Flex-Fit™ Hoodie

Flex-Fit™ Hoodie

Flex-Fit™ Hoodie
Flex-Fit™ Hoodie
Flex-Fit™ Hoodie
Flex-Fit™ Hoodie
Flex-Fit™ Hoodie
Flex-Fit™ Hoodie
Flex-Fit™ Hoodie
Flex-Fit™ Hoodie
Flex-Fit™ Hoodie
Flex-Fit™ Hoodie

Flex-Fit™ Hoodie

As low as 239,00 kr Regular Price 319,00 kr
SKU
BULW-HOOD
In stock
SKU
BULW-HOOD
As low as 239,00 kr Regular Price 319,00 kr
UPP TILL 50% AVingen kod behövs
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Hoodie för gym och vardag
Grym och modern design
Skönt stretchmaterial

Beskrivning

Vad är Flex-fit™ hoodie?

Flex-Fit ™ Hoodie är en premium träningshoodie i BULKWEAR®-kollektionen. Flex-Fit ™ Hoodie finns i två snygga färgkombinationer. Hela BULKWEAR®-sortimentet erbjuder premium, moderiktiga träningskläder. Det är gjorda utav överlägsna tyger, medan stilen och passformen har alla blivit noggrant designad. BULKWEAR® Flex-Fit™ är ett måste i allas garderob.

Passform

Vi har valt en relativt tight passform, som sitter bra över axlar och torso. Detta kommer inte bara att smickra din kroppsbyggnad, men kommer att göra det utan att begränsa din rörelse eller prestanda. Dessutom har vi valt en mer komplett skärning för att garantera den ultimata komforten. För mer information om passform, se vår storlek guide längst ned på sidan.

Tyg

Vi har noggrant valt ett premium tech, flexibelt tyg. Detta säkerställer att du kan röra sig fritt och enkelt under ens det hårdaste träningspasset. Den non-fleece foder gör det till ett idealiskt val för varmare månader eller för att ha på sig under din träningstid.

Fickor med dragkedja

Vi har valt skräddarsydda dragkedjor, så att du alltid har plats för din telefon och nycklar.

Storleksguide

Att se till att du köper rätt passform är verkligen viktigt för oss. Vi har utformat en omfattande storleksguide för att eliminera eventuella gissningar och låta dig vara övertygad om att du har valt rätt storlek. Om du befinner dig som faller mellan två storlekar, föreslår vi att du får en storlek om du vill ha en lite lösare passform. Dessa är våra rekommenderade storlekar för Flex-Fit ™ Hoodie. Observera att modellen i bilderna är 6'2 " och har en storlek Large.


Chest - CM (IN.)Front Length - CM (IN.)
S96 - 101 (38 - 40)86 (34)
M101- 106 (40 - 42)89 (35)
L106 - 111 (42 - 44)91 (36)
XL111 - 116 (44 - 46)94 (37)


Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...