Taurine

L-taurin

L-taurin
Taurine

L-taurin

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 49,00 kr
SKU
BPB-TAUR-0000
In stock
SKU
BPB-TAUR-0000
As low as 49,00 kr
30% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: TIER1S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Fantastiskt pre-workout-tillskott
Förbättrar mentalt fokus
Förhindrar kramper och muskelvärk

Beskrivning

BULK POWDERS™ L-taurin förekommer naturligt och är, efter L-glutamin, den aminosyra som det finns mest av i muskelvävnad.

Idrottsmän och kroppsbyggare tar ofta tillskott med L-taurin på grund av dess fördelar som ett pre-workout-tillskott. När BULK POWDERS™ L-taurin tas före träning, fungerar det på cellvolymen, hydrerar muskelcellerna och levererar viktiga näringsämnen. Det kan också förbättra humör och fokus, vilket är en uppenbar fördel för alla som vill träna med maximal intensitet varje dag.

L-Taurin kan också bidra till att förhindra kramper genom att underlätta förflyttning av elektrolyter och mineraler som Magnesium, Kalium, Natrium och Kalcium.

När det gäller hälsofördelar förbättrar L-taurin hjärn- och nervsystemfunktionen, hjälper immunförsvaret och sänker kolesterolet. Vi rekommenderar verkligen att BULK POWDERS™ L-taurin kombineras med andra pre-vorkout-tillskott som L-arginin och Beta-alanin.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser i L-taurin

L-taurin, silikondioxid (0,5%)

Lämpligt för

Vegetarianer och veganer.

Allergener

Inga.

Användning

Användning

Blanda 1,5 skopa (cirka 1 g) med 50 ml vatten eller i en pre-workout-drink, helst på tom mage. Tag 1-3 portioner dagligen.

Synergi

Zink har särskilt noterats stödja L-taurins effekt.  L-taurin kan mycket väl blandas med andra pre-workout-tillskott som Glycinkoffein och glukuronolakton.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...