Dextrose

Dextros Druvsockerpulver

Dextros Druvsockerpulver
Dextrose

Dextros Druvsockerpulver

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 49,00 kr
SKU
BPB-DEXT-0000
In stock
SKU
BPB-DEXT-0000
As low as 49,00 kr
30% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: TIER1S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Fyll på glykogendepåerna effektivt
100% Druvsocker i Pulverform
Kraftfull energikälla vid träning eller när som helst under dagen

Beskrivning

BULK POWDERS™ dextros är en enkel sockerart (druvsocker) framställd av majsstärkelse. Enkla sockerarter som druvsocker absorberas extremt snabbt och är därför perfekt att ta när glykogennivåerna är låga, som precis efter träning.

Druvsocker efter träning får insulinnivåerna att stiga, vilket också kallas en insulinspik. BULK POWDERS™ druvsocker bör helst kompletteras med ett snabbverkande protein (t.ex. vassleprotein), då insulinspiken hjälper till att transportera viktiga aminosyror ut till musklerna.

Druvsocker kan också intas före träningen. På samma sätt som druvsocker skapar en insulinspik efter träningen, gör det detsamma före träning och hjälper till att leverera kraftfulla näringsämnen som arginin och grenade aminosyror till musklerna – bränsle för optimal träningsprestanda.

Dessutom tyder forskning på att druvsocker också fungerar bra under träning. Därför ingår det i många sportdrycker som Lucozade® och Powerade® – även om BULK POWDERS™  Complete Hydration Drink (som också innehåller druvsocker) är ett betydligt bättre alternativ till dessa drycker.

Slutligen kombinerar många av våra kunder, som bara vill ha extra kalorier och energi under dagen, druvsocker med andra ingredienser såsom protein och fettsyror för att skapa sina egna gainers och måltidersättningar.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser i Druvsocker

100% dextros

Näringsinnehåll i Druvsocker

Näringsinnehåll per portion på 25g  per 100g
Energy kJ/Kcal 381/91 1526/365
Fett
varav mättade
0g
0g
0g
0g
Kolhydrater
varav socker
23g
23g
91g
91g
Fiber 0g 0g
Protein 0g 0g
Salt 0g 0g

Lämplig för

Vegetarianer och veganer.

Allergener

Inga.

Användning

Användning

Blanda 1/2 skopa (cirka 25 g) med 100 ml vatten. Tag 1-3 portioner per dag, helst före, under och efter träningen.

Synergi

Eftersom dextros kan skapa en snabb insulinspik är det mycket effektiv i kombination med kreatinaminosyror (särskilt glutamin) och vassleprotein. Vi anser att en kombination av druvsocker och maltodextrin också är en idealisk kolhydratkälla efter träning.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...