Creatine Monohydrate

Kreatin monohydrat

Kreatin monohydrat
Kreatin monohydrat
Creatine Monohydrate

Kreatin monohydrat

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 49,00 kr
SKU
BPB-CMON-0000
In stock
SKU
BPB-CMON-0000
As low as 49,00 kr
30% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: TIER1S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
100% Rent kreatinpulvet av högsta kvalitet
Ökar ork och prestationsförmågan
Högeffektiv vid träning

Beskrivning

BULK POWDERS™ Kreatin monohydrat innehåller imponerande 100% rent kreatin till det bästa priset i Europa. Kreatin är den mest använda näringstillskottet i sportvärlden. Det uppskattades till exempel att över 90% av de tävlande vid OS 2012 tog kreatin!

 
VARFÖR ÄR KREATIN SÅ POPULÄRT?
Det finns många goda skäl till denna popularitet. Kreatin har visats sig kunna öka fysisk prestation vid successiva korta ansträngningar under högintensiva pass. Forskning visar att kreatin ökar den fysiska prestationsförmågan genom att höja nivåerna av kreatinfosfat i musklerna Detta gör det till ett perfekt komplement för alla typer av idrottare, inklusive kroppsbyggare, styrkelyftare, fotbollsspelare, rugbyspelare, löpare - och praktiskt taget alla som deltar i högintensiv träning.

BULK POWDERS™ Kreatinmonohydrat är helt säkert, lagligt och effektivt. Kliniska studier har studerat användningen av kreatin under perioder längre än 21 månader, utan några tecken på biverkningar. I själva verket finns kreatin naturligt i många livsmedel som vi konsumerar, såsom rött kött och fisk.

FÖRDELAR
• Ökar fysisk prestation i kombination av högintensiv intervallträning
• Världens mest vetenskapligt studerade näringstillskott
• Bäst kreatin för pengarna i Europa
• Blandas och löses lätt upp i vatten
• Perfekt för användning i shakers
• Testad, effektiv och säker

Detta Kreatinpulvet löser sig lätt i vatten, vilket gör det lätt att blanda med proteinpulver och/eller kolhydratpulver. Det vanligaste är att ta kreatin direkt efter träning och på grund av dess effektiva upplösningsförmåga vilket ökar både effekt och resultat av din träning.

VANLIGA FRÅGOR
 
VEM KAN ANVÄNDA KREATIN MONOHYDRAT?
BULK POWDERS™ Kreatin monohydrat är ett Kreatintillskott av högsta kvalitet som är framtaget för människor som vill öka sin fysiska prestation under intensiv träning eller återhämta sig snabbare efter träning.

Kreatin är en idealisk form produkt för att blanda med andra drycker eftersom det är lätt löses upp i vatten. Dessutom är Kreatinmonohydrat också typiskt använt formen i vetenskapliga studier då denna typ av kreatin visats vara det mest effektiva.

NÄR SKA JAG TA KREATIN?
Vi rekommenderar att du konsumerar 3-5 gram av kreatin efter träningen för att uppnå optimala resultat. Det rekommenderas också att kombinera intaget med dextros druvsocker och att du för varje gram Kreatin försöker dricka 75 ml vatten för att få ut de mesta resultatet. Ta även 3-5gram på vilodagar för att bibehålla upptaget av kreatin i muskelerna. Kreatin bör tas över en regelbunden tidsperiod snarare än under korta perioder för att säkerställa att förrådet av muskelkreatin hålls stabilt. Det är inte nödvändigt att ta ett överskott av kreatin eftersom effekten inte ökas om du får i dig mer än det rekommenderade intaget.

Drick mycket vatten och se till att BULK POWDERS™ Kreatin monohydrat är fullständigt upplöst i vattnet innan du dricker det.

HUR TAR JAG KREATINPULVER?
 Blanda helt enkelt BULK POWDERS™ Kreatin monohydrat i din proteinshake eller BCAA-drink. Alternativt kan du även tillsätta 3-5gram kreatin till 200-300ml kallt vatten och blanda. Drycker såsom tranbärsjuice, äppeljuice, citron- eller limevatten är bra om du vill bli av med potentiell bitterhet i smaken. Vi har även utvecklat smaksatt Kreatin för ett bekvämt och effektivt sätt att konsumera pulvret på egen hand.

 VAD GÖR ATT BULK POWDERS™ KREATIN MONOHYDRAT SKILJER SIG FRÅN ANDRA MÄRKEN?
 Vårt Kreatin är en extrem ren form av kreatin som har testats och tagits fram för att säkerställa att det inte finns några föroreningar eller biprodukter i innehållet. Detta kombinerat med dess enastående värde för pengarna, gör den till ett av de bästa på marknaden!

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser i Kreatinmonohydrat

100 % kreatinmonohydrat

Lämpligt för

Vegetarianer och veganer.

Allergener

Inga.

Användning

Användning

Blanda 1,5 skopa (ca 5 g) med 50 ml vatten och ta 1–-2 portioner dagligen. 1 portion kan tas tillsammans med din proteinshake antingen före eller efter träningspasset.

Synergi

Snabba kolhydrater som vaxartad stärkelse eller dextros har visat sig öka kreatinupptaget.

Andra produkter som ofta konsumeras tillsammans med kreatin är BCAA och vassleprotein. Vissa studier har också förespråkat användning av D-Ribos i samband med kreatin, eftersom de tillsammans har visat sig öka kapaciteten för muskelarbete.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...