Complete Anti-Estrogen™

Complete Anti-Estrogen™ 98% Resveratrol

Complete Anti-Estrogen™

Complete Anti-Estrogen™ 98% Resveratrol

vegetarianer gmo-fritt glutenfritt mjölkfritt laktosfritt sojafritt ...
As low as 299,00 kr
SKU
BBLE-CANT
In stock
SKU
BBLE-CANT
As low as 299,00 kr
45% rabatt produkt, spendera 250+kr ANVÄND KOD: TOP45S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Minskar östrogennivåerna
Högeffektiv formula med 98% Resveratrol
Kraftfull & forskningsbaserad dos

Beskrivning

Complete Anti-Estrogen™, säljs exklusivt av BULK POWDERS™, och har sammansatts av experter för att användas som ett resveratrol kosttillskott.

Precis som övriga BULK POWDERS™ produkter har Complete Anti-Estrogen™ en fullständig innehållsförteckning där alla ingredienser är tydligt beskrivna. Dessutom innehåller produkten doser som är forskningsbaserade och de mest potena varianterna av varje ingrediens; till exempel har vi använt den högsta styrkan av Resveratrol, 98% rent Resveratrol per kapsel vilket är mycket effektivt vid vätske.

Den fullständiga innehållsförteckningen inkluderar Resveratrol 98% (750mg), Indole-3-Carbinol (400mg), Bladderwrack extrakt (400mg), BioPerine® (5mg) och Vitamin D3 (2500iu).

Resveratrol är en helt naturligt och kraftfull antioxidant som finns naturligt i röda vindruvor och är känd för mängder av hälsofördelar. Bland annat är Resveratrol känt för att stärka kroppen naturligt och minska risken för bland annat hjärtsjukdomar.

Varje ingrediens har valts med omsorg på grund av dess specifika funktion för att reducera östrogen och balansera kroppens hormonella nivåer. Complete Anti-Estrogen™ är tillverkade av ett helt naturligt kapselhölje (V-Caps) så de är anpassade för vegetarianer och veganer.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Complete Anti-Estrogen™ ingredienser

I 3 kapslar:

Resveratrol 98% 750mg, Indole-3-Carbinol 400mg, Bladderwrack 400mg, BioPerine® 5mg, Vitamin D3 2500iu.

Övriga ingredienser:

Maltodextrin.

Lämpligt för

Vegetarians.

Allergener

Inga.

 

 
Användning

Användning

Ta 3 Complete Anti-Estrogen™ kapslar utspridda över dagen.Till exempel, ta 1 kapsel på morgonen, 1 kapsel på eftermiddagen och 1 på kvällen.

Synergi

Complete Anti-Estrogen™ fungerar bra i kombination med andra testosteronhöjande kosttillskott som  ZMAComplete T-Booster™ and Bulbine Natalensis. Om du använder Complete Anti-Estrogen™ som ett PCT-tillskott, fundera på andra kosttillskott såsom N-Acetyl L-Cysteine och Milk Thistle Extract.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#TeamBulk

Join us on Instagram @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...