DOMINATE™

DOMINATE™

DOMINATE™
DOMINATE™
DOMINATE™
DOMINATE™

DOMINATE™

glutenfritt gmo-fritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegetarianer ...
As low as 396,00 kr Regular Price 529,00 kr
SKU
BPPS-TBOO
In stock
SKU
BPPS-TBOO
As low as 396,00 kr Regular Price 529,00 kr
UPP TILL 50% AVingen kod behövs
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Vår mest effektiva testosteronsupportformel
Innehåller tio väldoserade och noggrant analyserade ingredienser
Bidrar till underhåll av normala testosteronnivåer i blodet

Beskrivning

DOMINATE™ – Storbritanniens bästa?

Utmaningen: ”Ignorera kostnaderna och skapa bästa möjliga tillskott för testosteronsupport*.”

Resultatet: DOMINATE™

DOMINATE™ är vår mest avancerade och kompatibla testosteronsupportformlerna. Vi har tagit tio populära ingredienser, doserat dem till optimala nivåer och kombinerat dem för att skapa den mest DOMINANTA produkten på marknaden idag.

Till skillnad från andra produkter, där ingrediensmängderna döljs av patentskyddade blandningar, har vi varit helt transparenta med våra doseringar i DOMINATE™. Den exakta mängden av varje ingrediens anges tydligt, inklusive värdena för ”motsvarande växt” där vi har använt ingredienser som Panax Ginseng-extrakt och macaextrakt. Om du jämför doseringarna som anges ser du att de är mycket högre än andra ledande testosteronformler på marknaden idag.

DOMINATE™ innehåller 180 kapslar per låda och har utformats för att räcka i exakt en månad när den används enligt anvisningarna. Kapslarna är blisterförpackade enligt farmaceutiska standarder, vilket gör det enkelt att hålla koll på produktanvändningen.

DOMINATE™ innehåller zink som bidrar till bibehållandet av normala testosteronnivåer i blodet.

DOMINATE™ – Testosteronsupport*

DOMINATE™ innehåller tio spännande och väldoserade ingredienser som, när de kombineras, går utöver bibehållandet av normala testosteronnivåerna i blodomloppet*. Flera olika verkningsmekanismer är involverade, inklusive:

Testosteronnivåer: DOMINATE™ innehåller zink som bidrar till bibehållandet av normala testosteronnivåeri blodet.

Hormonproduktion: Pantotensyra har inkluderats för att bidra till den normala produktionen och metabolismen av hormoner i kroppen.

Muskelfunktion: Vitamin D3 har inkluderats för att bidra till bibehållandet av normal muskelfunktion.

Energi: DOMINATE™ innehåller Panax Ginseng som stöder uthålligheten***. Selen har inkluderats, vilket bidrar till normal spermatogenes, tillsammans med zink som bidrar till normal fertilitet och reproduktion.

Prestation: DOMINATE™ innehåller pantotensyra som bidrar till minskad trötthet och utmattning.

Den fullständiga DOMINATE™-formeln innehåller följande kraftfulla ingredienskombination: D-asparaginsyra 3 000 mg, bockhornsklöver 600 mg, Panax Ginseng 500 mg, maca 500 mg, zink 30 mg (300 % RI*), vitamin B5 10 mg (167 % RI*), bor 5 mg, BioPerine® 5 mg, selen 55 g (100 % RI*), vitamin D3 1 000 iu (500 % RI*).

* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8 400 kJ/2 000 kcal).

Detta motsvarar över 4,5 g aktiva ingredienser, en betydande dos och en omfattande formel.

** DOMINATE™ PENGARNA TILLBAKA-GARANTI

Om du inte är nöjd med DOMINATE™ och inte har använt en betydande mängd, skickar du helt enkelt tillbaka produkten till den angivna adressen inom 28 dagar efter inköpstillfället. Vi kommer att kreditera ditt kundkonto med BULK POINTS™ till värdet av den returnerade produkten.

UTFÖRLIGT OM INGREDIENSER I DOMINATE™

D-asparaginsyra 3 000 mg: D-asparaginsyra har blivit en av de hetaste ingredienserna inom sportnäring och akademiska studier, och det finns goda skäl till det. DOMINATE™ innehåller hela 3 000 mg d-asparaginsyra av högsta kvalitet per daglig dos, vilket är den mest studerade dosen.

