Lean 11™

Lean 11™

Lean 11™
Lean 11™
Lean 11™
Lean 11™

Lean 11™

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 116,00 kr Regular Price 259,00 kr
SKU
WMN-LE11-CAPS
In stock
SKU
WMN-LE11-CAPS
As low as 116,00 kr Regular Price 259,00 kr
55% rabatt WMN Lean 11
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Premium formula
11 precisely dosed ingredients
Contributes to slimming*

Beskrivning

Vad är LEAN 11™?

LEAN 11™ är en viktminskningsformula skapad av experterna på WMN™. Den är speciellt framtagen för aktiva kvinnor som vill ha lite extra hjälp med viktkontroll. Den effektiva formulan innehåller 11 ingredienser, alla i optimala doser. Lean 11™ innehåller vitaminer, mineraler, naturliga energigivare och växtextrakt som kan hjälpa till med viktminskning*, fettomsättning**, och med att reglera blodsockernivåerna***.

Alla viktminskningsprodukter skapas inte på samma sätt. LEAN 11™ innehåller effektiva ingredienser i doser som fungerar. Koffeinet i Lean 11™ kommer från naturliga källor (till skillnad från de flesta andra produkter) – det kan ge dig en energikick på morgonen, hjälpa dig att komma igenom eftermiddagssvackan och är perfekt före träning. Lean 11™ innehåller även kolanötextrakt som kan bidra till viktminskning och hjälpa dig att hålla vikten*.

Dessutom innehåller LEAN 11™ populära ingredienser såsom grönt kaffe, grönt te och äppelcidervinäger – alla inkluderade i generösa mängder.

LEAN 11™ är perfekt att kombinera med en hälsosam kost och aktiv livsstil och ger dig extra förstärkning för att nå ännu bättre resultat!

*Kolanöt kan bidra till viktminskning och viktkontroll. 

**Innehåller kolin som bidrar till normal fettomsättning.

***Innehåller krom som bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer.

Hur fungerar LEAN 11™?

Energi - Fettmetabolism - Vitalitet

 • 11 aktiva ingredienser för att stötta en aktiv livsstil
 • Innehåller kolanöt som kan bidra till viktminskning och viktkontroll
 • Innehåller grönt kaffe och äppelcidervinäger
 • En innovativ blandning av vitaminer, mineraler och växtextrakt
 • 100 mg naturligt koffein för vakenhet och koncentration
 • Bidrar till normal energiomsättning
 • Innehåller kolin som bidrar till normal fettomsättning
 • Innehåller selen som bidrar till normal sköldkörtelfunktion
 • Innehåller krom som bidrar till normal omsättning av makronäringsämnen
 • Innehåller vitamin B12 som bidrar till minskad trötthet och utmattning
 • Vitamin B12 stöder också normal psykologisk funktion

Varför ska du köpa LEAN 11™?

Vi förstår att du föredrar specifika ingredienser i dina favoritprodukter, och därför skapade vi LEAN 11™ - de bästa ingredienserna, kombinerat med vår expertis när det gäller formulering av produkter. Vi tror att LEAN 11™ är den mest innovativa viktminskningsformulan för kvinnor som finns på marknaden. Vi känner inte till någon annan produkt med ett så komplett innehåll av aktiva ingredienser.  

LEAN 11™ har veganvänliga cellulosakapslar (istället för gelatin), så alla kan äta dem!

Vad innehåller LEAN 11™?

Citrus Aurantium 450 mg

Citrus Aurantium är en enormt populär och välutforskad ingrediens. LEAN 11™ innehåller 450 mg per portion.

Grönt teextrakt 400 mg

Grönt te (från Camellia Sinensis-trädet) är en av hörnstenarna i många produkter. LEAN 11™ innehåller hela 400 mg standardiserat grönt teextrakt per portion.

Grönt kaffeextrakt 350 mg

Denna populära ingrediens kommer från orostade gröna kaffebönor och är en naturlig källa till klorogensyra och koffein. Grönt kaffeextrakt har fått ett välförtjänt gott rykte genom åren.

