Complete Anti-Estrogen™

Complete Anti-Estrogen™

Complete Anti-Estrogen™
Complete Anti-Estrogen™
Complete Anti-Estrogen™

Complete Anti-Estrogen™

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegetarianer ...
As low as 325,00 kr
SKU
BBLE-CANT
In stock
SKU
BBLE-CANT
As low as 325,00 kr
45% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: STOCKUPS
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Minskar östrogennivåerna
Högeffektiv formula med 98% Resveratrol
Kraftfull & forskningsbaserad dos

Beskrivning

Complete Anti-Estrogen™, säljs exklusivt av BULK POWDERS™, och har sammansatts av experter för att användas som ett resveratrol kosttillskott.

Precis som övriga BULK POWDERS™ produkter har Complete Anti-Estrogen™ en fullständig innehållsförteckning där alla ingredienser är tydligt beskrivna. Dessutom innehåller produkten doser som är forskningsbaserade och de mest potena varianterna av varje ingrediens; till exempel har vi använt den högsta styrkan av Resveratrol, 98% rent Resveratrol per kapsel vilket är mycket effektivt vid vätske.

Den fullständiga innehållsförteckningen inkluderar Resveratrol 98% (250mg), Indole-3-Carbinol (400mg), Bladderwrack extrakt (400mg), BioPerine® (5mg) och Vitamin D3 (2500iu).

Resveratrol är en helt naturligt och kraftfull antioxidant som finns naturligt i röda vindruvor och är känd för mängder av hälsofördelar. Bland annat är Resveratrol känt för att stärka kroppen naturligt och minska risken för bland annat hjärtsjukdomar.

Varje ingrediens har valts med omsorg på grund av dess specifika funktion för att reducera östrogen och balansera kroppens hormonella nivåer. Complete Anti-Estrogen™ är tillverkade av ett helt naturligt kapselhölje (V-Caps) så de är anpassade för vegetarianer och veganer.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Complete Anti-Estrogen™ ingredienser

Per 3 kapslar:

Resveratrol 98% 250 mg, indol-3-karbinol 400mg, blåstång 400mg, BioPerine® 5mg, vitamin D3 2500ie.

Samtliga ingredienser:

Indol-3-karbinol, hydroxypropylmetylcellulosa (kapsel), resveratrol, maltodextrin, blåstångsextrakt 5:1, vitamin D3-beredning (acaciagummi, sackaros, solrosolja, stärkelse, kolekalciferol), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, kiseldioxid), svartpepparextrakt (BioPerine®).

Lämplig för

Vegetarianer.

Allergener

Inga.

 

 

Användning

Användning

Ta 3 Complete Anti-Estrogen™ kapslar utspridda över dagen.Till exempel, ta 1 kapsel på morgonen, 1 kapsel på eftermiddagen och 1 på kvällen.

Synergi

Complete Anti-Estrogen™ fungerar bra i kombination med andra testosteronhöjande kosttillskott som  ZMAComplete T-Booster™ and Bulbine Natalensis. Om du använder Complete Anti-Estrogen™ som ett PCT-tillskott, fundera på andra kosttillskott såsom N-Acetyl L-Cysteine och Milk Thistle Extract.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...