Inositol

Inositol Pulver

Inositol Pulver
Inositol

Inositol Pulver

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 23,00 kr Regular Price 79,00 kr
SKU
BPB-INOS-0000
In stock
SKU
BPB-INOS-0000
As low as 23,00 kr Regular Price 79,00 kr
UPP TILL 70% AVingen kod behövs
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Förbättrar humör och kognitiva förmågor
Hjälper till med omfördelning av fettet
100% rent Myo Inositol-pulver - den mest aktiva formen av rent inositol

Beskrivning

MYO INOSITOL PULVER

VAD ÄR INOSITOL?
BULK POWDERS™ Inositol, även känt som vitamin B8 och Myo Inositol pulver, är ett kraftfullt näringsämne med flera fördelar. Inositol pulver förbättrar humör och kognitiva förmågor och har visat sig hjälpa med omfördelningen av fettet. Inositol har också en positiv effekt på levern samt på hud och hår. Denna produkt är baserat på rent Inositol vilket ger dig en produkt med maximalt näringsvärde och styrka.

Inositol finns i flera olika former och Myo inositol är den mest aktiva formen av inositol och du hittar den i sin renaste form direkt här oss på BULK POWDERS™.

Den vanligaste anledningen till att ta BULK POWDERS™ Inositol är dess förmåga att förbättra humör och välbefinnande. Signalsubstanserna i hjärnan behöver inositol för att fungera effektivt, så ett underskott kan påverka humöret negativt. Därför förskrivas rent myo inositol pulver ibland av praktiserande läkare för att behandla depression och ångest.

I förhållande till fettförbränning omfördelar myo inositol fett från levern och använder det som en energikälla.Inositol är även känt som vitamin B8 och kan erhållas via kosten från bland annat vissa typer av frukter, särskilt apelsiner. Emellertid är innehållet av Inositol i livsmedel relativt lågt och de är ofta effektivt att ta ett rent tillskott med detta näringsämne. Myo inositol kan även produceras i njurarna.

FÖRDELAR MED INOSITOL
• 100% rent inositolpulver (myo inositol)
• Även känt som Vitamin B8
• Nära sammankopplat med Kolin
• Omvandla fetter i kroppen
• Förbättrar humöret
• Ökar tankeklarhet och klarhet

Inositol är nära kopplad till Kolin som bidrar till att upprätthålla normal leverfunktion. BULK POWDERS ™ Myo Inositol pulver är tillverkat av högsta kvalitet och 100% naturligt. 
 
BULK POWDERS™ Inositol är 100 % rent, utan tillsatser eller fyllnadsmedel. Om du letar efter ett Inositolpulver av bästa kvalitet – har du hittat det.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser i Inisitol

100 % inositol (Myo Inositol)

Lämpligt för

Vegetarianer och veganer.

Allergener

Inga.

Användning

Användning

Blanda 1 skopa (cirka 500 mg) med 50 ml vatten. Intas helst med föda. Tag 1-3 portioner dagligen, fördelat jämt över dagen.

Obs! Koffein har visat sig att neutralisera effekten av inositol, i viss utsträckning. Om stora mängder koffein ingår i din kost är det därför en bra idé att minska koffeinintaget för att få största möjliga utbyte av denna produkt.

Synergi

Inositol är en B-vitamin och därför fungerar det bra med andra B-vitaminer som Cholinbitartrat. kolin-bitartrat. Det finns också ofta i bra multivitamintillskott. Ett exempel är Komplett Multivitamin Komplex som kan tas med inositol och ytterligare öka inositolnivån.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...