Äppelcidervinäger 250 mg

Äppelcidervinäger har verkligen ökat i popularitet som kosttillskott de senaset åren - vi har inkluderat hela 250 mg per portion i LEAN 11™.

Kolanötextrakt 100 mg

Kolanöt är en populär ingrediens som kan hjälpa till med viktminskning och viktkontroll. Vi tycker att det är ett fantastiskt tillskott till alla viktminsknings- eller träningsprogram. Kolanöten är frukten från kolaträdet, och är en annan naturlig källa till koffein i LEAN 11™.

Naturlig koffein 100 mg

Koffein är den mest använda stimulerande produkten i hela världen. Vi har inkluderat 100 mg per portion i LEAN 11™ (ungefär motsvarande en kopp svart kaffe), vilket är tillräckligt för en energiökning utan biverkningar. Koffeinet i LEAN 11 kommer från Coffeine®, grönt teextrakt, grönt kaffeextrakt och kolanötextrakt.

Kolin 82,5 mg

Kolin, som är en medlem i B-vitaminfamiljen och finns naturligt i äggulor och spenat, bidrar till normal fettomsättning i kroppen.

Vitamin B5 50 mg

Vitamin B5 bidrar till normal mental prestanda och normal energiomsättning. Av dessa skäl kompletterar vitamin B5 verkligen LEAN 11™-formulan som en allsidig partner till din hälsosamma livsstil.

Vitamin B12 200 µg

Vitamin B12 hjälper till att minska trötthet och utmattning, bidrar till normal energiomsättning och till normal psykologisk funktion. Tre mycket viktiga funktioner som hjälper dig att få ut det mesta av din dag. Vi inkluderar B12 i en potent dos på 200 mcg.

Krom 120 µg

Krom är en viktigt mineral som ofta hittas i viktminskningsprodukter. Mineralen bidrar till normal energiomsättning och hjälper till att bibehålla normala blodsockernivåer. Vi har inkluderat krom i Lean 11™ i form av krompikolinat, den mest biotillgängliga formen av krom som finns på marknaden.

Selen 55 µg

Selen är en annan viktig mineral som bidrar till normal sköldkörtelfunktion. Vi valde att använda premiumformen seleno-metionin i LEAN 11™.

Vem är LEAN 11™ lämplig för?

LEAN 11™ innehåller effektiva doser av ledande ingredienser och är ett utmärkt val för alla aktiva kvinnor som vill ta sina tränings- och viktminskningsmål till nästa nivå. LEAN 11™ hjälper dig att känna dig pigg, fokuserad och att bättre kunna hantera din aptit, och hjälper dig även att träna ännu hårdare på gymmet. LEAN 11™ är en omfattande, innovativ och säker formula som är perfekt att ta på morgonen eller som en pre-workout-förstärkning.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

INGREDIENSER

Citrus aurantium, grönt teextrakt, kapselskal (hypromellos, E171, E172, E133), grönt kaffeextrakt (maltodextrin), äppelcidervinägerpulver (maltodextrin), L-kolin bitartrat (kiseldioxid), kolanötextrakt (maltodextrin) Coffeine® (vattenfri koffein (naturlig) från kaffebönor), D-kalcium-pantotenat, magnesiumstearat, kiseldioxid, seleno-metionin (dikalciumfosfat), krompikolinat, cyanokobalamin.

INGREDIENSER PER DAGLIG DOS
Citrus Aurantium 450mg
Grönt teextrakt (40 % polyfenoler) 400mg**
Grönt kaffeextrakt (20 % klorogensyra) 350mg**
Äppelcidervinäger 250mg
Kolanötextrakt 100mg**
Kolin 82.5mg
Coffeine® 72mg**
Vitamin B5 50mg (833% RI*)
Vitamin B12 200mcg (8000% RI*)
Krom 120mcg (300% RI*)
Selen 55mcg (100% RI*)

* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8 400 kJ/2 000 kcal)

** Total mängd koffein 100 mg per portion.

LÄMPAR SIG FÖR

Vegetarianer och veganer.

ALLERGENER

Inga.

Användning

Ta 3 LEAN 11™ kapslar per dag fördelade jämnt över dagen, helst i samband med måltid. 

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...