Complete Pump Pre-Workout™

Complete Pump Pre-Workout™

Complete Pump Pre-Workout™
Complete Pump Pre-Workout™

Complete Pump Pre-Workout™

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegetarianer ...
As low as 329,00 kr
SKU
BBLE-CPUM
In stock
SKU
BBLE-CPUM
As low as 329,00 kr
45% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: STOCKUPS
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Effektiv pump-baserad pre-workout formula
6g L-Citrulline, 5g Glycerol Monostearate, 3g AAKG
Stimulant-free

Beskrivning

VAD ÄR COMPLETE PUMP PRE-WORKOUT?

Komplett Pump Pre-Workout ™ är ett stimfritt, pumpbaserat pre-workout tillskott exklusivt för BULK POWDERS®. Det är en superladdad och högdoserad formel med över 22 g aktiva ingredienser för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av dina träningspass. Till skillnad från traditionella pre-workouts som vanligtvis innehåller höga doser koffein med måttliga doser ergogena ingredienser, fokuserar Complete Pump Pre-Workout ™ rent runt synergistiska pump- och prestationsbaserade ingredienser.

Ingredienslistan för Complete Pump Pre-Workout ™ är omfattande. Med 6g L-Citrullin, 5g glycerolmonostearat, 3g AAKG, 3g Ornithin Alpha Ketoglutarat, 3g Kreatinmonohydrat, 1,5g Taurin, 500mg standardiserat rödbetor Extract, 200mg Pine Bark Extract och 20mg Vitamin B6, sätter detta Complete Pump Pre-Workout ™ som potentiellt den mest avancerade pumpbaserade produkten.

BENEFITS OF COMPLETE PUMP PRE-WORKOUT™

 • 9 activa ingredienser
 • Over 22g of aktiva ingredienser
 • 6g L-Citrulline
 • 5g Glycerol Monostearate
 • 3g AAKG & 3g OAKG
 • Passar för vegetarianer
 • Stimulant-fri – gör den bra för träningspass på kvällen
 • Ökar fysisk prestation vid kortvarig och intensiv träning *
 • Transparent lista av ingredienser and dosering
 • Bidrar till minskad trötthet*
 • Adderad rödbets- och tallbark extrakt

VAD ÄR I COMPLETE PUMP PRE-WORKOUT™?

L-Citrulline 6g: För att skilja sig från vanliga före träning, har vi doserat varje servering av Complete Pump Pre-Workout ™ med en hela 6g L-Citrulline. Detta är en dyr ingrediens, men eftersom L-Citrulline är en av de mest kända ingredienserna för en bra "pump" har vi försäkrat oss om att dosera detta ordentligt.

Glycerolmonostearat 5g: Komplett Pump Pre-Workout ™ är vår första pre-workout som innehåller glycerol. Detta är en glycerolester av stearinsyra som är extremt hygroskopisk i naturen, vilket betyder att den drar i vatten. Det primära syftet med Glycerol Monostearate-konsumtionen är att använda produkten för att dra i vatten, varför Complete Pump Pre-Workout ™ behöver konsumeras med så mycket vatten. Denna ingrediens har inte den bästa blandningsförmågan, så om du märker lite grittighet i din shaker, kommer det att vara orsaken. Effekterna är absolut värda det, bara att dricka upp ändå!

Arginin Alfa Ketoglutarat (AAKG) 3g: AAKG kan hittas i nästan varje pre-workout, eftersom det ger en biotillgänglig form av aminosyran Arginine, den kända prekursorn för kväveoxid. En majoritet av konkurrentprodukterna innehåller emellertid bara 1 - 1,5 g per portion. Complete Pump Pre-Workout™ innehåller 3g per portion.

Ornithin Alfa Ketoglutarat (OAKG) 3g: Till skillnad från AAKG är OAKG ett mycket mindre vanligt val av ingrediens för en pre-workout produkt. Anledningen till att den är i Complete Pump Pre-Workout™ är att Arginine, Citrulline och Ornithine är alla inblandade i samma cykel i kroppen. Vi har täckt alla tre av dessa aminosyror i Complete Pump Pre-Workout ™, vilket garanterar en stadig tillgång till bränsle för denna cykel.

Kreatinmonohydrat 3g: Kreatinmonohydrat är en högkvalitativ, ultraren form av kreatin som ökar fysisk prestanda i efterföljande utbrott av kortvarig, intensiv träning. Detta gör den perfekt för en hård träning.

Taurin 1,5g: Taurin är en naturligt förekommande aminosyra som finns i hela kroppen. Högre nivåer av Taurin är koncentrerade i skelettmuskel och hjärnan. Det är också en populär ingrediens i många kommersiellt tillgängliga energidrycker.

Rödbetextrakt 500 mg: Rödbetextrakt är en relativt ny ingrediens i BULK POWDERS®-formuleringar. Det är en naturlig nitratkälla och har förekommit i flera nya studier om träningsförmåga.

Tallbarksextrakt 200mg: Tallbarksextrakt är en annan ny ingrediens till BULK POWDERS® sortimentet. Det är standardiserat för att ge 95% proanthocyanidiner, som är en klass av polyfenoler. Vi har inkluderat en hela 200 mg av denna ingrediens i varje servering av Complete Pump Pre-Workout™.

Vitamin B6 20mg: Vitamin B6 är adderad i Complete Pump Pre-Workout™ för att bidra till att unvika trötthet.

VEM ÄR COMPLETE PUMP PRE-WORKOUT™ LÄMPLIG FÖR?

Complete Pump Pre-Workout™ är lämplig för den som vill ha en stark pre workout utan stim-ingredienser. Den passer utmärkt att konsumera på sen eftermiddag eller kväll utan att störa din sömn senare på kvällen.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser

L-Citrullin, Glycerol Monostearat, Kreatin-monohydrat, Arginin Alpha Ketoglutarat, Ornithin Alpha Ketoglutarat, Smakämnen, L-Taurin (Silicon Dioxide), Citronsyra, kiseldioxid, rödbetextrakt (0,8% nitrater), solroselecitin, tallbarkxtrakt (95% proanthocyanidiner), sötningsmedel (sukralos), vitamin B6.

Per 26g serving:

L-Citrullin: 6g

Glycerol Monostearat: 5g

AAKG: 3g

OAKG: 3g

Kreatine Monohydrat: 3g

Taurin: 1.5g

Rödbetsextrakt: 500mg

Tallbark extrakt: 200mg

Vitamin B6: 20mg (1428% RI*)

*Referens intag för en vanlig vuxen (8400kJ/2000kcal).

**Vänligen notera att denna product kommer med en silica gel påse.

ALLERGEN INFORMATION

Ingen.

SUITABLE FOR

Vegetarianer, Glutenfri, GMO-fri, Sojafri, Laktosfri, och innehåller inte någon mejeriprodukt.

Användning

Usage

Mixa 1 skopa (ca 26g), med 500ml-1000ml vatten. Complete Pump Pre-Workout™ bör intas ca 30-40 min innan träning för bästa effect. Vi rekommenderar att man dricker mycket vatten under träningspasset.

Varning: Bör konsumeras med mycket intag av vatten för att undvika uttorkning.

RELATED PRODUCTS

BULK POWDERS® Complete Pump Pre-Workout ™ går bra med mycket vatten i hela träningen. Att dricka extra vatten när du tränar hjälper "pumpen" och till att förhindra uttorkning. Komplett Pump Pre-Workout ™ kan också tas tillsammans med aminosyror som BCAA och Glutamin.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...