INFORMED BCAA™

INFORMED BCAA™

INFORMED BCAA™
INFORMED BCAA™
INFORMED BCAA™

INFORMED BCAA™

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri vegetarianer ...
As low as 396,00 kr Regular Price 529,00 kr
SKU
BPPS-IBCA
In stock
SKU
BPPS-IBCA
As low as 396,00 kr Regular Price 529,00 kr
UPP TILL 50% AVingen kod behövs
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr

Premium BCAA Supplement

Hela 18g aminosyror varav 10g ifrån BCAA. 8:1:1 ratio.
Adderad glutamine, AAKG, alanine och glycine
Varje batch testad av Informed Sport Programme

Beskrivning

 
K-Pure
 

Utmaningen: “Ignorera kostnaden och skapa det bästa BCAA-pulvret.”

Resultatet: INFORMED BCAA™

INFORMED BCAA™ innehåller 10g BCAA I en 8:1:1 ratio; 2g Glutamine, 2g Arginine Alpha Ketoglutarate, 2g Alanine and 2g Glycine.

Det är väl känt att BCAAs, eller Branched Chain Amino Acids, är essentiella  för människokroppen och dess muskler. BCAAs måste vi få i oss via vår kost eller tillskott för att vi skall överleva.

INFORMED BCAA™ | En smaksensation

INFORMED BCAA™ är tillgänglig i tre fantastiska smaker: Orange & Mango, Summer Berry och Apple & Blackcurrant smak. Det har tagit oss flera månader att ta fram dessa men resultatet är vi väldigt nöjda med.

INFORMED BCAA™ | INFORMED SPORT ackrediterad

Varje batch av INFORMED BCAA™ är testad för förbjudna substanser i ett ackrediterat ISO 17025 laboratorium under kontroll av Informed Sport programme. Med andra ord så kan den som köper INFORMED BCAA™ vara 100% säker på att prdukter är helt fri ifrån otillåtna substanser.

Det är därför våra athleter som till exempel boxnings världsmästaren Anthony Joshua är ett fan av denna product.

INFORMED BCAA™ | Kvalitetsförsäkran

Utöver att produkten blir testad för otillåtna substanser så så testas även varje batch ör att säkerställa att den innehåller det den skall, rätt ingrediens och rätt mängd.

Detta garanterar att vi kan göra rätt påståenden om produkten och dess innehåll och effekt. Detta är något vi är få som gör inom kosttillskottsbranschen.

*INFORMED BCAA™ | Är du inte nöjd?

Är du inte nöjd med INFORMED BCAA™, och inte har använt produkten mer än ett par gånger är du välkommen att lämna tillbaka den inom 28 dagar. Vi kommer ge dig kredit motsvarande värdet på produkten i BULK POINTS™ att använda för ditt nästa köp. 

Vanliga frågor

Hur kan INFORMED BCAA™ stötta min träningsplan?

Informed BCAA™ ä ren BCAA product som passar att dricka under ditt träningspass eller under dagen för att bibehålla muskelmassa. Aminosyrorna i Informed BCAA™ passar för veganer. Produkten är även sojafri.

Varför är det viktigt med BCAA?

Aminosyror är byggstenarna av protein och speciellt de essentiella är viktiga för muskeluppbyggnad/återhämtning. De måste som sagt tillföras genom kost och tillskott till kroppen och det är därför viktigt att inta dessa kontinuerligt.

När skall man ta BCAA?

Informed BCAA™ kan tas under träningspass eller under dagen för att bidra till muskeluppbyggand och återhämting. Drick 1-2 serveringar av Informed BCAA™ per dag för att se till så att din kropp får i sig tillräcklig mängd aminosyror.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser i INFORMED BCAA™

BCAA Complex™ (instantiserat L-leucin (soja), förgrenade aminosyranitrater, instantiserade grenade aminosyror (soja), leucinnitrat, leucinetylester), argininnitrat, L-glutamin, L-alanin, L-glycin, smaktillsats, citronsyra, naturlig färg (druvskalextract; Betakaroten), sötningsmedel (sucralos), emulgeringsmedel (sojalecitin).

Näringsinnehåll i INFORMED BCAA™

Per portion på 21 g:

Energi kJ/kcal 331/78, kolhydrat 0,85 g, (varav socker 0,18 g), protein 18,6 g, fett 0,11 g, (varav mättade fettsyror 0 g), fibrer 0,1 g, salt 0 g.

Per 100 g:

Energi kJ/kcal 1576/371, kolhydrat 4,04 g, (varav socker 0,84 g), protein 88,36 g, fett 0,54 g, (varav mättade fettsyror) 0 g, fibrer 0,45 g, salt 0 g.

Lämpligt för

Vegetarianer

Allergener

Soja (från sojalecitin).

Användning

Användning

Blanda 1 skopa (21 g) med 500 ml kallt vatten eller minimjölk i en Blender Bottle. Tas under träning eller används som en dryck att smutta på under hela dagen.

Synergi

Produkter som normalt används i samband med INFORMED BCAA™ är citrullinmalat för extra kväveoxidproduktion. Använd AFTERMATH™ efter träning för den ultimata post-workout-drinken.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...