Gluten Free Ultra Fine Oats

GLUTENFRIA FINMALDA HAVREGRYN

GLUTENFRIA FINMALDA HAVREGRYN
Gluten Free Ultra Fine Oats

GLUTENFRIA FINMALDA HAVREGRYN

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 49,00 kr
SKU
BPB-OATS-GFRE
In stock
SKU
BPB-OATS-GFRE
As low as 49,00 kr
45% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: STOCKUPS
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Glutenfria finmalda havregryn av högsta kvalitet
100% naturliga, inga tillsatta ingredienser
Lågt GI och högt fiberinnehåll

Beskrivning

VAD ÄR GLUTENFRIA FINMALDA HAVREGRYN?

Glutenfria finmalda havregryn är ett utmärkt val av kolhydrater med lågt GI som passar när som helst på dagen. Havre har under en längre tid varit en viktig del av kosten hos aktiva människor. Genom att tillhandahålla ett glutenfritt alternativ har BULK POWDERS® nu också gjort havre tillgängligt för koeliacer och personer med glutenintolerans. Denna produkt har testats för vetegluten (gliadin) genom att använda R5-Mendez ELISA-metoden där resultaten anges som <20 delar per miljon gluten. Varje ton produkt testas för att sedan släppas.

BULK POWDERS® Glutenfria finmalda havregryn är de bästa på marknaden. De smakar gott, har lågt GI, hög fiberhalt, låg sockerhalt och låg halt av mättat fett. De är även proteinkälla och ger över 12 g per 100 g havre. Dessutom har de malts så fint som möjligt för att göra dem till ett perfekt tillskott för alla typer av shakes. BULK POWDERS® Glutenfria finmalda havregryn behåller 100% av sin näring när de mals och innehåller inget tillsatt salt, socker, smakämnen eller konserveringsmedel.

FÖRDELAR MED GLUTENFRIA FINMALDA HAVREGRYN

  • Kontinuerlig energiutlösning
  • Lämplig för koeliacer och personer med glutenintolerans
  • Näringsrik
  • Lågt GI
  • Hög fiberhalt
  • Proteinkälla
  • Låg sockerhalt
  • Låg halt av mättat fett
  • Bidrar till upprätthållandet av normala kolesterolnivåer i blodet*

VEM ÄR GLUTENFRIA FINMALDA HAVREGRYN LÄMPLIG FÖR?

Glutenfria finmalda havregryn är lämplig för alla som vill öka sitt energiintag med en utsökt, naturlig kolhydratskälla med lågt GI och av hög kvalitet. Dessa havregryn kan användas för att göra egna måltidsutbyten och viktförstärkningsformler. Havregryn är en fantastisk kalorikälla för de som vill öka muskelmassan och det totala energiintaget.

*Den fördelaktiga effekten uppnås med ett dagligt intag av 3 g betaglukaner från havre, havrekli, korn, kornkli eller blandningar av dessa betaglukaner. Ultrafina glutenfria havregryn ger 4,4 g betaglukaner per 100 g och 2,2 g per 50 g portion.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

INGREDIENTS

100% glutenfritt havremjöl.

Näringsinformation

Per 50 g portion Per 100 g
Energi kcal/KJ 183/772 366/1545
Fett
Varav mättat
3.1g
0.5g
6.2g
1.0g
Kolhydrater
Varav sockerarter
30.25g
0.6g
60.5g
1.2g
Fiber 4.9g 9.7g
Protein 6.15g 12.3g
Salt 0.01g 0.02g

LÄMPLIG FÖR

Vegetarisk, vegansk, icke-genetiskt modifierad, glutenfri, halal-, mejerifri, laktosfri, sojafri kost.

ALLERGIFRAMKALLANDE ÄMNEN

Inga.

Användning

Blanda 1 fylld skopa (ca 50 g) med 250 ml vatten i en BULK POWDERS™ shakerflaska. Använd 1-3 portioner dagligen, i enlighet med dina näringsbehov.

RELATERADE PRODUKTER

BULK POWDERS® Glutenfria finmalda havregryn passar bra med flera andra produkter från BULK POWDERS®. Hur du använder dem beror på dina individuella behov. De kan kombineras med rent vassleprotein och mellankedjade triglycerider för att göra en hemlagad glutenfri viktökningsshake. Alternativt kan de användas i bakning eller tillsättas i smoothies som kolhydratskälla med lågt GI och hög fiberhalt.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...