Dark Chocolate Roasted Hazelnut Butter

Hasselnötssmör med mörk choklad 500g

Hasselnötssmör med mörk choklad 500g
Dark Chocolate Roasted Hazelnut Butter

Hasselnötssmör med mörk choklad 500g

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri vegan vegetarianer ...
As low as 159,00 kr
SKU
BPF-HBUT-DCHO
In stock
SKU
BPF-HBUT-DCHO
As low as 159,00 kr
30% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: TIER1S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
“Ett hälsosamt alternativ till Nutella®"
Handgjort i Storbritannien
Högt innehåll av protein och hälsosamma fetter

Beskrivning

BULK POWDERS™ Hasselnötssmör med mörk choklad är färsktillverkat för hand i Storbritannien och massproduceras således inte som andra nötsmör på marknaden. 

Hasselnötssmör med mörk choklad innehåller rostade hasselnötter av bästa kvalitet kombinerat med utsökt mörk choklad. Feedback på produkten har bland annat varit "ett hälsosamare alternativ till Nutella®".

Hasselnötssmör med mörk choklad har inte bara en otroligt läcker smak, utan innehåller också hela 12g protein per 100g, samt är laddat med bra fettsyror. Hasselnötter har ett naturligt högt innehåll av enkelomättade fettsyror, som anses vara en av de bästa tillgängliga fettkällorna.

Hasselnötssmör med mörk choklad är en mångsidig produkt som kan avnjutas som den är, ingå i recept eller bres på till exempel rostat bröd. Den kan även tillsättas till proteinshakes och smoothies för att öka kaloriinnehållet och förbättra smaken.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser i Hasselnötssmör med mörk choklad

Rostade hasselnötter, mörk choklad (kakaomassa, socker, fettreducerat kakaopulver, soja lecitin, smaktillsatser).

Näringsinnehåll i Hasselnötssmör med mörk choklad

Per 100 g:

Energi kJ/kcal 2520/602, kolhydrater 18 g (varav socker 14g), protein 12 g, fett 55 g (varav mättade fettsyror 9,4 g), fibrer 4,5g, salt 0,01g.

Lämpligt för

Vegetarianer och veganer.

Allergener

Hasselnötter och soja (från sojalecitin). Spår av andra nötter samt jordnötter kan förekomma.

Kan innehålla spår av mjölk. 

Användning

Användning

Intaget av Hasselnötssmör med mörk choklad styrs av ditt eget behov, så vi rekommenderar att denna produkt används i överensstämmelse med din energiförbrukning och ditt näringsbehov.

Obs! Viss separering av denna produkt kan uppkomma och ger då ett lager olja på ytan. Det är helt naturligt och produkten återfår sin normala konsistens om du rör om.

Synergi

Hasselnötssmör med mörk choklad kan användas tillsammans med alla andra högkvalitativa produkter i vårt livsmedelssortiment. Populära produkter att kombinera med är Flytande pastöriserade äggvitorEkologisk jungfrukokosolja och Chiafrön.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...