Hyaluronic Acid Tablets 150mg

Hyaluronsyra Tabletter 150 mg

Hyaluronsyra Tabletter 150 mg
Hyaluronsyra Tabletter 150 mg
Hyaluronic Acid Tablets 150mg

Hyaluronsyra Tabletter 150 mg

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri vegan vegetarianer ...
As low as 279,00 kr
SKU
BPB-HACI-0000
In stock
SKU
BPB-HACI-0000
As low as 279,00 kr
45% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: STOCKUPS
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
100 % Hyaluronsyra i lättsvald tablettform
Känd för att stärka hud, leder & syn
Effektivt tillskott med marknadsledande styrka

Beskrivning

VAD ÄR HYALURONSYRA TABLETTER 150MG?

BULK POWDERS ™ Hyaluronsyra Tabletter är en ren och kraftfull källan av ren hyaluronsyra  som är känt för att stärka både hud och leder. Dessa hyaluronsyratabletter innehåller marknadsledande 150 mg av ren hyaluronsyran per tablett för att du ska få i dig det rekommenderade intaget av detta ämne.

Hyaluronsyra finns naturligt i våra kroppar och bildar en geléliknande vätska som fungerar som ett stötdämpande medel. Ämnet fungerar som ett stöd för lederna och det finns också naturligt i huden. Trots att ämnen förekommer naturligt i kroppen har många av oss brist på detta ämne. I dessa fall är  är tillskott med hyaluronsyra högeffektivt för både led- och hudhälsa.

Hyaluronsyra är ofta kallat naturens fuktighetskräm på grund av dess förmåga att tillföra kontinuerlig fukt till våra kroppar och detta gör tillskottet populärt inom bland annat hudvårdsindustrin. Denna syra har många funktioner i kroppen men som ett tillskott är det främst används för att stärka hud och leder. Tillskottets främsta uppgift är att binda vatten och naturligt smörja rörliga delar av kroppen så som till exempel dina leder och muskler.

VAR HITTAR MAN HYALURONSYRA?

Hyaluronsyra finns naturligt i nästan varje cell i våra kroppar. Kroppen innehåller i genomsnitt 15 g hyaluronsyra och nästan 50% av innehållet finns i vår hudvävnad. BULK POWDERS™ hyaluronsyratabletter hjälper till att tillföra en optimal daglig dos av hyaluronsyra med en marknadsledande styrka.

FÖRDELAR MED HYALURONSYRA

ÖKAD HÄLSA

Ledbrosket i våra kroppar är omgiven av synovialmembranet som producerar synovialvätska vilket innehåller Hyaluronsyra. Detta fungerar som en stötdämpande kudde för dina leder medan det smörjer in vätska i dina gemensamma vävnader. Våra leder transporterar därefter näringsämnen till brosket och avlägsnar sedan avfallsprodukter som annars ofta kan orsaka smärta och ledvärk.

STÄRK HUDEN

De största mängderna av ren hyaluronsyra finns i huden och är viktiga för vår huds utseende och minskar åldrandeprocessen. När vi är unga är huden är mjuk och elastisk och när vi åldras så bildar våran hud mindre och mindre hyaluronsyra vilket resulterar i torr, slapp och rynkig hud. Genom att komplettera med hyaluronsyra tabletter så hjälper du till att hålla din hud återfuktad och minskar därmed tecken på förtidigt åldrande.

BEVARA SYN & STÄRK TÄNDERNA

Hyaluronsyra har även visat sig effektiv för att motverka torra ögon samt tandköttsproblem.

HÖGSTA KVALITÉT

Som med alla produkter i vår PURE™-series så kommer Hyaluronsyra direkt från BULK POWDERS™ godkända leverantörer och är tillverkade av ingredienser av högsta kvalitét. Alla våra leverantörer är noggrant granskade för att säkerställa att de uppfyller våra höga krav och vi utför rutinmässiga kvalitetskontroller för att säkerställa att våra kunder får produkter av högsta kvalitét. Vi arbetar med ett fåtal utvalda leverantörer vilka vi har arbetat med sedan lanseringen av BULK POWDERS™ 2005. Alla våra produkter så som Hyaluronsyra har även  förpackats i vår egen toppmodern produktionsanläggning vilket gör att vi kan bibehålla högsta kvalitét och ledande priser i Sverige.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser i Hyaluronsyratabletter 150 mg

Per tablett:

Hyaluronsyra 150 mg

Andra ingredienser:

Mikrokristallin cellulosa, magnesiumstearat.

Lämpligt för

Vegetarianer och veganer.

Allergener

Inga.

Användning

Användning

Tag 1 tablett per dag, helst i samband med måltid.

Synergi

För bättre leddhälsa kombinera hyaluronsyra med produkter såsom MSMglukosamin och kondroitin och Cissus Quadrangularis.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...