L-Arginine

L-Arginin

L-Arginin
L-Arginine

L-Arginin

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegetarianer ...
As low as 99,00 kr
SKU
BPB-LARG-0000
In stock
SKU
BPB-LARG-0000
As low as 99,00 kr
30% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: TIER1S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
100% Arginin i högeffektiv pulverform
Känt för att stärka kroppen & öka muskelmassan
Förbättra återhämtningen efter träning

Beskrivning

VAD ÄR L-ARGININ?
L-arginin är den renaste formen av Arginin som finns tillgänglig och därför mycket populär i tillskott. I många fall så kan kroppens behov av l-arginin vara större än produktionen. Substansen finns oftast i pre-workouttillskott på grund av effekten på själva muskelvolymen. Det är en kraftfull essentiell aminosyra som förbättrar blodflödet och muskeltillväxten. På grund av detta och aminosyrans betydelse för kroppen har arginin snabbt blivit en mycket populär ingrediens i stort sett varje muskelbyggande tillskott på marknaden och det finns många skäl till detta! Här hos oss hittar du detta tillskott som innehåller 100% rent argin vilket ger dig maximal effekt av denna populära aminosyra.

L-Arginin är även känt för att öka blodflödet vilket innebär att det kan levereras mer näringsämnen till musklerna. Detta möjliggör i sin tur en snabbare återhämtning efter träning.  Arginin finns naturligt i livsmedel såsom kyckling, nötkött och soja men för att vi ska få i oss tillräckligt behöver vi konsumera stora mängder av denna typ av livsmedel dagligen. På grund av detta är det ofta effektivt att ta ett tillskott med L-arginin.

FÖRDELAR MED L-ARGININ
• 100% rent L-arginin
• Passar perfekt att ta innan träning
• Stärk kroppen & öka muskelmassan
• Förbättrar blodflödet naturligt
• Snabbare återhämtning efter träning
• Populär bland kroppsbyggare

BULK POWDERS ™ KVALITÉTSGARANTI
Denna produkt har som alla våra PURE SERIES ™ -produkter tagits fram av våra godkända leverantörer. Alla leverantörer är noga testade så att de uppfyller våra höga krav och vi utför  rutinmässiga tester och interna kvalitetskontroller regelbundet. Vi arbetar endast med ett fåtal kvalitetssäkrade leverantörer. De flesta av våra leverantörer har vi arbetat med sen lanseringen av BULK POWDERS ™ 2005.

Alla produkter från PURE SERIES ™ har förpackas i vår egen toppmodern produktionsanläggning av ingredienser av högsta kvalitét. Detta för att säkerställa att vi endast levererar produkter av högsta kvalitét och samtidigt kan vi hålla våra priser marknadsledande i Sverige.

VEM ÄR L-ARGININ LÄMPLIG FÖR?
Kroppsbyggare och uthållighetsidrottare använder sig ofta av L-arginin i kombination med sin träning. Tillskottet är lämpligt för de som vill öka sin muskelmassa och uppnå en snabbare återhämtning efter träning.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser i L-arginin

100 % L-arginin.

Lämpligt för

Vegetarianer.

Allergener

Inga.

Användning

Användning

Blanda 1 skopa (cirka 3 g) med 50 ml vatten. Intas helst på tom mage ca 30 minuter före träning.

Synergi

Det finns flera synergister till L-arginin. Några av de mest effektiva är: CitrullinmalatBeta-alanin och koffein. Genom att kombinera dessa ingredienser (och kanske även ta med andra från vårt Pre-workout sortiment) är ett bra sätt att skapa din egen pre-workout-drink.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...