Leucine Tablets 1000mg

L-Leucin 1000 mg Tabletter

Leucine Tablets 1000mg

L-Leucin 1000 mg Tabletter

vegetarianer gmo-fritt glutenfritt mjölkfritt laktosfritt sojafritt ...
As low as 159,00 kr
SKU
BPB-LEUC--0000
In stock
SKU
BPB-LEUC--0000
As low as 159,00 kr
45% rabatt produkt, spendera 250+kr ANVÄND KOD: TOP45S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
100% L-Leucin för muskeltillväxt
Hela 1000 mg per tablett
Lättsvalda, enkla att ta & helt utan smak

Beskrivning

BULK POWDERS® L-Leucintabletter är ett högeffektivt alternativ till BULK POWDERS® L-Leucinpulver  och dessa tabletter är lättsvalda, enkla att ta och helt utan smak.

L-Leucin hör till gruppen av essentiella aminosyror (EAA) som inte kan produceras av kroppen utan som vi måste få i oss med tillskott och via kosten. Det kan vara svårt att få i sig tillräckliga mängder av denna aminosyra i kosten, därför kan det vara ett gott alternativ att ta L-Leucin som kosttillskott.

L-Leucin har visat sig kunna bidra till att öka kroppens upptagningsförmåga av proteiner och öka resultaten vid träning. L-Leucin har snabbt blivit mycket populärt bland de som vill öka sin muskeluppbyggnad och återhämtning efter träning.

BULK POWDERS® L-Leucin-tabletter innehåller hela 1000 mg per tablett, vilket ger dig ett tillskott med optimal styrka och som kan hjälpa dig att maximera dina träningsresultat!

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser i L-Leucintabletter 1000 mg

Per tablett:

L-leucin 1000 mg

Andra ingredienser:

Dikalciumfosfat, mikrokrystallin cellulosa, magnesiumstearat., kiseldioxid.

Lämpligt för

Vegetarianer

Allergener

Inga.

Användning

Användning

Tag 2-4 tabletter när du har behov av extra L-leucin.

En populär dosering är att ta 4 g L-Leucin 3 - 4 gånger dagligen, helst mellan måltiderna samt före och efter träning. Detta skall ske i tillägg till protein.

Synergi

Det finns inga direkta synergister till L-Leucin, men kosttillskott som fungerar effektivt i kombination med L-Leucin (och som också ger ytterligare L-Leucin) är: Complete Protein BlendPure Whey Isolate 97 och Complete Pre-Workout.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#TeamBulk

Join us on Instagram @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...