ENDURE™

ENDURE™

ENDURE™
ENDURE™

ENDURE™

glutenfritt gmo-fritt vegetarianer ...
As low as 396,00 kr Regular Price 529,00 kr
SKU
BPPS-ENDU
In stock
SKU
BPPS-ENDU
As low as 396,00 kr Regular Price 529,00 kr
UPP TILL 70% AVingen kod behövs
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr

Premium Intra Workout Formula

Premium intra-workout formula för muskeltillväxt
6 g PeptoPro® och 4 g BCAA (4:1:1)
Informed Sport-testad för förbjudna substanser

Beskrivning

 
K-Pure
 

Beskrivning

ENDURE™ är troligen Europas bästa intra-workout dryck. Den kombinerar ingredienser av högsta kvalitet i optimala doser som gynnar muskeltillväxt och minskar tröttheten under hårda träningspass. Oavsett om du ägnar dig åt lagsporter som fotboll eller ishockey, tunga styrkepass eller dansklasser är ENDURE™ den perfekta intra-workout-formulan.

Denna exklusiva världsledande formula har en uppfriskande smak och har dessutom genomgått rigorösa oberoende tester för att utesluta förbjudna substanser, allt för att vi ska kunna leverera en så bra produkt som möjligt.

Vi vet att det är ett djärvt påstående att presentera ENDURE™ som Europas bästa intra-workout dryck, men varför inte prova? Om du inte blir helt nöjd ger vi dig pengarna tillbaka.*

ENDURE™ har över 4 g grenade aminosyror (BCAA) i ett 4:1:1 förhållande av leucin, isoleucin och valin, samt 6 g av den världskända produkten PeptoPro®. Varje portion innehåller också Vitargo® som kolhydratkälla, tillsammans med en unik elektrolytblandning som ger dig en kombination av natrium, kalium, magnesium och kalium. Dessutom bidrar ENDURE™ med ett unikt aminosyrekomplex som inkluderar 3 g arginin-alfaketoglutarat, 2,5 g L-glutamin och ytterligare 1 g L-taurin.

ENDURE™ har dessutom ett lågt socker- och fettinnehåll – med endast 1,5 g socker och 0,5 g fett per portion. Det låga sockerinnehållet gör det till en perfekt intra-workout dryck, men också en uppfriskande dryck som du kan dricka när som helst under dagen.

Inte nog med det, ENDURE™ är dessutom helt transparent, den exakta mängden och formen av varje ingrediens framgår - till skillnad från andra produkter där mängder av de ingående ingredienserna ofta inte går att utläsa. Vi tycker att du har rätt att veta exakt vad du stoppar i kroppen. 

ENDURE™ finns i de frestande smakerna Sommarbär samt Apelsin & Mango. Vi har lagt ned månader av hårt arbete på provsmakningar och ständiga omarbetningar tills vårt team av smaktekniker slutligen kunde leverera vad vi tycker är branschledande smaker. Det är ingen liten prestation med tanke på mängden högkvalitativa ingredienser i formulan.

Varje enskild omgång av ENDURE™ testas för att utesluta förekomst av förbjudna substanser i ett ISO 17025-ackrediterat laboratorium, i enlighet med det renommerade Informed Sport-programmet. Dett innebär att alla som använder ENDURE™, från elitidrottare som den olympiska guldmedaljören James DeGale, till vanliga gymbesökare, kan vara helt säkra på att den inte innehåller förbjudna ämnen.

Förutom dessa tester i syfte att utesluta förbjudna substanser skickas varje omgång av INFORMED WHEY® RTD också till ett fristående laboratorium som kontrollerar näringsinnehållet, med särskild fokus på proteinnivåerna. En omgång som av någon anledning inte klarar våra höga krav avvisas. Detta garanterar att varje förpackning av ENDURE™ överensstämmer med informationen på etiketten.

Så vitt vi vet är vi det enda företaget som rutinmässigt testar varje omgång i syfte att validera näringsinnehållet och utesluta förbjudna substanser.

ENDURE™ innehåller följande förstklassiga ingredienser:

Vitargo®: Ultimat kolhydratkälla för träning – sockerfri och snabbt absorberad.

