LactoSpore® Tablets

LactoSpore® Probiotika-tabletter

LactoSpore® Tablets

LactoSpore® Probiotika-tabletter

vegetarianer vegan gmo-fritt glutenfritt mjölkfritt laktosfritt sojafritt ...
As low as 119,00 kr
SKU
BPB-LSPO-0000
In stock
SKU
BPB-LSPO-0000
As low as 119,00 kr
45% rabatt produkt, spendera 250+kr ANVÄND KOD: TOP45S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Rent probiotika med hög styrka & hög kvalitet
Lindra laktosintolerans samt tillför B-vitamin
600 miljoner goda magbakterier per tablett

Beskrivning

BULK POWDERS™ LactoSpore® tabletter är en unik form av probiotika som till skillnad från många andra typer av probiotika bibehåller sin fullständig effekt och väringsvärde genom produktion. Beredning och lagring av detta tillskott kan överleva magsyra och matsmältningsenzymer inuti kroppen vilket gör det till en av de mest effektiva tillskotten. Lactospore® hålls stabila i rumstemperatur och bör inte förvaras i kylskåp. 

BULK POWDERS™ LactoSpore® probiotika innehåller hela 600 miljoner sporer av Bacillus Coagulans av bästa kvalitet av den starkaste formen av probiotika.

Det finns många fördelar med att ta kosttillskott med LactoSpore®. Bland annat stärker LactoSpore® immunsystemet, stödjer matsmältningen, lindrar symptomen vid laktosintolerans och hjälper till med kroppens produktion av vitamin-B. 

BULK POWDERS ™ KVALITÉTSGARANTI
Denna produkt har som alla våra PURE SERIES ™ -produkter tagits fram av våra godkända leverantörer. Alla leverantörer är noga testade så att de uppfyller våra höga krav och vi utför  rutinmässiga tester och interna kvalitetskontroller regelbundet. Vi arbetar endast med ett fåtal kvalitetssäkrade leverantörer. De flesta av våra leverantörer har vi arbetat med sen lanseringen av BULK POWDERS ™ 2005.

Alla produkter från PURE SERIES ™ har förpackas i vår egen toppmodern produktionsanläggning av ingredienser av högsta kvalitét. Detta för att säkerställa att vi endast levererar produkter av högsta kvalitét och samtidigt kan vi hålla våra priser marknadsledande i Sverige.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser i LactoSpore® Tabletter

Per tablett:

LactoSpore® Probiotika (Bacillus Coagulans) 600 miljoner sporer.

Andra ingredienser:

Mikrokristallin cellulosa, magnesiumstearat.

Lämpligt för

Vegetarianer och veganer.

Allergener

Inga.

Användning

Användning

Tag 1 tablett per dag, helst med föda. 

Synergi

LactoSpore® används ofta tillsammans med andra hälsofrämjande kosttillskott som Komplett Multivitamin komplex och Komplett Greens.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#TeamBulk

Join us on Instagram @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...