Capping Kit

Kapsel-kit

Kapsel-kit
Kapsel-kit
Kapsel-kit
Capping Kit

Kapsel-kit

As low as 279,00 kr
SKU
CMQ-KIT
In stock
SKU
CMQ-KIT
As low as 279,00 kr
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Gör dina egna kapslar
Gör dina egna unika blandningar
Snabbt och enkelt att använda

Beskrivning

Detta kapsel-kit från BULK POWDERS™ är det perfekta sättet att fylla dina pulvertillskott i kapslar. Med lite träning tar det bara 10 minuter att fylla 50 kapslar!

Om det finns pulver i BULK POWDERS™ sortiment som endast finns i pulverform, men inte som kapslar eller tabletter är kapsel-kitet den perfekta lösningen. Du kan även använda denna kapselfyllare för att göra dina egna anpassade kapselblandningar – allt från Pre-Workout kapslar till fettförbränningskapslar.

OBS! Tänk på att du måste köpa samma storlek på kapslarna som på kapselkittet. T.ex. köper du kapselkittet i storlek 0, då måste du även köpa kapslar i storlek 0. 

Kapsel-kitet är tillverkat av Cap-M-Quik i USA och varje kit innehåller en fyllningsmaskin, stamp och ett fördelningskort. Observera dock att denna kapselfyllare inte levereras med tomma kapslar så du kommer att behöva köpa dessa separat.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...