Grape Seed Extract

Druvkärneextrakt

Druvkärneextrakt
Grape Seed Extract

Druvkärneextrakt

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 69,00 kr Regular Price 99,00 kr
SKU
BPB-GSEE-0000
In stock
SKU
BPB-GSEE-0000
As low as 69,00 kr Regular Price 99,00 kr
UPP TILL 70% AVingen kod behövs
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
100% Druvkärneextrakt i pulverform
Perfekt att ta innan träning & för extra energi
Fyllt av kraftfulla näringsrika antioxidanter

Beskrivning

BULK POWDERS™ druvkärneextrakt innehåller hela 95 % OPC (oligomeriska proantocyanidiner). OPC-innehållet i druvkärneextrakt är i huvudsak det verksamma ämnet, så ju högre innehållet är, desto potentare är produkten. Med ett innehåll på 95 % OPC leder BULK POWDERS™ marknaden beträffande renhet och effekt.

Blanda detta druvkärneextrakt enkelt i vatten, smoothies eller i yoghurt och gröt och intag dagligen innan träning eller direkt på morgonen.

Ur prestationsperspektiv används druvkärneextrakt vanligtvis som en del i en pre workout-beredning. Det ökar blodflödet till de arbetande musklerna, inte bara som en hjälp att transportera viktiga muskelbyggande näringsämnen utan också för att uppnå en stark pumpeffekt.

Dessutom är BULK POWDERS™ en effektiv antioxidant – vilket är dokumenterat att ha en större positiv effekt än andra antioxidanter som vitamin C och E. Detta ger inte bara ett antal tillhörande hälsofördelar utan för alla som tränar regelbundet hjälper detta till att skydda kroppen mot belastning och bidrar till återhämtning.

Om du vill ha den mest effektiva druvkärneextraktet på marknaden, har du hittat det hos BULK pulver™. Druvkärneextrak har garanterade lägsta priset, så varför inte prova det som en del av din pre-workout-rutin idag. Kombinera det med våra många pre-workout-ingredienser och skapa din egen skräddarsydda pre-workout-beredning!

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Ingredienser i Druvkärneextrakt

100 % druvkärneextrakt.

Lämpligt för

Vegetarianer och veganer.

Allergener

Druvor

Användning

Användning

Blanda 2/3 skopar (cirka 250 mg) med 50 ml vatten. Tag 1 portion 30 minuter före träningen helst på tom mage.

Synergi

Druvkärneextrakt kan kombineras med argininkoffein och beta-alanin till en fantastisk pre-workout-drink.

Du hittar även druvkärneextrakt i komplett multivitamin komplex. Komplett Multivitamin Komplex. Dessa 2 produkter kan emellertid fortfarande användas tillsammans och ytterligare förbättra effekten av druvkärnor.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...