PeptoPro®: Höghydrolyserat kasein med över 85 procent protein och en omfattande aminosyreprofil. Varje portion innehåller 6 g PeptoPro®.

Grenade aminosyror (BCAA): Varje portion innehåller 4 g grenade aminosyror (BCAA) och ytterligare 2 g leucin. Detta säkerställer ett 4:1:1 förhållande mellan leucin, isoleucin och valin.

Arginin-alfaketoglutarat (AAKG): Två argininmolekyler bundna till en alfa-ketoglutaratmolekyl. Varje portion ENDURE™ bidrar med 3 g arginin-alfaketoglutarat.

L-glutamin En semiessentiell aminosyra som hittas i muskelvävnad. Varje portion ger 2.5 g glutamin.

Taurin: Varje portion ENDURE™ innehåller 1 g av den naturligt förekommande aminosyran taurin.

Elektrolytblandning: Elektrolytblandningen består av natrium, kalium, kalcium och magnesium.

Vitamin B5: Vitamin B5 kallas även pantotensyra och är en vattenlöslig vitamin som bidrar till en normal energimetabolism, normal mental prestanda samt reducerad trötthet och utmattning.

*Om du inte är nöjd med ENDURE™ och inte har använt en orimligt stor del av det, kan du returnera det till vår angivna returadress senast 28 dagar efter inköpet. Vi krediterar ditt kundkonto med BULK POINTS™ till värdet av den returnerade produkten. 

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

ENDURE™ – ingredienser

Vitargo® S2, PeptoPro® (kaseinhydrolysat; mjölk), grenade aminosyror (BCAA), arginin-alfaketoglutarat (AAKG), L-glutamin, instantiserat leucin (soja), L-taurin, arom, naturligt färgämne (betakaroten – apelsin och mango; rödbetsröd – sommarbär), elektrolytblandning (natriumklorid, kaliumsulfat, dikalciumfosfat, magnesiumoxid), citronsyra, emulgeringsmedel (sojalecitin), sötningsmedel (sukralos), vitamin B5 (pantotensyra).

ENDURE™ – näringsinnehåll

Per 100 g:

Energi (kJ): 1562

Energi (kcal): 368

Fett: 0,5 g

Varav mättade fettsyror: 0,11 g

Kolhydrater: 37,4 g

Varav socker: 1,5 g

Fiber: 1 g

Protein: 52,9 g

Salt: 1,61 g

Vitargo®: 30 g

PeptoPro®: 20 g

Grenade aminosyror (BCAA; 4:1:1): 13.32 g

Arginin-alfaketoglutarat (AAKG): 10 g

L-glutamin 8,3 g

Taurin: 3,3 g

Elektrolytblandning: Natrium: 390 mg, kalium 116 mg, kalcium 70 mg, magnesium 11,3 mg

 

PER PORTION (30 g)

Energi (kJ): 469

Energi (kcal): 110

Fett: 0,15 g

Varav mättade fettsyror: 0,03 g

Kolhydrater: 11,22 g

Varav socker: 0,45 g

Fiber: 0,3 g

Protein: 15,87 g

Salt: 0,48 g

Vitargo®: 9 g

PeptoPro®: 6 g

4:1:1 Grenade aminosyror (BCAA): 4 g

Arginin-alfaketoglutarat (AAKG): 3 g

L-glutamin 2,5 g

Taurin: 1 g

Elektrolytblandning: Natrium: 117 mg, kalium 35 mg, kalcium 21 mg, magnesium 3,4 mg

Lämpar sig för

Vegetarianer

Allergener

Ingredienser som är allergener är markerade fetstil.

 

Användning

Användning

Blanda 2 rågade skopor (30 g) med 500 ml vatten och skaka väl. Drick under träning eller använd som en dryck att smutta på under hela dagen.

Synergi

Produkter som vanligen används tillsammans med ENDURE™ är bland annat ELEVATE™, vår kraftfulla PWO, och AFTERMATH™, vår supergoda post-workout för återhämtning efter träningen.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...