Electrolyte Powder

Elektrolytpulver

Elektrolytpulver
Electrolyte Powder

Elektrolytpulver

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 49,00 kr
SKU
BPB-ELEC-0000
In stock
SKU
BPB-ELEC-0000
As low as 49,00 kr
45% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: STOCKUPS
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Kraftfull blandning av 4 elektrolyter
Maximerar utbytet av träningen
Säkerställer optimal vätskebalans

Beskrivning

BULK POWDERS™ elektrolytpulver är en unik blandning av potenta elektrolyter: Natriumklorid, Kaliumsulfat, Kalciumdifosfat och Magnesiumoxid – allt i optimala förhållanden.

Elektrolyter är i huvudsak salter. Saltnivåerna i kroppen sjunker under träning eftersom du svettas och de måste fyllas på om du vill ha ett optimalt träningsutbyte. Intag av BULK POWDERS™ elektrolytpulver under och efter träning är ett både enkelt och effektivt sätt att öka saltnivåerna i kroppen. När man upprätthåller salt- och vätskebalansen i kroppen, ser man till att grundläggande funktioner inte hämmas – och på så vis uppnår man en maximal träningseffekt.

Elektrolyterna hjälper inte bara till med träningsutbytet utan de förhindrar också muskelkramper och hjälper till att normalisera vätskebalansen i kroppen efter illamående och kräkningar.

Under träningingen kan BULK POWDERS™ elektrolytpulver kombineras med en snabbabsorberande kolhydrat som Vitargo® eller en kolhydrat- och aminosyradrink som Komplett Intra-Workout. För detta otroligt lågt pris, behöver du intöe leta längre efter det ultimata, och dessutom det billigaste tillskottet med elektrolyter på marknaden – nu kan det bli ditt!

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser i Elektrolytpulver

Per portion på 1 g:

Natrium (Na) 260 mg, Kalium (K) 77 mg, Kalcium (Ca) 47 mg Magnesium (Ma) 7,5 mg.

Per 100 g:

Natrium (Na) 26 g, Kalium (K) 7,7 g, Kalcium (Ca) 4,7 g Magnesium (Ma) 0,75 g.

Lämpligt för

Vegetarianer och veganer.

Allergener

Inga.

Användning

Användning

Blanda 1 skopa (1 g) i din favoritdrink och drick det under träningen. 

Synergi

Under träning tas elektrolytpulver bäst tillsammans med snabba kolhydrater. Vi rekommenderar Vitargo® eller druvsocker och maltodextrin 50:50BCAA är ett annat populärt komplement till våra intra-workoutdrinkar.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...