Bockhornsklöver 600 mg: Bockhornsklöver har använts i traditionell matlagning och medicin under tusentals år. Det har fått mycket uppmärksamhet under de senaste åren eftersom det är en naturlig källa till saponin och fenusid.

Panax Ginseng 500 mg (från 50 mg av 10:1-extrakt): Panax Ginseng kallas även för koreansk ginseng och är en annan växt som har använts i tusentals år. Det är även den typ av ginseng som har studerats mest ingående. De aktiva komponenterna i ginseng kallas för ginsenosider. Den här typen av ginseng har rapporterad effekt på uthållighet***, vilket gör det perfekt för långa träningspass.

*** Panax Ginseng hjälper till att bibehålla optimal uthållighet och en känsla av energi och vitalitet.

Macarot 500 mg(från 50 mg av 10:1-extrakt): Maca är ett sydamerikansk grönsak. Maca i pulverform kan ha en obehaglig smak och grynig struktur för den som är ovan vid den. Det gör att maca oftast säljs antingen som kapslar eller tabletter. DOMINATE™ innehåller 50 mg av ett potent 10:1-macaextrakt som kompletterar formeln.

Zink 30 mg: Zink är en viktig mineral med ett antal olika uppgifter i kroppen, inklusive att bidra till bibehållandet av normala testosteronnivåer i blodet, normal fertilitet och reproduktion samt normal proteinsyntes. Flera faktorer som är absolut nödvändiga för alla testosteronsupportformler. Zinken i DOMINATE™ är i den mycket biotillgängliga formen zinkcitrat.

Pantotensyra (vitamin B5) 10 mg: Pantotensyra är en essentiell B-vitamin som bidrar till normal energimetabolism, normal mental prestanda och normal syntes och metabolism av hormoner i kroppen.

Bor 5 mg: Bor är ett spårämne som ofta ingår i testosteronsupportformler.

BioPerine® 5 mg: BioPerine®, naturens eget näringsämne för ökad biotillgänglighet, extraheras från frukten på Piper nigrum L (svartpeppar) och ingår i DOMINATE™ för att öka absorptionshastigheten för de övriga ingredienserna.

Selen 55 µl: Selen är ett essentiellt spårämne som bidrar till normal spermatogenes och den normala funktionen hos immunsystemet samt skyddar cellerna mot oxidativ stress. De två senare funktionerna är fantastiska stöd för intensiv träning.

Vitamin D3 1 000 iu: D-vitamin bidrar till normal muskelfunktion. 1000 iu av denna fettlösliga vitamin har inkluderats för att avrunda formeln för DOMINATE™.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

PER 6 KAPSLAR:

D-asparaginsyra 3 g

Bockhornsklöver 600 mg

Panax Ginseng 500 mg

Maca 500 mg

Zink 30 mg (300 % RI*)

Vitamin B5 10 mg (167 % RI*)

Bor 5 mg

BioPerine® 5 mg

Selen 55 g (100 % RI*)

Vitamin D3 1 000 iu (500 % RI*)

* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ingredienser:

D-asparaginsyra, kapselhölje (hypromellos, titandioxid), bockhornsklöverpulver, zinkcitrat, magnesiumstearat, kiseldioxid, mikrokristallinsk cellulosa, Panax Ginseng-extrakt 10:1, macarotextrakt 10:1, dinatriumtetraborat vattenfri, vitamin D3 (kolekalciferol), kalciumpantotenat (vitamin B5), BioPerine® (svartpepparextrakt), natriumselenit.

Lämpar sig för:

Vegetarianer, icke-genmodifierat, glutenfri, mjölkfri, laktosfri, sojafri

Användning

Fliken Anvisningar:

Ta 6 kapslar fördelade på hela dagen, helst 30 minuter före måltider. Ta 2–4 kapslar på träningsdagar, 30 minuter före träning (utav den vanliga dagsdosen på 6 kapslar, inte utöver den).

Vi rekommenderar att du använder DOMINATE™ 4–8 veckor åt gången och upphör med användningen i 4–8 veckor innan en annan cykel påbörjas. Detta förhindrar att kroppen blir för van vid produkten och säkerställer optimalt resultat.

Relaterade produkter:

DOMINATE™ är en omfattande och marknadsledande testosteronsupportformel. Det kan också tas med tillsammans med andra produkter från vårt sortiment, inklusive Complete Anti-E™, Informed Whey™ och Magnesiumbisglycinattabletter 500 mg.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...