken och texturen i LEAN SHAKE™.

Clarinol® CLA

Konjugerad linolsyra (CLA) är en naturligt förekommande essentiell fettsyra från tistelolja. Vi använder premiumformen Clarinol®.

DigeZyme®

LEAN SHAKE™ innehåller DigeZyme®, ett varumärkesskyddat enzymkomplex asom innehåller matsmältningsenzymerna amylas, proteas, cellulas, laktas och lipas.

LactoSpore®

LactoSpore® är en varumärkesskyddad aktiv bakteriekultur.

Selen**

Selen är en viktig mineral som bidrar till normal sköldkörtelfunktion och till immunsystemets normala funktion. Vi använder premiumformen av seleno-metionin.

Kolin

Kolin är ett vitaminliknande viktigt näringsämne som bidrar till att bibehålla normal leverfunktion. Det bidrar dessutom till normal fettomsättning.

Krom***

Krom är en viktig mineral som bidrar till normal omsättning av makronäringsämnen. Krom bidrar dessutom till att bibehålla normala blodsockernivåer. Vi använder premiumformen av krompikolinat, den mest biologiska versionen av krom som finns på marknaden.

Vem är LEAN SHAKE™ lämplig för?

LEAN SHAKE™ är en läcker shake med låg halt av kalorier och hög halt av protein som hjälper dig att få id dig optimalt med protein varje dag. Men det är mer än bara en proteinshake. Vi utvecklade LEAN SHAKE™ för att specifikt stödja aktiva kvinnor som vill gå ner i vikt och bli starkare. Den har en hög proteinhalt och hög fiberhalt, plus att den innehåller många populära ingredienser som hjälper till med viktminskning, energiomsättning och sköldkörtelfunktion.

LÄMPAR SIG FÖR

Aktiva kvinnor som letar efter en shake med hög proteinhalt med både långsamt och snabbt frisättande protein samt vikthanteringsingredienser.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

INGREDIENSER

Proteinblandning med långsam och snabb frisättning (vassleproteinkoncentrat, (mjölk), mjölkproteinkoncentrat, vassleproteinisolat, (mjölk)), kakaopulver (endast smaken Chocolate Brownie), inulin (frukto-oligosackarid), glukomannanpulver, Clarinol® CLA-pulver (tistelolja rik på konjugerad linolsyra, glukossirap, natriumkaseinat (mjölk), antiklumpmedel (kiseldioxid), lecitin, stabilisator (tetrasodiumdifosfat), antioxidant (naturlig E-vitamin)), sojalecitin, naturligt smakämne, förtjockningsmedel (xantangummi), naturligt färgämne (rödbetsröd: endast smaken Strawberry Cupcake), syra (citronsyra: endast smaken Strawberry Cupcake), DigeZyme® enzymkomplex (amylas, proteas, cellulas, laktas, lipas), kolinbitartrat, sötningsmedel (sukralos), LactoSpore® aktiv bakteriekultur (Bacillius Coagulans), selenmetionin, krompikolinat.

NÄRING Per portion på 25 g Per 100 g
Energi kJ/kcal 407/97 1630/388
Fett
varav mättade
1.6g
0.5g
6.3g
1.9g
Kolhydrater
varav sockerarter
1.9g
1.1g
7.7g
4.5g
Fiber 2.2g 8.9g
Protein 17g 68g
Salt 0.12g 0.46g
Glukomannan 1g 4g
Inulin 1g 4g
Clarinol® CLA 1g 4g
DigeZyme® 75mg 300mg
Kolinbitartrat 50.75mg 203mg
LactoSpore® 60,000,000 sporer 240,000,000 sporer
Selen 8.25ug (15% EC RDA*) 33ug (60% EC RDA*)
Krom 6ug (15% EC RDA*) 24ug (60% EC RDA*)

*EC RDA = % EC Rekommenderat dagligt intag

ALLERGENER

För allergener se ingredienser med fetstil.

Användning

Blanda en skopa (25 g) LEAN SHAKE™ med 200 ml vatten och drick till frukost, som mellanmål mellan måltider, före träning eller efter träning. Konsumera upp till 3 portioner per dag.

Varningar: Drick 2 glas vatten med varje portion för att säkerställa att glukomannan når magen. Det finns risk för kvävning för personer med svårighet att svälja eller vid otillräckligt intag av vätska. 

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...