Diet Pasta

Diet Pasta

Diet Pasta
Diet Pasta

Diet Pasta

glutenfritt laktosfritt inget tillsatt mejeri sojafritt vegan vegetarianer ...
As low as 29,00 kr
SKU
BPF-DPAS
In stock
SKU
BPF-DPAS
As low as 29,00 kr
30% rabatt produkt, spendera 300+kr ANVÄND KOD: TIER1S
Gratis leverans
På ordrar över 500 kr
Effektiv för en ökad viktminskning
Lågt kaloriinnehåll & 1 minuts tillagningstid
Naturlig källa till fiber

Beskrivning

VAD ÄR DIET PASTA?

Om du försöker att minska intaget av kolhydrater så är chansen stor att din tallrik ser och känns lite tom ut med enbart protein och grönsaker. BULK POWDERS™ Diet Pasta hjälper dig både att fylla upp din tallrik och håller dig mätt samtidigt som du ökar din viktminskning!

Till skillnad från vanlig pasta så innehåller denna Diet pasta endast 6 kalorier per portion, över 3g fiber och inget fett överhuvudtaget. Pastan har ett mycket lågt kaloriinnehåll och är tillverkade av den populära viktminskningsingrediensen Glucomannan som gör att du håller dig mätt längre med minimalt med kalorier.

Glukomannan kommer från konjakväxten och är en naturlig form av vattenlösliga fibrer. Denna ingrediens är välkänd för att kunna bidra till en ökad viktminskning genom att öka mättnadskänslan när den intas i kombination med en hälsosam kost. Ett dagligt intag av 3 g glucomannan har visat sig kunna öka viktminskning och förhindra onödigt småätande. Glukomannan har också visat sig vara effektivt för att upprätthålla normala kolesterolnivåer vid ett dagligt intag av 4 g per dag.

Du bör du dricka 1-2 glas vatten innan måltiden för att säkerställa en optimal upptagningsförmåga av glukomannan. Konsumera diet pastan i kombination med en hälsosam kost med få kalorier för att uppnå önskade resultat. Diet pasta är ett perfekt tillbehör kombinerat med kyckling, fisk eller kött och fungerar bra som en ersättare för de flesta typer av kolhydratbaserade livsmedel. 

FÖRDELAR MED DIET PASTA

• Populär för de som vill uppnå en ökad viktminskning
• Hela 3 g Glucomannan per portion
• Perfekt för de som äter en hälsosam lågkaloribaserad kost
• Mångsidig produkt som kan användas i mängder av rätter och soppor
• Kokas på 1 minut
• En kraftfull källa av fiber
• Lågt kaloriinnehåll
• Vete- och glutenfritt

VARFÖR VÄLJA DIET PASTA?
Diet pasta är ett idealiskt tillägg till dina måltider med mycket få kalorier. Genom att tillföra 3 gram glucomannan per dag så kan du öka ditt välmående och få hjälp till att uppnå en ökad viktnedgång. Diet Pasta har också betydligt färre kalorier, kolhydrater och fett jämfört med vanlig pasta.

VEM ÄR DIET PASTA LÄMPLIG FÖR?
Diet Pasta passar perfekt för någon som äter en kost men lågt kaloriinnehåll eller letar efter ett hälsosamt alternativ till kolhydrater. De skulle också vara ett smart val för alla som försöker hantera sina kolesterolvärden som 4g per dag bidrar till att bibehålla normala kolesterolnivåer i blodet.

BULK POWDERS™ Diet Pasta är lämplig för alla som äter en hälsosam kost och letar efter ett komplement till kolhydrater i sina måltider som både hjälper dig att gå ner i vikt och hålla dig mätt. Diet Pasta kan även konsumeras av de som försöker hantera sina kolesterolvärden då glukomannan hjälper kroppen att stabilisera och bibehålla normala kolesterolnivåer.


Förutom att stödja viktminskning, bidrar också Diet Pasta till att upprätthålla en hälsosam kolesterolnivå och förbättrar mag- tarmhälsan.

BULK POWDERS™ Diet Pasta är ett måste för alla som vill begränsa sitt kaloriintag till ett fantastiskt pris!

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.
Läs mer

Näringsinnehåll

DIET PASTA NÄRINGSINFORMATION

Näring per 100g
Energi kJ/Kcal 25/6
Fett
av vilka mättade fettsyror
<0.5g
<0.5g

Kolhydrater
av vilka sockerarter

3.5g
<0.5g
Fiber 3.0g
Protein <0.5g
Salt 0.01g

INNEHÅLL

Vatten, konjakmjöl (3%), konsistensmedel (kalciumhydroxid).

Allergener

Inga

Lämplig för

Vegetarianer, Veganer, Glutenfri kost, Laktosfri kost.


Användning

ANVÄNDNING

1. Häll bort överflödig vätska och skölj pastan 2-3 gånger
2. Lägg diet pastan i varmt vatten under 1 minut
3. Häll bort vattnet (klappa bort kvarvarande fukt med en pappershandduk)
4. Njut av pastan tillsammans med kött, kyckling eller fisk, alternativt i en wok, soppa eller sallad

 OBS: Diet Pasta bör tas i kombination med att du dricker rikligt med vatten så att pastan når magen. Produkten är inte lämplig för personer med sväljningssvårigheter eftersom fibern expanderar.

Förvaring: Förvaras svalt och torrt. Pasta i öppnad förpackning bör förvaras i kylen och användas inom 3 dagar. Bör ej frysas.

Synergi
Om du vill gå ner i vikt kan du kombinera Diet Pasta tillsammans med andra viktminskningstillskott från BULK POWDERS™. Till exempel kan du prova våra populära tillskott CLA Softgels 1000mg eller Grönt te kapslar 450mg. Vill du uppnå ännu större resultat kan du kombinera din hälsosamma kost med diet pasta tillsammans med Complete Thermogenic ™ för effektiv fettförbränning.

Obs: Resultaten varierar från person till person. Individer kan reagera olika. De indikerade resultaten förutsätter en lämplig kost- och träningsplan.

Recensioner

#BeMoreDoMore

Följ oss på social @bulkpowders

Låt oss hålla kontakten!

Vill du ha träningstips och exclusiva erbjudanden? Du vet vad du ska göra...