Liquid Chalk 250ml

Flytande Kalk 250 ml

Flytande Kalk 250 ml
Liquid Chalk 250ml

Flytande Kalk 250 ml

95,00 kr
SKU
BP-LCHA-250
In stock
SKU
BP-LCHA-250
95,00 kr
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Flytande Krita som torkar direkt och ger maximalt grepp
Direkt från tillverkaren - Vilket ger dig högsta kvalitet till bäst pris i Sverige!
Populär bland idrottare, body builders & klättrare för ett optimalt grepp

Beskrivning

BULK POWDERS® Flytande kalk är en högeffektiv version av flytande krita som är utformad för att förbättra greppet när du tränar. Denna form av flytande kalk ger inte bara ett bättre grepp, utan räcker även längre än andra svagare beredningar och torkar mycket snabbare. Vissa flytande kalkprodukter är kraftigt utspädda för att göra dem billigare, men BULK POWDERS® flytande kalk innehåller magnesiumkarbonat av bästa kvalitet och levereras till det garanterat lägsta priset.

Ett starkt och pålitlig grepp kan förbättra prestationen i flera sporter och aktiviteter som: tyngdlyftning, styrkelyft, klättring, gymnastik, tennis, squash, badminton, pole dancing, golf, yoga, bowling och många andra aktiviteter. När du vet att du inte förlorar greppet, blir du mer säker och det är en viktig faktor för en bättre prestation. 

Flytande flytande magnesium är ett bra alternativ till vanliga kritablock som inte bara är skräpiga (lämnar fläckar på både utrustning och kläder) utan dammet från dem kan också inandas. BULK POWDERS® Flytande kalk ger inga av dessa problem. Det torkar upp och blir genomskinligt och lämnar inga fläckar på utrustning och kläder.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser i Flytande kalk 250 ml

Magnesiumkarbonat, alkohol, förtjockningsmedel, parfym.

Användning

Användning

Skaka väl före användning. Förvaras oåtkomligt för barn. Skall inte förvaras i närheten av antändningskällor. Undvik kontakt med ögon eller skadad hud. Testa först på ett litet hudområde och skölj händerna med tvål och vatten efter användning. Stäng kapsylen när produkten inte är i bruk.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...