Organic Coconut Flour

Ekologiskt Kokosmjöl

Ekologiskt Kokosmjöl
Organic Coconut Flour

Ekologiskt Kokosmjöl

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri ekologiskt sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 49,00 kr
SKU
BPB-CFLO-0000
In stock
SKU
BPB-CFLO-0000
As low as 49,00 kr
45% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: STOCKUPS
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Fantastiskt både i matlagning och bakning
100% Glutenfritt mjöl med högt näringsvärde
Högt innehåll av fibrer samt hälsosamma fetter

Beskrivning

VAD ÄR KOKOSMJÖL?
Kokosmjöl är ett välsmakande och hälsosamt alternativ till vete och andra typer av mjöl  vilket gör det ett fantastiskt alternativ i glutenfri matlagning och bakning. BULK POWDERS™ kokosmjöl tillverkas från grunden av 100% vitt kokoskött. Ingenting annat är tillsatt eller borttaget för att tillverka detta näringsrika mjöl. Kokosmjöl används främst i matlagning och bakning som ett hälsosamt alternativ till andra mjölsorter. Till skillnad från de flesta andra mjölsorter är detta mjöl helt glutenfritt och perfekt för dem som följer en paleodiet eller vill äta en hälsosammare kost.
 
BULK POWDERS™ Kokosmjöl är tillverkat direkt från kokoskött (det vita innehåll som finns inne i kokosskalet). Detta gör att mjölet har en härlig lätt kokossmak som passar mycket bra i kombination med alla typer av livsmedel och bakverk. Inget annat än detta har tillsats i detta mjöl - inga fyllmedel, konserveringsmedel eller tillsatser. Detta är ett ren 100% finmalt kokosnötsmjöl fyllt av naturlig näring.

VARFÖR KÖPA KOKOSMJÖL ISTÄLLET FÖR ANDRA TYPER AV MJÖL? 
Kokosnötter växer naturligt i tropiska klimat och är en viktig del av kosten i många från tropiska regioner tack vare sitt höga näringsvärde och hälsosamma egenskaper. Kokosmjöl har ett högt innehåll av fibrer (35 g per 100 g), vilket bidrar till en hälsosam matsmältning och samtidigt har mjölet ett lågt innehåll av kolhydrater. Kokosmjöl innehåller dessutom viktiga mineraler, till exempel Mangan, Koppar och Kalium som alla är viktiga för hälsan.

Det kanske mest imponerande näringsaspektet med kokosmjöl är dess höga nivåer av mediumstora triglycerider. Detta är tekniskt sätt ett mättat fett som har flera hälsofördelar för våran kropp. De medelstora triglyceriderna hjälper till att sänka det dåliga kolesterolet och ökar det goda kolesterolet. De används också som en snabbare energikälla istället för att lagras i fettreserver, vilket är fallet med många andra fettsyror. Därför är BULK POWDERS™ kokosmjöl en perfekt källa både till energi och näring.

Kokosmjöl är ofta använt i matlagning och bakning. Det kan användas i både salta och söta recept och det finns oändligt med variationer på rätter som det kan användas i. Eftersom BULK POWDERS™ Kokosmjöl är glutenfritt så är det den perfekta ersättningsprodukten för andra typer av mjöl

FÖRDELAR MED KOKOSNÖTSMJÖL
• Mångsidig ingrediens för matlagning och bakning
• Högt fiberinnehåll
• Glutenfritt mjöl
• Inga fyllningsingredienser eller konserveringsmedel
• Baserat på rent kokoskött – inget annat
• Källa av hälsosamma feter
• Kan blandas i din shaker eller proteindryck för att öka kaloriinnehållet
• Innehåller Mangan, kalium och koppar

VEM ÄR KOKOSMJÖL LÄMPLIGT FÖR? 
BULK POWDERS™ Kokosmjöl är idealisk för hälsosam matlagning och bakning oavsett om du är glutenintolerant eller söker efter ett hälsosamt alternativ till vanligt mjöl. Detta mjök kan också enkelt blandas i protein-shakes för att öka näringsinnehållet och mättnadskänslan.

Om du letar efter 100 % rent kokosmjöl av högsta kvalitet till Sveriges bästa pris – så har du precis hittat det här hos oss på BULK POWDERS™!

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser i kokosmjöl

100 % kokosmjöl

Näringsinnehåll i kokosmjöl

Näringsvärde per 100g
Energi kJ/Kcal 1608/387
Fett
av vilka mättade fettsyror
17g
16g
Kolhydrater
av vilka sockerarter
26g
23g
Fiber 30g
Protein 18g
Salt 0.1g

Lämpligt för

Vegetarianer och veganer.

Allergener

Inga.

Användning

Användning

Används enligt anvisningarna till matlagning och bakning. Experimentera med söta och salta recept.

Synergi

Kokosmjöl används främst i matlagning eller bakning. Andra ingredienser i vårt sortiment som passar i detta syfte är QuinoamjölMandelsmör och Flytande pastöriserade äggvitor.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...