Hazelnut Butter 1kg

Hasselnötssmör 1 kg

Hazelnut Butter 1kg

Hasselnötssmör 1 kg

vegetarianer vegan gmo-fritt glutenfritt mjölkfritt laktosfritt sojafritt ...
As low as 249,00 kr
SKU
BPF-HBUT
In stock
SKU
BPF-HBUT
As low as 249,00 kr
45% rabatt produkt, spendera 250+kr ANVÄND KOD: TOP45S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
100 % rostade hela hasselnötter
Utan tillsatt socker, salt, konserveringsmedel eller palmolja
En bra proteinkälla med högt fiberinnehåll

Beskrivning

Hasselnötssmör är en exklusiv produkt i BULK POWDERS™ sortiment. Du hittar inte ett så gott, 100 % naturligt hasselnötssmör till ett så lågt pris någon annanstans.

BULK POWDERS™ hasselnötssmör har en fantastisk smak – vilket du kan förvänta dig av ett nötsmör som är helt tillverkat av rostade hela hasselnötter - utan tillsatt socker, salt, konserveringsmedel eller palmolja. Hasselnötssmöret är fullt med naturliga nyttigheter. Det är en utmärkt källa till protein och fibrer och innehåller dessutom fett i form av enkelomättade fettsyror, som bidrar till att upprätthålla blodets normala kolesterolnivåer när de ersätter mättade fetter.

Hasselnötssmör är ett kaloririkt livsmedel med hela 650 kcal per 100 g samt 14,1 g protein vilket hjälper dig att bygga och behålla muskelmassa.

BULK POWDERS™ hasselnötssmör ger betydligt mer för pengarna än de alternativ du hittar i mataffären – köp nu och njut av ett smak- och näringsrikt hasselnötssmör.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Hasselnötssmör – ingredienser

100 % rostade hela hasselnötter

 

Per 100 g:

Energi kJ/kcal 2685/650, fett 63,5 g, varav mättade fettsyror 4,7 g, varav fleromättade fettsyror 5,9 g, varav enkelomättade fettsyror 50,0 g, kolhydrater 6,0 g, varav socker 4,0 g, fibrer 6,5 g, protein 14,1 g, salt 15 mg.

Lämpar sig för

Vegetarianer och veganer. Fritt från gluten, mjölk, laktos, soja).

Allergener

Ingredienser som är allergener står i fetstil.

Användning

Användning

Intaget av hasselnötssmör är självbegränsande. Använd produkten i överensstämmelse med ditt näringsbehov.

Obs! Viss segmentering kan uppstå, varvid ett lager olja lägger sig på ytan. Det är helt naturligt och åtgärdas genom omrörning.

Synergi

Hasselnötssmör kan kombineras med Complete Protein Porridge eller användas som ingrediens i Pure Whey Protein. Du kan också skapa ett hälsosamt mellanmål genom att bre det på havrekakor. 

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#TeamBulk

Join us on Instagram @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...