Glycine

Glycin

Glycin
Glycine

Glycin

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 24,00 kr Regular Price 49,00 kr
SKU
BPB-LGLY-0000
In stock
SKU
BPB-LGLY-0000
As low as 24,00 kr Regular Price 49,00 kr
UPP TILL 50% AVingen kod behövs
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
100% Glycin i ultraren pulverform
För ökad energi & uthållighet
Effektiv aminosyra för ökad muskeltillväxt

Beskrivning

100% Glycin-pulver

VAD ÄR GLYCIN?
BULK POWDERS™ Glycin är en ultraren aminosyra ultraren av hög kvalitet och med en mängd fördelar. Glycin är den mest förekommande aminosyran i kroppen och är en icke-essentiell aminosyra som kan erhållas från kosten via livsmedel som kött och fisk.

Här hos oss på BULK POWDERS så hittar du rent glycine av högsta kvalitet till marknadsledande pris. En snabb titt på Analyscertifikatet på denna produktsida, till höger om produktbilden, ger mer information om produktens höga renhet.

FÖRDELAR MED GLYCIN

  • 100% Glycin i ultraren pulverform
  • Vanligast förekommande aminosyran i kroppen
  • Bästa värdet i Europa
  • Högeffektiv vid träning
  • Ökar muskeltillväxten
  • För ökad energi och ork
  • Förlänger uthålligheten och prestationen

Tillskottet har mängder av fördelar så som att det hjälper till med en ökad muskeltillväxt via frisättning av tillväxthormon, det skyddar mot muskelnedbrytning, ökad energi och uthållighet via upprätthållandet av ATP- nivåerna samt verkar främjande av läkning.

Dess förmåga att frigöra tillväxthormon och förhindra uttömning av ATP är den främsta anledningen till varför du ofta ser glycin tillsatt i populära pre-workout-tillskott som tas innan träning.

VEM ÄR GLYCINE LÄMPLIGT FÖR?
BULK POWDERS ™ Glycin-pulver är en pulveriserad form som enkelt kan tillsättas i vatten eller din proteinshake och kan användas till alla som vill öka sina träningsresultat, få mer energi och uthållighet.

BULK POWDERS ™ KVALITÉTSGARANTI
BULK POWDERS Glycinpulver, även känd som glycine, är en av våra mest populära produkten i produktgruppen PURE SERIES ™ som består av 100% rena tillskott med en enda ingrediens. 

Alla våra PURE SERIES ™ -produkter tagits fram av våra godkända leverantörer. Vi utför  rutinmässiga tester och interna kvalitetskontroller regelbundet på våra ingredienser för att säkerställa att du får en produkt av högsta möjliga kvalitét. Alla produkter från PURE SERIES ™ inklusive glycine har förpackas i vår egen toppmodern produktionsanläggning av ingredienser av marknadsledande renhet och kvalitét. Detta för att säkerställa att vi endast levererar produkter av högsta kvalitét och samtidigt kan vi hålla våra priser marknadsledande i Europa.

Med BULK POWDERS Glycin-pulver får du det absolut bästa värdet och kvalitén på rent Glycine i Europa. Om du letar efter ett glycin-pulver av högsta kvalitet till lägsta pris så hittar du det direkt här hos oss.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser i Glycin

Glycin, klumpförebyggande medel (kiseldioxid) (0.5%).

Lämpligt för

Vegetarianer och veganer.

Allergener

Inga.

Användning

Användning

Blanda 2,5 skopor (cirka 2 g) med 50 ml vatten. Intas helst på tom mage. Den bästa tidspunkten för att ta Glycin är före träningen och innan sänggåendet.

Synergi

Glycin fungerar synergistiskt med ett antal andra aminosyror Vi föreslår särskilt att kombinera det med en eller flera av följande produkter för att uppnå optimala fördelar: ornitin-alfaketoglutaratarginincitrullinmalat och druvkärnsextrakt.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...