Diet Rice

Diet Ris

Diet Ris
Diet Rice

Diet Ris

glutenfritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 29,00 kr
SKU
BPF-DRIC
In stock
SKU
BPF-DRIC
As low as 29,00 kr
45% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: STOCKUPS
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Effektiv för viktminskning
Lågt kaloriinnehåll & 1 minuts tillagningstid
Effektiv källa till fiber

Beskrivning

VAD ÄR DIET RIS?
Om du försöker att minska intaget av kolhydrater så är chansen stor att din tallrik ser och känns lite tom ut med enbart protein och grönsaker. BULK POWDERS™ Diet Ris hjälper dig både att fylla upp din tallrik och håller dig mätt samtidigt som du ökar din viktminskning!

Till skillnad från vanlig ris så innehåller detta ris endast 6 kalorier per portion, över 3 gram fiber och inget fett överhuvudtaget. Vårt populära diet ris har ett mycket lågt kaloriinnehåll och är tillverkade av den populära viktminskningsingrediensen glucomannan som gör att du håller dig mätt längre med minimalt med kalorier.

Glukomannan kommer från konjakväxten och är en naturlig form av vattenlösliga fibrer. Denna ingrediens är välkänd för att kunna bidra till en ökad viktminskning genom att öka mättnadskänslan när den intas i kombination med en hälsosam kost. Ett dagligt intag av 3 gram glucomannan har visat sig kunna öka viktminskning och förhindra onödigt småätande. Glukomannan har också visat sig vara effektiv för att upprätthålla normala kolesterolnivåer vid ett dagligt intag av 4 gram per dag.

Du bör du dricka 1-2 glas vatten innan måltiden för att säkerställa en optimal upptagningsförmåga av glukomannan. Konsumera detta diet ris i kombination med en hälsosam kost med få kalorier för att uppnå önskade resultat. Diet ris är ett perfekt tillbehör kombinerat med kyckling, fisk eller kött och fungerar bra som en ersättare för de flesta typer av kolhydratbaserade livsmedel.

FÖRDELAR MED DIET RIS
• Effektivt för en ökad viktminskning
• Hela 3 gram glucomannan per portion
• Perfekt för de som äter en hälsosam kost
• Mångsidig produkt som kan läggas till soppor, sallader, kött, kyckling- eller fiskrätter
• Klar på endast 1 minut
• En effektiv källa till fiber
• Lågt kaloriinnehåll
• Vete- och glutenfritt ris

VARFÖR KÖPA DIET RIS?
Diet ris är ett idealiskt tillägg till dina måltider med mycket få kalorier. Genom att tillföra 3 gram glucomannan per dag så kan du öka ditt välmående och få hjälp till att uppnå en ökad viktnedgång. Detta hälsosamma ris har också betydligt färre kalorier, kolhydrater och fett jämfört med vanligt ris.


VEM ÄR DIET RIS LÄMPLIG FÖR?
Diet ris är lämplig för alla som äter en hälsosam kost och letar efter ett komplement till kolhydrater i sina måltider som både hjälper dig att gå ner i vikt och hålla dig mätt. Diet ris kan även konsumeras av de som försöker hantera sina kolesterolvärden då glukomannan hjälper kroppen att stabilisera och bibehålla normala kolesterolnivåer.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

Innehåll
Vatten, konjakmjöl (3%), Konsistensmedel (kalciumhydroxid).

Näringsinnehåll
per 100g
Energi: 25kJ / 6kcal
Fett: <0,5 g
av vilka mättade fettsyror: <0,5 g
Kolhydrater: 3,5 g
av vilka sockerarter: <0,5 g
Fiber: 3,0 g
Protein: <0,5 g
Salt: 0,01 g

Lämplig för

Vegetarianer, Veganer, Glutenfri kost, Laktosfri kost.

Allergener
Inga

Användning

ANVÄNDNING

1. Häll bort överflödig vätska och skölj riset 2-3 gånger

2. Lägg riset i varmt vatten under 1 minut

3. Häll bort vattnet (klappa bort kvarvarande fukt med en pappershandduk)

4. Njut av riset tillsammans med kött, kyckling eller fisk, alternativt i en wok, soppa eller sallad

Förvaring
Förvaras svalt och torrt. Ris som i öppnad förpackning bör förvaras i kylen och användas inom 3 dagar. Bör ej frysas.

OBS: Diet Ris bör tas i kombination med att du dricker rikligt med vatten så att riset når magen. Produkten är inte lämplig för personer med sväljningssvårigheter eftersom fibern expanderar.

Synergi

Om du vill gå ner i vikt ytterligare kan du kombinera Diet Ris tillsammans med andra viktminskningstillskott från BULK POWDERS™. Till exempel kan du prova våra populära tillskott CLA Softgels 1000mg eller Grönt te kapslar 450mg. Vill du uppnå ännu större resultat kan du kombinera din hälsosamma kost med diet ris tillsammans med Complete Thermogenic ™ för en ökad fettförbränning.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...