Gelatin Capsules

Gelatinkapslar | Tomma kapslar

Gelatinkapslar | Tomma kapslar
Gelatin Capsules

Gelatinkapslar | Tomma kapslar

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt ...
As low as 59,00 kr
SKU
BPB-GCAP-0000
In stock
SKU
BPB-GCAP-0000
As low as 59,00 kr
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Gör dina egna kapslar
Perfekt för egna unika blandningar
Prisvärda tomma kapslar som är enkla att använda

Beskrivning

Gelatinkapslar |  Tomma kapslar

Dessa tomma gelatinkapslar är avsedda att användas med ett kapselkit och tomma kapslar är ett perfekt sätt att skapa dina egna kosttillskott.

När du använder tomma gelatinkapslar tillsammans med ett kapselkit kan du producera dina egna kosttillskott. Det kan vara enkla ingredienser som du inte gillar smaken på eller en kombination av ingredienser där du skapa din egen beredning. Det ger inte bara flexibilitet utan du sparar också pengar med att köpa tomma kapslar jämfört med att köpa färdiga kapslar.

Dessa tomma kapslar finns i 3 storlekar och du skall välja storlek beroende på hur mycket pulver som det skall vara i dessa gelatinkapslar.

  • Storlek 1 rymmer generellt mellan 300 mg till 600 mg pulver.
  • Storlek 0 rymmer generellt mellan 400 mg till 800 mg pulver.
  • Storlek 00 rymmer generellt mellan 550 mg till 1100 mg pulver.

Om du tänker använda ett kosttillskott med en låg rekommenderad dos passar storlek 1 bäst. Om den föreslagna dosen är mycket liten (mindre än 300 mg), bör du kombinera den med en filler (vi rekommenderar maltodextrin eftersom det inte klumpar sig) för att säkerställa att du får korrekt doserade gelatinkapslar.

Om du vill kombinera flera ingredienser är storlek 00 mest lämplig av dessa tomma kapslar, eftersom det är den största storleken i vårt sortiment av tomma kapslar. Dessutom rekommenderar vi denna storlek för tillverkning av kapslar med lågdensitetsprodukter som kräver större portionsstorlekar.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...